cze67 20.03.03, 14:03 Albowiem jutro nieoczekiwanie dla samego mnie, nie bede mial dostepu do komputera, moje pytanie zadam juz dzisiaj. Gdzies za pol godziny. Czekajcie, a doczekacie sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 14:35 To pytam, choc ruch na forum dzisiaj nikly. ODPOWIEDZI JENO NA SKRZYNKE!!! OTO PYTANIE, bardzo proste zreszta: Od jakiegos czasu pod moimi postami pojawiaja sie texty roznych piosenek zespolu The Beatles. Prosze podac tytul przynajmniej pieciu z nich. Prawda, ze proste? ODPOWIEDZI JENO NA SKRZYNKE!!! Acha, odpowiedz i zwyciezcy dopiero w poniedzialek, czyba ze pierwsza trojka wyrobi sie w ciagu godziny, dwoch. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 14:58 Brawo nikka!!! Juz po szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 15:06 Hehe. Prowadzę akcję protestacyjną przeciwko wojnie, głupim studentom sgh, kiepskim obiadom w moim domu, cienkiej gazecie Teraz Rock. Czyli jestem na wagarach )). Potraktuj swoje pytanie jako akcję "Cze leczy depresję". Gratuluję sobie Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 15:23 A ode mnie cosik dostałes, wysłałem pół godziny temu?? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 15:29 aric napisa?: > A ode mnie cosik dosta?es, wys?a?em pó? godziny temu?? Niczego nie dostalem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 15:33 Hmmm, wysłałem raz jeszcze z poprzednimi danymi, a ten pierwszy wyszedł o 14.55.(( buuuuu, jak ja lubie te portalowe skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 15:35 Ja w ogole mam dzisiaj straszne trudnosci z otwarciem skrzynki. A zaraz mnie nie bedzie. Czyli jednak do poniedzialku. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 15:45 A jednak Thanks, jak jeże mawiaja. A powiem Ci, że upierdliwe zadałes pytanie. Przerzucanie twoich postów zajęło mi troche czasu, ten portal jest nieznoścny. Z pieciu pierwszych nawet trzy wiedziałem, bez szukania. Jestem z siebie dumny, bo Beatlesów nie słucham prawie wcale.) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 15:46 aric napisa?: > Z pieciu pierwszych nawet trzy wiedzia?em, bez szukania. Jestem z siebie > dumny, bo Beatlesów nie s?ucham prawie wcale.) Popelniasz gruba pomylke, mlody czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 15:48 No niby wiem, ale jakos poza Abbey Road nic mnie nie rusza, i na prawde nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 15:48 To ja się pochwalę - nie szukałam nawet, bo pamiętam Było się tą fanką Beatlesów, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 20.03.03, 15:51 Niezła jesteś, dla mnie takie pytania sa dośc trudne, bo nigdy nie zwracam słuchając muzyki uwagi na tekst. A swoją drogą big gratulejszyn.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 16:54 Eee, to nic szczególnego jak się słuchało np.Rubber Soul 30 razy hehe.A może więcej... Ja tak sobie gdaczę z tym gratulowaniem, bo mi smutno i muszę się dowartościować )) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 22.03.03, 14:13 Jest jeszcze jeden punkt do zdobycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 14:15 U mnie też nikłe zainteresowanie. Ja kończę konkurs, nie wiem jak Ty Cze Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NIESPODZIEWANE PYTANIE CZE 22.03.03, 14:17 Ja zaraz wychodze. Poczekam do poniedzialku. Odpowiedz Link Zgłoś