Dodaj do ulubionych

PSB Grammy 2006 - głosowanie

09.12.06, 13:50
www.voote.com/jsp/WAppServerPage.jsp?TransID=RCATEGOR&Category=Grammys&Sub=2007&LimitPage=1

Po kliknięciu w ten link, powinnieśćie znaleźć pozycję 10 - Best Dance
Recording, kliknąć w nią a potem gdy otworzy się strona kliknąć w Pet Shop
Boys - I'm With Stupid (1 z lewej)
PSB prowadzą smile

Pomóżmy zdobyć im Grammy (niewiem czy to oficjalnie głosowanie czy nie, ale
może ktoś się tym kieruję, więc lepiej żeby wygrali!)
Obserwuj wątek
    • acidpet Re: PSB Grammy 2006 - głosowanie 09.12.06, 22:04
      zaglosowalem chociaz powinni byc jeszcze nomonowani w kategori best
      electronic/dance album z tego co wyczytalem a tej kategori wogole nie znalazlem.
      A z innej beczki To co panie i panowie cos cicho na forum jest?
      Tak naprawde to mnie nie dziwi to bo po tym jak wyglada popularnosc chlopakow
      (szczegolnie w Polsce po wg mnie fenomenalnej plycie) mozna sie przylamac i to
      odchodzac od tego czy byla promocja czy nie. Ja osobiscie mam takie uczucie jak
      po mistrzostwach swaiata w nodze gdy nasi pakowali walizki po 2 meczu, byla
      wielka feta jak awansowali ledwie zaczely sie mistrzostwa a nasi wyjazd. Sorry
      moze za nie trafienie w temat ale naprawde jestem przygnebiony i jezeli cos w
      Grammy by dostali to sukces nieslychany. Pozdrawiam! A bedzie ten 4 singiel czy
      nie bo jezeli tak dalej bedie to go bnie wydadza a jak bedzie to God willing ale
      jazda!!!
      • balshoy Re: PSB Grammy 2006 - głosowanie 10.12.06, 21:28
        przypuszczam ,że nawet zwycięstwo w tej kategorii nie spowodowałoby jakiegoś
        większego rozgłosu, nie zaowocowałoby też większą aktywnością na tym forum,
        aczkolwiek na pewno byłoby dla nas czymś przyjemnym...
        no cóż nastąpił mały marazm i stagnacja,jak to już tu bywało..ale i to powinno
        minąć
        dla mnie ciekawe jest zderzenie w tej kategorii z suffer well depeche mode,
        świetny kawałek okraszony do tego interesującą kreacją Dawida w klipie..dosyć
        przejmujące a na pewno odważne z jego strony ( tak przy okazji, to utwór
        napisany przez samego frontmana dm )
        • verybilingual Re: PSB Grammy 2006 - głosowanie 10.12.06, 22:09
          Też jestem zły że mało osób jest na forum, co się stało z dafio, krikrą,
          wszystkimi którzy tak bardzo przeżyli koncers w Warszawie, założycielem forum...
          Nie wierze by nie dawali znaku życia bo są zapracowani.

Co do Grammy to ja wierze w sukces PSB, może być dobrze. IWS w końcu miało 1
          miejsce na US Dance Chart, Justin zgarnie wiele innych nagród tak samo jak
          Madonna więc...może odpuścić. Suffer Well...hmm świetny utwór, ale coś mi się
          zdaję że będzie na samym końcu.

Co do singli:
          Myślę że PSB wydadzą czwarty singiel w okolicach Kwietnia/Maja 2007.
          Wcześniej w Styczniu, pojawi się singiel She's Madonna który będzie promowany
          jako wspólne dzieło PSB i Robbiego Williamsa.
        • michal.kowalewski Re: PSB Grammy 2006 - głosowanie 11.12.06, 17:33
          balshoy napisał:

> (...) suffer well depeche mode,
          > świetny kawałek okraszony do tego interesującą kreacją Dawida w klipie..

Okraszony kreacją, to tam przede wszystkim Martin jest.
          • balshoy Re: PSB Grammy 2006 - głosowanie 12.12.06, 15:56
            Taaa...Mart to jest wręcz "wypindrowany " wink
            jednak "menelstwo" Deava zrobiło na mnie większe wrażenie

ps. I'm with stupid jak na razie prowadzi, ale Justin napiera
    • 1_and_1_make_5 Re: PSB Grammy 2006 - głosowanie 19.01.07, 16:26
      ... wciaz prowadza, ale roznica nieznaczna: 1451 do 1424.

Pzdr
      1_and_1_make_5

PS. Wydaje mi sie, ze i tak wygra.....Madonnawink
      Oczywiscie nagrode, a nie to glosowanie.
    • krikra moje wytłumaczenie 21.01.07, 15:00
      verybilingual napisał:

> Też jestem zły że mało osób jest na forum, co się stało z dafio, krikrą,

Ja tu ciągle bywam, choc przyznaję, że nie tyle, co dawniej.. nadal czytam
      wszystkie wpisy, może tylko sama mniej piszę (no dobra, przyznaję się, prawie
      wcalewink.
      Nie wiem czemu, może trochę już straciłam cierpliwość do PSB. Tak - właśnie
      cierpliwość. Przez tyle lat słuchałam ich muzy, mimo iż nieraz prawie nie dawali
      znaku życia. I chyba już mnie to zmęczyło. Ten stan utrzymał się do tej pory.
      Nie grają ich NIGDZIE, nie ma ich teledysków, a przypuszczam wręcz, ze większość
      ludzi uważa, że ten zespół dawno już nie istnieje. I właściwie niewiele się mylą
      - medialnie PSB prawie nie istnieją (przynajmniej w PL). Ja wiem, że to niby
      mało ważne, że najważniejsza jest muzyka, a nie pokazywanie się w tv, ale.. to
      jednak męcząca sytuacja, słuchać takiego "wirtualnego" zespołu, który niby jest,
      a jakoby go nie było.. hmm.. Do tego stopnia mnie to zniechęciło, że gdy w
      ubiegłym roku dotarła do mnie wiadomośc, że PSB zagrają w PL, wzruszyłam
      ramionami, myśląc "za późno na to.." ..choć z drugiej strony.. miałam już nieraz
      podobne "doły", a potem wracałam do PSBsmile Nie chcę niczego przesądzać - jak to
      mówią - nigdy nie mów nigdytongue_out

Po drugie - muzycznie mnie trochę też rozczarowali. Raz, że ostatnio trochę
      przerzuciłam się na nieco ostrzejsząsmile muzykę, w którym to odwrocie pomogło mi
      to, że ostatnia płyta chłopaków jest wg mnie słaba. Niektóre piosenki z
      Fundamental są niezłe, ale inne poraziły mnie prymitywnością.. szkoda.
      No i taktyka typu "nowa płyta co 3 lata" też mnie mocno osłabia. Jeśli nie
      jeżdżą w trasy, to znaczy że mają kupę czasu, siedząc w studiu. Jakoś jednak
      tego nie widać, skoro na nowy album trzeba czekać tak długo. To oczekiwanie mnie
      dobija.

Po trzecie - odkryłam Myslovitzsmile Po prostu mnie znokautowali, w ich piosenkach
      znalazłam wszystko to, czego nie ma i nigdy nie będzie u PSB.. Nie ma tu winy
      PSB, po prostu Myslo PASUJE DO MNIE w 100%. Wiem, że nie ma co ich porównywać, w
      żadnym aspekcie, bo to idiotyczne, ale po prostu chcę wyjaśnić - np. teksty PSB
      zawsze podziwiałam, ale w większości nijak się do mnie nie miały. Owszem,
      inteligentne, ironiczne, trafne, ciekawe itp. Ale hmm.. to nie była moja bajka.
      Teksty Myslovitz natomiast trafiły mnie prosto w serce, jeśli mogę się tak
      górnolotnie wyrazić. Przemawiają do mnie, rozumiem je świetnie, w końcu chłopaki
      z Myslo i ja żyjemy w podobnej (no, w dużym stopniusmile rzeczywistości, w tym
      samym kraju, ba! regionie, co ułatwia zrozumienie. Nie są odległymi gwiazdami
      jak Neil&Chris, mieszkają w sąsiednim mieście, o rzut beretem ode mniesmile))
      chodzę sobie na ich koncerty kilka(-naście) razy w roku, są bardzo aktywni - a
      to nowa płyta, a to koncert, a to jakaś inna działalność.. Przyznam, że to mocno
      związuje zespół z fanami. Nie dawanie znaku życia przez dłuuugi czas nigdy nie
      wychodzi zespołowi na dobre, nieważne, jak hardcorowi fani by to byli.

I to tyle. Może pisuję tu rzadko teraz, ale sentyment do PSB gdzieś tam jednak
      pozostanie (w końcu kawał życia ich słuchałam) i na pewno sobie nieraz
      podyskutujemysmile

P.S. Zagłosowałam na IWS, choć nie podoba mi się ta piosenkasmile Ale czego się nie
      robi z ..sentymentu właśnie:0
      • balshoy Re: moje wytłumaczenie 24.01.07, 22:37
        "wszystko w ruchu"...ale to przecież nic złego
        cóż...skoro można zmieniać poglady to i pewnie upodobania mogą też ewoluować,
        czy nawet zmieniać się...
        sam często nawet myślałem o tym, czy jest jakiś wykonawca, ktory może mną tak
        zawładnąć jak PSB?
        wiem, że NIE ...ja u PSB już 21 lat temu to coś znalazłem, co bynajmniej nie
        oznacza, że jakieś inne zespoły czy wykonawcy nie robią na mnie zupełnie
        wrażenia...
        jakieś robią, ale nie na tyle ,żebym przesiąkał jakimś "nowym duchem";
        co chwila powstają dziesiątki fantastycznych numerów,a jak słucham sobie Trójki
        to wg. mnie 95% muzyki tam granej jest naprawdę bardzo fajnej ..tylko ja już
        tak w "innych wykonawców" nie potrafię się wczuć;
        ostanio, jakoś tak często trafiałem na single Nelly Furtado...a to radyjko a to
        jakiś kanalik tv... piosenki bardzo zgrabne , intrygujące, interesujące...
        tak przy okazji Furtado - jest nawet w Polsce jej autoryzowany fan club, czym
        my fani PSB nie mozemy się pochwalić.
    • 1_and_1_make_5 Niestety bez nagrod.... 12.02.07, 07:03
      Witam,
      niestety chlopaki nie dostali zadnej nagrody.
      Nagrody dostali Madonna i Justin Timberlake.
      Szkoda...
      Link:
      www.grammy.com/Grammy_Awards/49th_Show/list.aspx#02Pzdr
      1_and_1_make_5
      • verybilingual Re: Niestety bez nagrod.... 12.02.07, 09:41
        Dajcie spokój, wygrali ankiety...ktoś się tym powinien chociaż zasugerować. A
        zamiast tego wygrało słabsze Sexy Back i beznadziejna Madonna.
        • misiasty75 Re: Niestety bez nagrod.... 12.02.07, 13:21
          Niestety w ankiecie tez przegrali, choc jeszcze wczoraj przed 24.00 prowadzili
          i to znacznie, troche dziwne ale tego mozna bylo sie spodziewac, bo jak by to
          wygladalo gdyby "jakies tam PSB" wygralo z Justinem gosciem trzaskajacym w
          obecnym czasie miliony dolcow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka