Gość: ray IP: *.chello.pl 25.10.06, 20:30 Kolega polecał mi jego solowe płyty, którą warto sobie zakupić na początek? Do kogo/czego jest zbliżony klimatem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pagaj_75 Re: Peter Gabriel 25.10.06, 20:37 Gość portalu: ray napisał(a): > Kolega polecał mi jego solowe płyty, którą warto sobie zakupić na początek? Trójka, Czwórka + najlepsza, choć niezupełnie reprezentatywna "Passion" (czyli soundtrack do "Ostatniego kuszenia Chrystusa") > Do kogo/czego jest zbliżony klimatem? Do Petera Gabriela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: Peter Gabriel IP: *.kolornet.pl 25.10.06, 20:59 Zgadzam się że klimatem jest zbliżony do Petera Gabriela A co do płyt to koniecznie "So" Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Peter Gabriel 25.10.06, 21:38 Peter to po prostu Peter... To racej do Niego niektórzy chca byc podobni. Zacznij od "So" Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Peter Gabriel 25.10.06, 22:36 freerock napisał: > Zacznij od "So" a potem koniecznie Secret World Live {piękny koncert z Modeny 1994 r.} Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Peter Gabriel 26.10.06, 16:22 Zgadzam sie calkowicie, a potem moze przepiekna ścieżka z filmy "Ptasiek" ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Peter Gabriel 26.10.06, 16:48 Ja czekam na jakis koncert.Jego ostatni,na ktorym bylam,byl po prostu fenomenalny... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Peter Gabriel 26.10.06, 20:24 Ja nie byłem, żałuję, bo Growing Up Live DVD mnie rzuciło na kolana swego czasu. Poleciłobym So i Up, bo po prostu najbardziej je lubię. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ray Re: Peter Gabriel IP: *.chello.pl 26.10.06, 20:34 Dzięki wszystkim za propozycje, na razie na próbę przesluchałem na amazon.com "So" i jestem mile zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś