kanarek2 10.11.06, 04:02 Ja obstawiam ze Tabulatura to Zamek. Zamek jako Zamek czyli jako Zamek Dzentelmenski nigdy by nie spytal kobiety o jej "przedzial wiekowy", a jako Tabulatura sobie uzywa. quod erat demonstrandum k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schaetzchen Re: Watek dla wtajemniczonych jedynie 10.11.06, 07:34 A ja nie myślę, że to Zamek, bo Zamek podałby powody dla których się o TAKIE rzeczy wypytuje Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Re: Watek dla wtajemniczonych jedynie 10.11.06, 07:54 Ja myślę, że to nie Zamek, bo pytania byłyby ciekawsze Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Watek dla wtajemniczonych jedynie 10.11.06, 11:06 Jesteście kochani wszyscy Tak, to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
tabulatura Re: Watek dla wtajemniczonych jedynie 10.11.06, 08:47 Hm watek założony dla niewtajemniczonych - przynajmniej tyle Chociaz się nie spodziewałem, że to w taka stronę pójdzie.Potwierdzam to nie zamek ,bo z tego co pamiętam to też dostał e-mail. Pytania były wymyślone na szybkiego (moja wina) dlatego takie nie inne. Kobiety przepraszam o przedział wiekowy - raczej interesujący dla badaczy ze względu na zainteresowania muzyczne w róznym wieku I na razie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tabulatura Re: Watek dla wtajemniczonych jedynie 10.11.06, 09:23 aha mam jeszcze prośbę, proszę o powściągliwość w tym watku Dzieki wielkie. Jesli kogoś coś nurtuje, ma pytania to niech pisze na @ postaram się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś