ilhan 12.04.03, 21:03 Bo właśnie, k..., wróciłem do domu... ))))))))))))))))) Ale było faaajnie, no k..., a Niemyte Jeże to zaje..., k..., kapelka. Obszerniejsza relacja później. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:09 Ziomal mądrze gada. Było k... zajebiście... chociaż ja to już czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Ogłaszam koniec zlotu IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.04.03, 21:12 Słuchałem trochę płyty. Radosna twórczość panów Turnera i Hughesa powaliła mnie na łopatki Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:15 Gość portalu: As napisał(a): > Słuchałem trochę płyty. Radosna twórczość panów Turnera i Hughesa powaliła mnie > > na łopatki Aha, to dlatego nie mogłeś dzisiaj przyjść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Ogłaszam koniec zlotu IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.04.03, 21:17 vulture napisał: > Gość portalu: As napisał(a): > > > Słuchałem trochę płyty. Radosna twórczość panów Turnera i Hughesa powaliła > > mnie > > > > na łopatki > > > Aha, to dlatego nie mogłeś dzisiaj przyjść... Właśnie, próbowałem się podnieść ale Pavarotti i Sepcia skutecznie to uniemożliwili. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:26 Gość portalu: As napisał(a): > Właśnie, próbowałem się podnieść ale Pavarotti i Sepcia skutecznie to > uniemożliwili. Kurczę, bedę miał wyrzuty sumienia... Byliśmy w Media Markcie (zajebista pani w obsłudze klienta), kupiłem sobie Kiepurę. Tak piszę, żeby nie było że nie ma nic o muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:26 Gość portalu: As napisał(a): > Właśnie, próbowałem się podnieść ale Pavarotti i Sepcia skutecznie to > uniemożliwili. Kurczę, bedę miał wyrzuty sumienia... Byliśmy w Media Markcie (zajebista pani w obsłudze klienta), kupiłem sobie Kiepurę. Tak piszę, żeby nie było że nie ma nic o muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:15 Gość portalu: As napisał(a): > Radosna twórczość panów Turnera i Hughesa powaliła mnie na łopatki Zabawne, prawda? Reszta zresztą niegorsza... ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:13 vulture napisał: > chociaż ja to już czytałem. A to ja już słyszałem ) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:19 Aha, no i zapomniałem dodać, że koncert Niemytych Jeży rulez i że wszyscy byli (i mam nadzieję, nadal będą) bardzo mili i w ogóle pis ent lof, a teraz słucham składanki klubowych kawałków wybranych przez Roberta Obleszczyńskiego, naczelnego didżeja RP. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:22 ilhan napisał: > Bo właśnie, k..., wróciłem do domu... ))))))))))))))))) > > Ale było faaajnie, no k..., a Niemyte Jeże to zaje..., k..., kapelka. > > Obszerniejsza relacja później. ta Chomiczówka to przy Centralnym, coo? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 21:37 loveletter napisał: > ta Chomiczówka to przy Centralnym, coo? Yo Richard. Nie przy Centralnym, ale miałem luksusowy transport. Ziomalu thx ) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: NESCO !!!!!!!! 12.04.03, 21:25 I co? I nic...a miałyśmy poszaleć, luz na forum, wszystkie wątki nasze...!!! I co? I nic...w jeden dzień zaliczyli zlot na szczycie a my...ech to się nazywa jedyna, niewykorzystana szansa na sukces (bo krytykować nikt by się nie odważył, nawet gdybyśmy bzdury pisały..) ech...( Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 ASTIR !!!!!!!! 12.04.03, 22:45 Ależ my mamy MIĘTKIE charaktery ! Trzymajmy się jednak kurczowo wersji, że to LOJALNOŚĆ wobec Zlotowiczów. PS. Następnym razem trzeba ich wysłać na tydzień, gdzieś daleko. W góry może...? Tak, byśmy zdążyły pozbyć się resztek poczucia przywoitości. Strasznie przeszkadza. )) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: w góry nie... 12.04.03, 23:29 jeśli nawet uda im się upić, to co to za przyjemność - poranek bez kaca?! A najbliższe "znaczące" terminy w kalendarzu to początek maja albo hm..tydzień dziecka n_eska71 napisała: > Ależ my mamy MIĘTKIE charaktery ! > Trzymajmy się jednak kurczowo wersji, że to LOJALNOŚĆ wobec Zlotowiczów. No jasne! Wobec zlotowiczów i Forum ...ale takie niewielkie sprzątanie przedświąteczne..oj, kusiło)) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture i jeszcze 12.04.03, 21:34 1. Chomiczówka nie jest przy Centralnym. 2. Jestem rozczarowany faktem niepojawienia się panów Coal Chambera i/lub Zonk69 (mimo hucznych zapowiedzi). Naprawdę badzo mi było smutno. 3. Kieura rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: i jeszcze 12.04.03, 21:36 vulture napisał: > 1. Chomiczówka nie jest przy Centralnym. zrozumiano > 2. Jestem rozczarowany faktem niepojawienia się panów Coal Chambera i/lub > Zonk69 (mimo hucznych zapowiedzi). Naprawdę badzo mi było smutno. jak wszystkim > 3. Kieura rulez. Kieury nie znam. Jeśli o mnie chodzi to będę twardo obstawiał przy swoim: Piżmak rulez. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture errata 12.04.03, 21:43 jest: Kieura miało być: Kiepura Przepraszam za nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 22:39 ilhan napisał: > Bo właśnie, k..., wróciłem do domu... ))))))))))))))))) > > Ale było faaajnie, no k..., a Niemyte Jeże to zaje..., k..., kapelka. Cholera, mówiłam, 24 godziny kwarantanny zanim znów zaczniemy się odzywać do ludzi! Na dodatek jeszcze dobrze nie zdążyli wejść do domów i już do komputerów... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 23:01 madee1 napisała: > Na dodatek jeszcze dobrze nie zdążyli wejść do domów i już do > komputerów... przyganiał kocioł garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ogłaszam koniec zlotu 12.04.03, 23:09 loveletter napisał: > madee1 napisała: > > > Na dodatek jeszcze dobrze nie zdążyli wejść do domów i już do > > komputerów... > > przyganiał kocioł garnkowi O właśnie, Rysiek to mądrze mówi! ) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Ogłaszam koniec zlotu 14.04.03, 11:53 ilhan napisał: > loveletter napisał: > > przyganiał kocioł garnkowi > > O właśnie, Rysiek to mądrze mówi! ) Sami jesteście kotły i garnki. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Ładnie, ładnie... 12.04.03, 22:39 ilhan napisał: > k..., > , no k..., zaje..., k..., Rany boskie! Co Wyście w tej Łodzi z Ilhanem zrobili ??? To był taki grzeczny chłopiec !!! Mogę tylko domyślać się, jak rozwinęłą się impreza, skoro są takie 'efekty uboczne'. Relację z przebiegu procesu demoralizowania młodzieży oraz innych, zakrojonych na szeroką skalę inicjatyw zlotowych, radzi byśmy byli zobaczyć na piśmie. Może nie dziś-bo ciała pewnie zmęczone a umysły zmącone- ale jutro raport powinien leżeć na biurku ! )) PS. Aric- z Tobą pogadam sobie indywidualnie- w sprawie Ilusia oczywiście! )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ładnie, ładnie... 12.04.03, 22:48 n_eska71 napisała: > Rany boskie! Co Wyście w tej Łodzi z Ilhanem zrobili ??? > To był taki grzeczny chłopiec !!! Oj, bo to miało być tak: > Bo właśnie, koledzy, wróciłem do domu... ))))))))))))))))) > Ale było faaajnie, no kochani, a Niemyte Jeże to zajefantastyczna, kapitalna, > kapelka Bo już taki zmęczony byłem że mi się niektórych słów do końca nie chciało dopisywać... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Ładnie, ładnie... 13.04.03, 12:37 ilhan napisał: > Bo już taki zmęczony byłem że mi się niektórych słów do końca nie chciało > dopisywać... Umie też już z wdziękiem mijać się z prawdą- by nie powiedzieć ( choć to przecież forum muzyczne), że kłamie jak z nut! Koniec świata! )) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Ładnie, ładnie... 12.04.03, 22:48 A co tam - machnę recenzję z koncertu Niemytych Jeży. A więc basista w czwartym utworze w drugim secie wszedł na dwa raz na raz a leworęczny gitarzysta włączył owerdrajwa za wcześnie w końcówce zwrotki piątej piosenki w trzecim secie. Nie, Aric - ja tylko żartowałem)))). Podobało się wszystkim jak było widać i mi też chociaż mój stan zdrowia nie pozwalał mi tego uzewnętrznić. To,że gracie razem 10 lat - słychać. I to Wasz ogromny kapitał plus radość jaką sprawia Wam granie tych kawałków. Do zobaczenia na następnym zlocie kiedykolwiek i gdziekolwiek on będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Ładnie, ładnie... 12.04.03, 22:51 Zlot fajny, piwo w pociągu też ))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Ładnie, ładnie... 12.04.03, 22:53 Nikka, nie tylko w pociągu )) Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ładnie, ładnie... 12.04.03, 23:13 Ale Nikka tylko to z pociągu zdołała zapamiętać.. Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Ładnie, ładnie... 13.04.03, 11:58 Znaczy się jadącego do Łodzi?? Pozdrawiam słonecznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 05:33 n_eska71 napisała: > Rany boskie! Co Wyście w tej Łodzi z Ilhanem zrobili ??? > To był taki grzeczny chłopiec !!! O, matko! Kiedy???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 09:03 Ależ ja mu nic nie zrobiłem. Nawet wtedy gdy z Piżmakiem, Nikką i dwoma Jankami ruszylismy zwiedzać dekadencką Łódź, czyli okolice filmówki, on grzecznie ruszył na zakupy z Madee i Vulture...)) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 12:01 aric napisał: > Ależ ja mu nic nie zrobiłem. Nawet wtedy gdy z Piżmakiem, Nikką i dwoma Jankami > > ruszylismy zwiedzać dekadencką Łódź, czyli okolice filmówki, on grzecznie > ruszył na zakupy z Madee i Vulture...)) O właśnie. I podczas gdy Ilhan i ja kupiliśmy The Jesus and Mary Chain, Polyphonic Spree i Eels, Vulture kupił Jana Kiepurę, jakieś obleśne frisco disco hity lat 70. i -uwaga!- nową Celine Dion, zarzekając się przy tym, że to na prezent. No i z kim tutaj jest coś nie w porządku?? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 13:38 Velture zaraz padnie na zawał jak zobaczy twój post. To miała byc tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 13:47 madee1 napisała: > Vulture kupił Jana Kiepurę, jakieś obleśne frisco > disco hity lat 70. i -uwaga!- nową Celine Dion, zarzekając się przy tym, że > to na prezent. No i z kim tutaj jest coś nie w porządku?? Zapomniałaś dodać, że wcześniej nabył też pewien periodyk z dołączoną do niego płytą pewnego popularnego ostatnio DJ-a (zresztą z dedykacją...) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 13:50 A periodyk zabrala babcia, co by sie dowiedziec, jak tam mlodzi sie teraz w lozku zachowuja i az oczy musiala zamknac ze zgrozy. Rzeczy sie wyrabiaja teraz na swiecie.... Tam tez byl wywiad z Leszczem. ten to wstydu nie ma za grosz. mowic o sobie jak o znawcy muzyki.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 13:59 pizmak31 napisała: > A periodyk zabrala babcia, co by sie dowiedziec, jak tam mlodzi sie teraz w > lozku zachowuja i az oczy musiala zamknac ze zgrozy. Że chrapią? Albo co gorsza nie śpią? > Tam tez byl wywiad z Leszczem. ten to wstydu nie ma za grosz. > mowic o sobie jak o znawcy muzyki.... Ma świadomość swojej wartości. Mi zaimponowały za to fragmenty felietonu Sz. P. Cz. Niemena cytowane przez z. Vulture'a wprost ze świeżutkiego wydania magazynu "Teraz Rock". Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 09:32 n_eska71 napisała: > ilhan napisał: > > > k..., > > , no k..., zaje..., k..., > > Rany boskie! Co Wyście w tej Łodzi z Ilhanem zrobili ??? > To był taki grzeczny chłopiec !!! W zasadzie to możliwe są trzy wytłumaczenia: Jest to skutek uboczny słuchania gotyckiego rocka, bądź słuchania osób słuchających gotyckiego rocka, bądź słuchania osób udających osoby słuchające gotyckiego rocka, k.... ))) Aha, oczywiście w pełni podzielam przekonania Ilhana, co do tego, k..., iż k..., było k.... zajebiście, k..... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ładnie, ładnie... 14.04.03, 19:39 Celine już nie mam w domu, nawet jej nie włączyłem, chociaż wsadzona w środek reklamówka perfum była zabawna... Kiepura rulez, a hity lat 70-tych spowodowały u mnie napad tarzania się w okolicach szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Ładnie, ładnie... 15.04.03, 00:13 jasiek666 napisał: >> Aha, oczywiście w pełni podzielam przekonania Ilhana, co do tego, k..., iż > k..., było k.... zajebiście, k..... Nie dziwię się. Twoja KLATA urosła do rangi... no właśnie nie wiem czego, bo wszyscy nabierają wody w usta i nie kończą tego zdania. Może Ty zdradzisz tajemnicę ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 parę słów wyjasnienia: 15.04.03, 14:58 n_eska71 napisała: > Nie dziwię się. Twoja KLATA urosła do rangi... no właśnie nie wiem czego, > bo wszyscy nabierają wody w usta i nie kończą tego zdania. Może Ty zdradzisz > tajemnicę ? )) No więc zasadniczo było tak: kiedy w sobotę rano wyciągnąłem z lodówki skrzynkę doskonale schłodzonego Zywca, czyli mówiąc inaczej tzw. "kratę Zywca", obecne w pokoju koleżanki Nikka i Pizmak na widok ogromnej kraty browaru zakrzyknęły z radością "jasiek, ale masz kratę !!". A raczej chciały tak zakrzyknąć, gdyż głosy odmówiły im posłuszeństwa z przepicia i ostatecznie wyszło z tego coś w rodzaju: "jasiek, ale masz klate !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 dementi 15.04.03, 15:16 Nie, jednak nie było tak jak mowi Jasiek, a wiem bo widziałam. Ponieważ nie piłam dużo, to jestem osobą wiarygodną, do tego się wyspałam, więc też nie jest to kwestia sennych wizji. No więc Jasiek pojawił się przed lustrem w naszym koedukacyjnym pokoju z GOŁĄ KLATĄ. Fakt ten spowodował zasłabnięcie Piżmaka, bo klata jest tak imponująca, że... No ba! Nie mogła być to krata piwa, bo piwo znalazło się w pociągu, tak że kol.666 wyciągnął ją później. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jasiu 15.04.03, 15:19 jasiek666 napisał: > n_eska71 napisała: > > > Nie dziwię się. Twoja KLATA urosła do rangi... no właśnie nie wiem czego, > > bo wszyscy nabierają wody w usta i nie kończą tego zdania. Może Ty zdradzi > sz > > tajemnicę ? )) > > No więc zasadniczo było tak: kiedy w sobotę rano wyciągnąłem z lodówki skrzynkę > > doskonale schłodzonego Zywca, czyli mówiąc inaczej tzw. "kratę Zywca", obecne w > > pokoju koleżanki Nikka i Pizmak na widok ogromnej kraty browaru zakrzyknęły z > radością "jasiek, ale masz kratę !!". A raczej chciały tak zakrzyknąć, gdyż > głosy odmówiły im posłuszeństwa z przepicia i ostatecznie wyszło z tego coś w > rodzaju: "jasiek, ale masz klate !!!" Ja w kwestii formalnej...a to nie była przypadkiem Warka....a nie Żywiec...? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: jasiu 15.04.03, 15:20 Korzystając z okazji- Gregkor- AAAAggggggggghhhhhhrwrrrrrrrrr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jasiu 15.04.03, 15:23 nikka007 napisała: > Korzystając z okazji- Gregkor- AAAAggggggggghhhhhhrwrrrrrrrrr!!!! niestety ja korzystając z okazji nic nie rozumiem..........................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: jasiu 15.04.03, 15:26 1. masz bęcki za tą 4 rano i głośne ekhm zapraszanie Jaśka do konsumpcji piwa 2. piwo było marki Warka( wiem, bo wypiliśmy w pociągu relacji Retkinia- Szczecin ) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jasiu 15.04.03, 15:29 nikka007 napisała: > 1. masz bęcki za tą 4 rano i głośne ekhm zapraszanie Jaśka do konsumpcji piwa > 2. piwo było marki Warka( wiem, bo wypiliśmy w pociągu relacji Retkinia- > Szczecin ) ad.1 a co to są bęcki ad.2 Ale mieciu to chyba nie pił...? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: jasiu 15.04.03, 15:34 gregkor napisał: > > ad.1 > a co to są bęcki Bęcki= wp*** albo przynajmniej polemika > ad.2 > Ale mieciu to chyba nie pił...? Miecio był zbyt zaaferowany sprawdzaniem biletów i przestawianiem zwrotnicy żeby się napić z nami Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: jasiu 15.04.03, 15:29 Aha, w związku z powyższym chciałem przyznać, ze sprawy rzeczywiście wyglądały nieco inaczej niz w mojej wersji powyższej historii - Gregkor ma rację, to była Warka. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: jasiu 15.04.03, 15:31 ...no i zdaje sie ze jestem krewny pare browców. Zaległosci ureguluje na najblizszym zlocie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jasiu 15.04.03, 15:39 jasiek666 napisał: > ...no i zdaje sie ze jestem krewny pare browców. Zaległosci ureguluje na > najblizszym zlocie. No coś Ty to był prezent od Ziomala Gregkora dla jego Ziomali, którzy są Zimalami Łódzkich i innych Ziomali...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: jasiu 15.04.03, 15:43 gregkor napisał: > jasiek666 napisał: > > > ...no i zdaje sie ze jestem krewny pare browców. Zaległosci ureguluje na > > najblizszym zlocie. > > > No coś Ty to był prezent od Ziomala Gregkora dla jego Ziomali, którzy są > Zimalami Łódzkich i innych Ziomali...... > > pozdr Dobra Ziomalu, chcecie czy nie macie u mnie browara. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: jasiu 15.04.03, 15:45 Tak gdacze i gdacze, a mejli nie wysyła!!! Bo zaraz ja browara wypiję! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jasiu 15.04.03, 15:54 jasiek666 napisał: > gregkor napisał: > > > jasiek666 napisał: > > > > > ...no i zdaje sie ze jestem krewny pare browców. Zaległosci ureguluje > na > > > najblizszym zlocie. > > > > > > No coś Ty to był prezent od Ziomala Gregkora dla jego Ziomali, którzy są > > Zimalami Łódzkich i innych Ziomali...... > > > > pozdr > > Dobra Ziomalu, chcecie czy nie macie u mnie browara. > pzdr. No to świetnie, kiedy zlot..? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: jasiu 15.04.03, 15:59 k... staaaryyyy, w Kopalni, k.... z milionem bułgarów, k.... chociaz zdaje się ze wstępnie zadeklarowałeś juz swoją nieobecność.... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: jasiu 15.04.03, 22:20 Bardzo dziękuję wszystkim za głos w sprawie klaty/kraty kol. Jaśka. A najbardziej samemu zainteresowanemu. Mogę już spać spokojnie. I nawet wiem, co mi się przyśni... )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Mam pewną teorię... 15.04.03, 00:04 Na mój głos rozpaczy, w sprawie demoralizacji grzecznego niegdyś Ilhana, odpowiedzieli: Aric, Vulture, Jasiek. Taaaak... To znacznie zawęża krąg podejrzanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Mam pewną teorię... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 08:55 Jest jeszcze jeden podejrzany ( bynajmniej nie Dr Awalansz ) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Mam pewną teorię... 15.04.03, 22:21 Proszę o konkrety. Muszę dopisać do listy. Odpowiedz Link Zgłoś