Gość: lis Guns n' Roses IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:13 Ale wydanie płyty jest tak samo prawdopodobne jak demokracja w Chinach... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf zestawienie trójkowego KARPIA :) 28.12.06, 14:16 moze to nie bedzie plyta na 2007 (byloby na niej tylko 8 karpi ) ale wiem,ze sie kiedyś doczekam wszystkich karpiowych wydań na jednej płytce ekartki i prezenty na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sayag4 Amon Tobin - Foley Room 28.12.06, 14:42 nowy Amon Tobin krazy juz w sieci...polecam kawalek Always Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moody Debiutancka płytka Kociokwik ;> IP: *.zory.msk.pl 28.12.06, 14:42 Mam nadzieję , że chłopaki wreszcie nagrają w tym roku pierwszą płytę , bo na koncertach wymiatają ;] dla niewtajemniczonych : kociokwik.er.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ers Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:42 Zdecydowanie The Prodigy i Metallica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek-1@o2.pl Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 15:23 Zdecydowanie OSTR - Hollyłódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.echostar.pl 28.12.06, 15:23 Jak się przegląda listy z zapowiedziami na stronach dystrybutorów, wytwórni płytowych i serwisów muzycznych to chyba widac, ze zapowiada się kolejny fajny rok dla muzyki. Z półki z muzyką taneczną i nie tylko wybieram to, co będę chciał przesłuchac w przyszłym roku, chociaz lista powinna byc kilka razy dłuższa: Tony Allen - Tony Allen & Guests 4hero - Play With The Changes Jill Scott - Collaborations Dorothy Ashby - In A Minor Groove (reedycja) The Politik - The Politik Osaka Monaurail - Reality For The People Taylor McFerrin - Broken Vibes Kim Hill - Pharaoh's Daughter Nutmeg - All Things Beautiful On The Hallowed Turf Korpi Ensemble - Trails Pharoah Sanders - Izipho Zam (reedycja) Freesoul - Freesoul Sessions Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~fan Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.icm.edu.pl 28.12.06, 21:08 Dredg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 12:59 RADIOHEAD... Odpowiedz Link Zgłoś
erdee Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 29.12.06, 19:14 Radiohead Franz Ferdinand (podobno na 90% w 2007 roku) Portishead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha.voda Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 22:37 Franz Ferdinand!? Nie wiedziałam! To wspaniała wiadomość! Będę czekać z niecierpliwościa A jeszcze mam małe pytanko, bo troche jestem ostatnio niezorientowana: jak to jest z tym Blurem? Czy The Good, The Bad and The Queen to Blur w nowym składzie, czy to zupełnie nowy, odrebny projekt Damona Albarna? Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 29.12.06, 23:31 Gość portalu: cicha.voda napisał(a): > Franz Ferdinand!? Nie wiedziałam! To wspaniała wiadomość! Będę czekać z > niecierpliwościa ja również, ale cierpliwie > Czy The Good, The Bad and The Queen > to Blur w nowym składzie, czy to zupełnie nowy, odrebny projekt Damona Albarna? to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 29.12.06, 23:34 dodam jeszcze polskie: Lech Janerka - LIVE Orange The Juice - debiut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Tricky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 20:08 pewnie będzie równie słaby jak kilka ostatnich, ale i tak kupię. Miłośc jest głucha, a mnie jak złapało przy "maximquaye" tak nie puszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 14:03 Tatiana Okupnik - "On my own" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Produkt Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.crowley.pl 05.01.07, 09:03 Blindside Funeral For a Friend Hawthorne Heights DREDG Glassjaw Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 06.01.07, 23:37 Tribe After Tribe - The Killing Words. {z udziałem m.in. Douga Pinnicka z King`s X, premiera 1. lutego} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosaNova Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 02:09 Van Morrison, Mech( z repertuarem Republiki)Arcade Fire,Yusuf(piękny był powrót pod koniec ub.roku Yusufa czyli Cata Stevensa. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 08.01.07, 15:37 Gość portalu: kosaNova napisał(a): > Van Morrison i żeby była taka piękna jak "Astral Weeks" > Mech( z repertuarem Republiki) o! będzie cały album Mech tribute to Republika, bardzo ciekawa sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosaNova Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 01:02 "gościna"(rodzaj żeński "gościa") theagata napisała:"i żeby była tak piękna jak "Astral Weeks"... Wszystkie(niemal)są piękne, na wielu V.Morrison prezentuje swój własny, niepowtarzalny styl a ukoronowaniem jego nieograniczonych(jak się wydaje) możliwości kompozytora i wykonawcy(samouk, gra na kilku instrumentach) jest album, zarejestrowany w l993 i wydany w 94 "A Night In San Francisco". Mieszanka soulu,jazzu,bluesa i rocka.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 09.01.07, 01:09 Gość portalu: kosaNova napisał: > "A Night In San Francisco". > Mieszanka soulu,jazzu,bluesa i rocka.Polecam. to jest live i ja tego nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
butch.bmf Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 08.01.07, 12:38 Sweet Noise - "the triptic" Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 09.01.07, 11:54 Franz Ferdinand latem dopiero wchodzą do studia więc nowa płyta prawdopodobnie ukaże się dopiero w 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.07, 18:44 W tej chwili najbardziej czekam na: 1. interpol 2. radiohead 3. the good, the bad and the queen Wiem juz natomiast, że sporymi rozczarowaniami okazą się nowe płyty bloc paty, cooper temple clause i air. słyszałem je już no i z przykrością stwierdzam że jest bardzo słabo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cunts_r_still_runnin_the_world Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 09.01.07, 22:37 >Wiem juz natomiast, że sporymi rozczarowaniami okazą się nowe płyty bloc paty, >cooper temple clause i air. słyszałem je już no >i z przykrością stwierdzam że jest bardzo słabo >pozdrawiam ok dzieki, ale moze nie rob z siebie ostatecznej wyroczni. posluchamy, ocenimy nawiasem mowiac w angielskich mediach juz sie zaczelo (juz jakis czas temu) bicie piany nt jaka to zajebista jest nowa plyta bloc party, 'zeitgeist- defining record' etc, literacko to jest pomyslane jako concept album i zdaje sie, z fragmentow ktore czytalem, ze wyszlo to ciekawie i niezle, w warstwie tekstowej wlasnie (nie chce mi sie teraz o szczegolach pisac) okereke to jest pod wieloma wzgledami inteligentny i niebanalny gosc, antyteza roznych smiesznych i pustych pozerkow (z razorlight, kasabian etc), a pod jednym jeszcze wzgledem sie wyroznia (to nie jest dobre slowo) - publiczna tajemnica jest ze jest gejem, wbrew pozorom takich przypadkow, kogos tak kreowanego na glos pokolenia, o tak jednoznacznej orientacji homo (a nie np bi) nie bylo wiele albo wcale, a jednak srodowisko muzyki indie ma jeszcze sporo przesadow pod tym wzgledem (widac to nawet po sposobie w jaki przeprowadzali z nim wywiady np ludzie z new musical express) no a poniewaz taki szum sie robi wokol tej plyty okereke jest w tej chwili wyraznie przestraszony, tym co bedzie pozniej, cala zwielokrotniona uwaga mediow ktora na niego spadnie, ostatnio np autoryzujac wywiad dla observera wiele rzeczy osobistych uabstrakcyjnil ze tak powiem, zlagodzil, albo wykreslil no wiec pod wieloma wzgledami fajny, myslacy, wrazliwy gosc i cos swiezego ale... wlasnie, muzycznie to jest bardzo wtorne jednak, nie wiem jak ktos o pamieci muzycznej dluzszej niz 5 lat moze sie specjalnie podniecac bloc party ...ale z wszystkich ww wzgledow kibicuje im i mam nadzieje ze mnie muzycznie zaskocza Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 11.01.07, 00:15 Dead Poetic - Vices {premiera europejska 22. stycznia} Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 13.01.07, 00:45 Satellite Party - The Ultra Payloaded Satellite Party. {dopiero 15. maja ale chyba warto czekać na nowy projekt Perry'ego Farrella z udziałem m.in. Fru i Flea i poniekąd również Jima Morrisona} Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 27.01.07, 11:44 6. marca - Ataxia II {uwielbiam wszystko co robi John Frusciante , ogromnie się cieszę!} Odpowiedz Link Zgłoś
rzyt Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 28.01.07, 16:48 interpol bloc party editors Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekcynski2 Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 29.01.07, 22:01 ja czekam na dalsza tworczosc scotta tappa, wokalisty bylego creed. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 09.02.07, 00:25 Coco Rosie - "The Adventures Of Ghosthorse And Stillborn". {premiera zapowiadana na kwiecień} Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 16.02.07, 13:50 Queens Of The Stone Age - Era Vulgaris. {premiera zapowiedziana na lato, kocham lato} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKR Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.mielec254.tnp.pl 19.02.07, 22:42 zdecydowanie INTERPOL ! tym bardziej, że nowa płyta pojawi się już w czerwcu dwie z piosenek beda nazywac się "The Heinrich Maneuver" i "Mammoth" Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 14.03.07, 22:57 The Mars Volta yes!!! w kwietniu Cedric i Omar zaczną nagrywać, jest nadzieja na nowy album jesienią ) Odpowiedz Link Zgłoś
paw1948 Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 15.03.07, 23:15 Lennox Lewis ma wrócic... a poważnie: Metallica Odpowiedz Link Zgłoś
tenzinn Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 23.03.07, 03:04 07.07.07 wychodzi nowy album The Smashing Pumpkins "Zeitgeist". Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 11.04.07, 11:06 Serj Tankian - "Elect The Dead" {solowy album Serja na jesieni, a co na to Daron Malakian?} Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 12.04.07, 23:06 (hed)pe - "Insomnia" [26. czerwca] Bad Brains - "Build A Nation" [też w czerwcu] Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 17.04.07, 11:37 "The Best Of Van Morrison Volume 3" - 19. czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Najbardziej oczekiwane płyty 2007 IP: *.chello.pl 17.04.07, 15:48 zdecydowanie nowy krążek Madonny na który kawałki napiszą Timbaland z Timberlake'iem Odpowiedz Link Zgłoś