Dodaj do ulubionych

CONCRETE na 61....

29.10.06, 22:27
Witam,
tak jak w tytule.
Czy byla jakas promocja?
Pocieszajace, ze Robbie na 1...
Pzdr
1_and_1_make_5
Obserwuj wątek
    • verybilingual Re: CONCRETE na 61.... 30.10.06, 14:14
      Chodzi ci o promocje co do ceny? Nie, kupiłem za 74 zł.
      Co do pozycji to nie ma się co dziwić, takie wydawnictwa rzadko odnoszą dobre
      wyniki, jeszcze po takiej cenie. Dobrze że Robbie 1, bałem się o to trochę, bo
      jednak to nowa płyta, nowy styl, a jednak ludzie to docenili i może docenili
      też bardzo kawałek numer 5 i 11 tongue_out
      • ralph24 Re: CONCRETE na 61.... 30.10.06, 14:42
        Pozycja rzeczywiscie nie jest najlepsza, ale to przeciez wydawnictwo dla fanow,
        przyznajmy sie. Troche slaba track lista...Bez domino, Being Boring. Pierwszy
        koncertwy album w historii moglby zawierac troche wiecej...
      • verybilingual Re: CONCRETE na 61.... 30.10.06, 19:13
        Słaba tracklista?? chyba genialna chciałeś rzec smile
        Bardzo dobrze że nie ma Se A Vidy, Always On My Mind, Domino, Heart, So hard
        czy GW - to na komercyjne koncerty.
        Koncert utrzymany w takim mrocznym stylu trochę, dużo ballad i piosenek
        poruszających głębsze tematy. Tracklista mogłabybyś jeszcze lepsza gdyby
        zabrzmiało tam też: Being Boring, The End Of The World, Two Divided By Zero
        (połączone z Minimal!!), It Always Comes As Surprise i I Made My Excuses And
        Left.
        • ralph24 Re: CONCRETE na 61.... 31.10.06, 16:55
          Nie narzekam na same piosenki,ktore sa swietne, ale jesli juz wydaja plyte
          koncertowa, to milo by bylo uslyszec cos wiecej...ja np uwielbiam koncertowe
          brzmienie DD..Nie przecze przedsiewziecie samo w sobie jest z klasa i ma
          wyrazny styl, ale ja wolalbym rzecz bardziej urozmaicona (jesli jest to jak na
          razie jedyny album koncertowy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka