pizmak31 25.03.03, 16:14 Chcialam uscislic miejsce i godzine piatkowego zlotu forum muzyka, na ktory moze przyjsc kazdy. Piatek, wiadomo, godzina 19? Miejsce wybiera Ilus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 16:20 pizmak31 napisała: > Miejsce wybiera Ilus. Słucham??? A dlaczego ja? To to nie należy do obowiązków Guru? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 16:23 Mialam cicha nadzieje, ze wybierzesz jakis mily stadion w cichym lesie, albo cichy stadion w milym lesie... Ale trudno, moge wybrac. Lecz zeby byla demokracja to niech inni cos zaproponuja, a ja wyslucham i podejme decyzje. Jutro. To sie nazywa absolotyzm oswiecony. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 19:41 pizmak31 napisała: > Mialam cicha nadzieje, ze wybierzesz jakis mily stadion w cichym lesie, albo > cichy stadion w milym lesie... Nie znam żadnego, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 19:44 Jest taki w lesie w Otwocku, ale odkąd pijam tam piwo i wódkę z kolegami to nie jest spokojny )) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 09:35 > > Mialam cicha nadzieje, ze wybierzesz jakis mily stadion w cichym lesie, > > albo bo cichy stadion w milym lesie... > Nie znam żadnego, przykro mi. może letnia rezydencja - w Spale - prezydenta Moscickiego... wrrrrrrrr...... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 17:00 Nie pozwólmy Ilhanowi, przepraszam, Ilusiowi, wybrać miejsca, bo jak nic będzie to pub Alan (czy coś) na Chomiczówce... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 17:15 Jest taki socjalistyczny pub przy Marszałkowskiej... Ostatnio grali tam Aserehe czy coś takiego 13 razy pod rząd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 19:42 madee1 napisała: > Nie pozwólmy Ilhanowi, przepraszam, Ilusiowi, wybrać miejsca, bo jak nic > będzie to pub Alan (czy coś) na Chomiczówce... Raczej to "coś" Wolałbym chyba zlatywać się na pętli autobusowej niż w ww. miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Zlot piatkowy IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 17:14 stadion slaski 20.00 nalezy przyniesc ze soba odpowiednie flagi, badz tez miec odpowiednie koszulki na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Zlot piatkowy IP: *.zibi.com.pl 25.03.03, 17:15 ej.................szukam kursu gitary basowej. jak masz jakiś namiar please!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 17:17 Jeden z prawdopodobnych uczestnikow zlotu gra, zdaje sie, na basie. Moze on pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 17:20 Rene, napisz maila do teddego, teddy4@gazeta.pl On jest najwalsciwszym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 17:27 Janerka fajnie gra, do niego napisz... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 18:34 Jesli Isio sie wymiguje, to ja z wrodzona mi niesmialoscia proponuje pub o wszystko mowiacej nazwie "Rock`n`Roll"- Mokotowska 4/6, niedaleko stacji metra Politechnika. Najmilsza cecha pubu jest cena browara- 5 PLN, no i oczywiscie rock klasyczny plynacy z glosnikow. Proponowalbym "zmeetingowac" sie kolo 18:00, bo potem jest troche tloczno, a stolyka nie mozna zrezerwowac niestety, no ale i tak wszystko w rekach najjasniej nam panujacej Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 19:44 nefil napisał: > Isio Przepraszam że pytam, ale o kim mowa? iluś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Zlot piatkowy IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.03.03, 20:07 ilhan napisał: > nefil napisał: > > > Isio > > Przepraszam że pytam, ale o kim mowa? > iluś OK, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 21:09 Gość portalu: nefil napisał(a): > ilhan napisał: > > Przepraszam że pytam, ale o kim mowa? > > iluś > OK, sorry Nie przepraszaj, przecież żartowałem )) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 20:36 nefil napisał: > Jesli Isio sie wymiguje, to ja z wrodzona mi niesmialoscia proponuje pub o > wszystko mowiacej nazwie "Rock`n`Roll"- Mokotowska 4/6, niedaleko stacji metra > Politechnika. ja jestem za poznawaniem coraz to nowych lokali pięknego tego miasta Isio - chodziło o ISO 2000, które nie ustaliło odpowiednich norm lokalowych, Iluś nie musisz brać wszystkiego do siebie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 20:45 Może być i Mokotowska, tylko ja dopiero przez jedną starą wariatkę będę dopiero o 19 wolny... BUUUUUUUUUUUUUUUUUU zacznę pić z opóźnieniem, wejdę jak już wszyscy będą nawaleni i nikt mnie nie pozna BUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Zlot piatkowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 21:23 Ja nie będę nawalona, z tej prostej przyczyny, że mnie nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 21:29 vulture napisał: > ja przez jedną starą wariatkę... Vulture, kłopoty z kobietami ? )) Nikka, co Ty ? Na zlocie Cię nie będzie ? Ktoś przecież musi rozpoznać Vulture'a. Widzisz, że już płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Zlot piatkowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 21:32 Esko, doceniam troskę, ale trudno. Vulture musi rozpoznać się sam Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 21:26 Gość portalu: nikka napisał(a): > Vulture musi rozpoznać się sam. Oczywiście, zawsze może zabrać ze sobą dowód osobisty i lusterko, ale to już nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 21:10 martolka napisała: > Iluś nie musisz brać wszystkiego do siebie ))) I nie biorę, wręcz przeciwnie ) Isio. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 21:26 ilhan napisał: > I nie biorę, wręcz przeciwnie ) > Isio. Ech, spodobało Ci się chyba, co?... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 21:36 madee1 napisała: > ilhan napisał: > > > I nie biorę, wręcz przeciwnie ) > > Isio. > > Ech, spodobało Ci się chyba, co?... Może być, ale obawiam się że to zmierza w trochę niebezpiecznym kierunku... ) Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_oscylator Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 22:32 Informuję uprzejmie, że na zlocie w pt rozdane zostaną oscylatory za najlepsze występy roku.Przewiduje się 1.oscylator ziomalski 2.zwrotny oscylator 3.złoty oscylator 4. oscylator drewniany za całokształt twórczości Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 22:38 A co z tym gumowym oscylatorem? P.S. "Stara wariatka" = jedna z pań na wysokim stanowisku, ministra konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Zlot piatkowy 25.03.03, 23:58 vulture napisał: > P.S. "Stara wariatka" = jedna z pań na wysokim stanowisku, ministra konkretnie. W jakimś dziwnym towarzystwie się obracasz. Czy ja tej pani nie znam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Zlot piatkowy IP: *.opa-carbo.com.pl 25.03.03, 23:33 wsciekly_oscylator napisała: > Informuję uprzejmie, że na zlocie w pt rozdane zostaną oscylatory za najlepsze > występy roku 2002.Przewiduje się > 1.oscylator ziomalski mój typ: Dr.Dre,2Pac i Snoop Dogg ex aequo > 2.zwrotny oscylator mój typ: Jennifer Lopez > 3.złoty oscylator mój typ:Can,Faust i Guru Guru ex aequo > 4. oscylator drewniany (chyba platynowy a nie drewniany)za całokształt mój typeter Gabriel i Nick Cave ex aequo a oscylator gumowy mogą dostać Ich Troje )) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 07:36 Hmmm... Kim jest Guru Guru? I czy można mu przyłożyć oscylatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 10:50 No to co z tym zlotem...bo się pogubiłem....i czy to prawda, że Ilhan ma urodziny.......???????? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 11:26 gregkor napisał: > No to co z tym zlotem...bo się pogubiłem....i czy to prawda, że Ilhan ma > urodziny.......???????? Prawda, Gregkorku, prawda. Mało tego, Vulture miał je chwilkę temu, więc będziemy świętować podwójnie. A nawet potrójnie, bo na cześć nowej Guru również. Także kup chłopakom coś fajnego, najlepiej jakąś dobrą czekoladkę, żebyśmy wszyscy skorzystali... P.S. Twoje Stone Roses już czeka Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 12:44 Dobra, dzieciaczki. Skoro nie ma innych propozycji miejsca spotkania niz niesmiala propozycja nefilka, a martolka chce poznawac nowe miejsca, to moze ten Rocknroll przy Mokotowskiej 4/6 o 18.oo. W piatek. Za dwa dni. Przyniesc ze soba prezentki dla Ilusia i Vulusia i duzo pieniedzy, zeby je przepic. Ja, niestety, bede ok.20, bo mam obowiazki sluzbowe. Wiec nefilek niech sie poczuje odpowiedzialny za zajecie stolika z odpowiednia liczba miejsc. Czyli ok. 45, bo przeciez oprocz nas przyjdzie mnostwo NOWYCH osob z forum, ktore to serdecznie zapraszam w imieniu swoim i kolezenstwa. Dla tych, co sie nie znaja na muzyce, opowiem, ze tak naprawde to gadamy o babach i facetach, a nie o muzyce. A dla tych, co sie znaja na muzyce to powiem, ze wsrod tych bab i facetow, co ich obgadujemy to sa np. Sid Vicius, Alicja Majewska, zespol Fasolki, Frank Sinatra i inni. To zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 11:36 >Czyli ok. 45, bo przeciez oprocz nas przyjdzie mnostwo NOWYCH osob z >forum, ktore to serdecznie zapraszam w imieniu swoim i kolezenstwa. OK, sam tego chcesz (jak mi się uda 1) trafić a później Was 2) rozpoznać) W kontekście nadchodzących koncertów Porcupine Tree - jeśli któraś z osób, które mają zamiar się w piątek pojawić, nie zna tego zespołu, a chciałaby/chciałby poznać, jako jeżozwierzowy krzyżowiec proszę o kontakt jeszcze dziś exoduss@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 12:54 madee1 napisała: > gregkor napisał: > > > No to co z tym zlotem...bo się pogubiłem....i czy to prawda, że Ilhan ma > > urodziny.......???????? > > Prawda, Gregkorku, prawda. Mało tego, Vulture miał je chwilkę temu, więc > będziemy świętować podwójnie. A nawet potrójnie, bo na cześć nowej Guru > również. Także kup chłopakom coś fajnego, najlepiej jakąś dobrą czekoladkę, > żebyśmy wszyscy skorzystali... > > P.S. Twoje Stone Roses już czeka Cholercia ale nie wiem czy dam radę przyjśc.. Aaa Stone Roses już na mnie czeka...o to chyba wpadnę... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 14:56 gregkor napisał: > Cholercia ale nie wiem czy dam radę przyjśc.. Dasz. > Aaa Stone Roses już na mnie czeka...o to chyba wpadnę... Nie tylko Stone Roses, ja też coś przygotuję, hehehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 17:39 vulture napisał: > gregkor napisał: > > > Cholercia ale nie wiem czy dam radę przyjśc.. > > Dasz. > > > Aaa Stone Roses już na mnie czeka...o to chyba wpadnę... > > Nie tylko Stone Roses, ja też coś przygotuję, hehehehehehe... Ja też mam coś dla Ciebie......heheheheheheheh...jakbys wiedział co to byś sie juz domagał zlotu w czwartek.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 17:51 gregkor napisał: > Ja też mam coś dla Ciebie......heheheheheheheh...jakbys wiedział co to byś sie > juz domagał zlotu w czwartek.. > > pozdr Głowę mojej dyrektorki? Ja chcę zlot w czwartek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 17:58 nikka007 napisała: > Iiiii tam, głowę pani minister Też, ale w sumie co potem z tym robić - tego ścierwa nawet świnie nie zjedzą... chyba że się Jack Osbourne zaplącze w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 18:29 vulture napisał: > nikka007 napisała: > > > Iiiii tam, głowę pani minister > > Też, ale w sumie co potem z tym robić - tego ścierwa nawet świnie nie > zjedzą... chyba że się Jack Osbourne zaplącze w okolicy. A moze głowę owcy..ale to chyba jasiek organuzuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 18:32 Hmm jestem wystarczająco zaintrygowany, żeby się zjawić jak najszybciej mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 20:06 Prosze nie czynic mnie odpowiedzialnym za stolik, bo ja bardzo nieodpowiedzialnym czlowiekiem jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 20:31 Ja także przybędę ok. 20 -tej bo szkołę mam. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zlot piatkowy 26.03.03, 20:52 Wszyscy mają szkołę, ale my mądrzy będziemy, o matko... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 07:37 E tsm, zaraz mądrzy. Ja to mogę np. dać wam szkoły hehe, że popamiętacie. Kusi mnie wizja wygłoszenia referatu o nadzorze bankowym w Nowej Zelandii, hehe, bo tak radosnymi informacjami chciałabym się podzielić z szanownym ziomalstwem.Hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 08:24 No to hehe się podziel hehe i przyjdź hehe może hehe, co? Hehehehehe. No proszę... Heh. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 09:16 Ba! Przyślę w zastępstwie nową panią asystentkę od bankowości. Jest to moja nowa idolka, milion razy fajniejsza od JLo Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 11:42 Ok - tylko niech Pani Asystentka od Bankowości przygotuje się na sprawdzian pisemny z tematów : ZIMNA FALA W BUŁGARII, RUMUŃSKI TRASZ i KAZACHSKI PUNK ROCK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Zlot piatkowy IP: *.sgh.waw.pl 27.03.03, 13:12 Nie bądź napastliwy! Ona wie więcej niż większość tych tu "znawców" Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 11:45 Powtarzam, ze nefilek jest ODPOWIEDZIALNY za znalezienie i zajecie stolika. Powtarzam jeszcze raz, ze w piatek o 18 zbieramy sie w pubie Rock n roll przy Mokotowskiej 4/6, kolo metra Politechnika. Niektorzy beda pozniej, to niech ci, co przyjda piewrsi, czyli nefilek, zajmie stolik. Pytajnick, poznasz nas po tym, ze bedziemy po prostu najfajniejsi w tym pubie.... Moze na znak rozpoznawczy bedziemy glosno przeklinac? Albo spiewac? Jak chcesz. Mozesz wybrac.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 11:49 Ale Wam zazdroszczę że mnie tu wczesniej nie było !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 11:52 A nie podlizujesz sie aby troszke? My tam wcale tacy fajni nie jestesmy... Tylko tak sie krygujemy, bo jestemsy narcystyczni. Ja na pewno jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 11:54 Troszkę się podlizuję, pewnie, odrobina wazelinki nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 11:59 Pizmak, jak zwykle mówi, że nie są fajni.) Jak was poznam 11 to wam powiem czy jestescie fajni czy nie. Zacząłem oliczanie, za dni siedem będe starym dziadem.)) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 14:04 aric napisał: > > Zacząłem oliczanie, za dni siedem będe starym dziadem.)) Taaaaa... zapewne... Byli już u mnie z ZUS-u i pytali się o ciebie. Podobno tak długo ludzie nie żyją!)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 11:53 teddy4 napisał: bo szkołę mam. mądry teddy po szkole Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 20:04 Cos czuje,ze popilnuje tego stolika troche, wszyscy sie zapowiadaja w okolicach 20:00. Jak sie zjawicie to chyba bede juz w powaznym stanie wskazujacym na spozycie napojow wyskokowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Zlot piatkowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 20:12 Nefil, masz kopa. Dzisiaj mijaliśmy się ok.15 pod SGH! I nie zauważyłeś mnie! Mnie- 184 wzrostu.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 20:18 Gość portalu: nikka napisał(a): > Nefil, masz kopa. Dzisiaj mijaliśmy się ok.15 pod SGH! I nie zauważyłeś mnie! > Mnie- 184 wzrostu.!!!!!!! Kurka blaszka, przez moment mnie zaswitala ta mysl! Ale chyba zmienilas kolor wlosow, czy nie? Trza mnie bylo kopnac pod SGHem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Zlot piatkowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 20:25 Po prostu umyłam )) A wcześniej miałam jasny blond, nie? JLo rządzi. A tak serio- zorientowałam się, że to nie Ty to nie ten palant z teorii gier co mnie wkurzył, tylko gotycki i posępny Nefil ))) jak już mnie minąłeś. A głupio mi było wrzeszczeć na całą Niepodległości: Nefil! To ja, ziomalka!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Zlot piatkowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 20:27 Gość portalu: nikka napisał(a): > A tak serio- zorientowałam się, że to nie Ty to nie ten palant z teorii gier Eee, sorry miało być że Ty to nie ten... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 20:16 nefil napisał: > Cos czuje,ze popilnuje tego stolika troche, wszyscy sie zapowiadaja w > okolicach 20:00. Eee tam, nie wszyscy. Niektórzy przyjdą wcześniej i będą pilnować stolika razem z Tobą )) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 20:19 ilhan napisał: > nefil napisał: > > > Cos czuje,ze popilnuje tego stolika troche, wszyscy sie zapowiadaja w > > okolicach 20:00. > > Eee tam, nie wszyscy. Niektórzy przyjdą wcześniej i będą pilnować stolika razem > > z Tobą )) No to Isio tankujemy razem! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 20:20 nefil napisał: > No to Isio tankujemy razem! Ba! Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 20:22 ilhan napisał: > nefil napisał: > > > No to Isio tankujemy razem! > > Ba! No!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 20:30 ilhan napisał: > nefil napisał: > > > No to Isio tankujemy razem! > > Ba! > To może ja się lepiej spóźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zlot piatkowy 27.03.03, 20:37 madee1 napisała: > ilhan napisał: > > > nefil napisał: > > > > > No to Isio tankujemy razem! > > > > Ba! > > > To może ja się lepiej spóźnię... O, jeszcze czego... Ty to masz się raczej zwcześnić )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: Zlot piatkowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 21:41 Czekając na stałych bywalców będzieci mogli poznać NOWYCH a raczej Nowe forumowiczki!!!! A jak wygląda ta wredna ministra? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture wredna ministra 27.03.03, 22:47 Ale żadnej wrednej ministry nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś