cze67 10.03.03, 17:37 Ostatnie zdanie jest bez sensu. Co znaczy - wszystko wskazuje? Wszystko, czyli co? Co znaczy, ze nie ma zamiaru? A mial ostatnio taki zamiar? I ostatnio go zmienil? PS. McCartney symfonie (beznadziejna), Waters - opere... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Roger Waters pracuje 10.03.03, 17:40 Podnosze, z nadzieja na dyskusje... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Roger Waters i opere... 10.03.03, 20:29 cze67 napisał: >PS. McCartney symfonie (beznadziejna), Waters - opere... To się nazywa 'tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga': pewnie jakaś epidemia przenoszona drogą MTV i wszyscy przechodza muzyczne transformacje w kierunku opery symfonicznej - a co, niby Waters ma być na końcu tej odnowy? ps: Czyżbyś był przeciwny rewolucyjnym zdobyczom Francuzów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Roger Waters pracuje IP: *.demo.pl 10.03.03, 20:51 Z tego co czytałam , Waters chciał wystąpić z Pink Floyd, ale nie chce się pogodzić z Gilmourem. Co do opery, to czemu nie, niech próbuje. Dla mnie to jedna z najważniejszych postaci w historii muzyki i wybaczam mu himery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Roger Waters pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 23:44 Waters przez sowj wsytep na stadionie Gwardii zniechecil mnie do Pink FLoydów. mam nadzieje, ze nie uslysze nigdy jego opery, bo moglby obrzydzic mi Dark Side Of The Moon, a tego nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontownik Waters nie chce chałturzyć z Gilmour'em?? IP: *.bydgoska.krakow.pl 11.03.03, 08:23 co za uparty, zrzędliwy staruch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus No i co? IP: 158.75.1.* 11.03.03, 09:55 Ze Waters pracuje nad opera-jest to wiadome od lat!Co Wy dopiero sie obudziliscie??? Premiera tej opery jest takze przesuwana od lat. Do Pink Floyd na pewno nie wroci(wogole gadanie na ten temat-swiadczy o nieznajomosci historii zespolu Pink Floyd i o tym co sie stalo gdzies w okolicach "The Final Cut"). Naleze do wielbicieli jego tworczosci i "ten zrzedliwy staruch" jest jednym z moich najwiekszych mistrzow-chocby obrazil wszystko i wszystkich naokolo.Bo najwazniejsza jest jego muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: No i co? 11.03.03, 12:31 Gos´c´ portalu: Argus napisa?(a): > Ze Waters pracuje nad opera-jest to wiadome od lat!Co Wy dopiero sie obudziliscie??? > Premiera tej opery jest takze przesuwana od lat. > Do Pink Floyd na pewno nie wroci(wogole gadanie na ten temat-swiadczy o nieznajomosci historii zespolu Pink Floyd i o tym co sie stalo gdzies w okolicach "TheFinal Cut"). Wlasnie o to mi chodzi. Te pseudoinformacje na stronie muzycznej przepisywane sa chyba z jakiegos serwisu. Dwa, trzy zdania, nie poglebione, bez wyjasnienia, bez sensu. Nie wiadomo po co. Kto to w ogole redaguje??? Jezeli ktos w ogole to redaguje. Odpowiedz Link Zgłoś