Dodaj do ulubionych

Chcę się z Wami podzielić...

16.04.03, 11:56
...informacją o czymś co właśnie usłyszłam i baaardzo mi się spodobało. Zaraz
zamawiam lub biegnę do sklepu, bo czasami i w sklepach się trafiają cuda.
Pewnie i tak już to znacie, ale dla mnie nowość i to jaka !
A mianowicie : Calla. A konkretnie płyta Televise.
Wcześniejszych nie odkopałam jeszcze.
Obserwuj wątek
    • janek0 Re: Chcę się z Wami podzielić... 16.04.03, 12:28
      droga aislinn, ale napisz coś więcej, co ? co to za
      wynalazek ? (bo ja bardzo lubię wynalazki).
      • aislinn Re: Chcę się z Wami podzielić... 16.04.03, 12:41
        Poczytaj sobie na terra.pl, ja to po prostu zmnalazłam w sklepie, przesłuchałam
        fragmenty i ściągnęłam całość z kazy. Nie będę opisywać, bo coś co świeżo
        usłyszłam ciężko mi opisać, ale zresztą tu chodzi o wrażenia, mimo że to forum
        dyskusyjne, to ja wolę dyskutować uszami wink
        • janek0 Re: Chcę się z Wami podzielić... 16.04.03, 13:09
          eetam*
          • aislinn Re: Chcę się z Wami podzielić... 16.04.03, 13:21
            a propos czego eetam ? Moich uszu czy muzy? eetam, w sumie niewazne.

smile))
            • janek0 Re: Chcę się z Wami podzielić... 16.04.03, 13:29

to było w związku z twoją gotowością do opisywania
              muzyki. doprawdy, aislinn, jestem rozczarowany*
              • Gość: aislinn Re: Chcę się z Wami podzielić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 13:36
                Okej. Mimo swojej gwiazdeczki ślicznej uderzyłeś mi w ambichę. Ale muszę
                jeszcze tego trochę posłuchać. I coś napiszę. O !
              • aislinn Re: Chcę się z Wami podzielić... 16.04.03, 13:50
                A tak w ogle to mam tę muzę tylko w pracy, i już nie mogę dziś słuchać bo
                przyszli współpokojowcy i stwierdzili : Jezu, takich rzeczy to ewentualnie o
                piątej rano między pjaństwem a kacem można słuchać, pani to zmieni na jakiegoś
                collisa...
                wink
                Słowo. Na collinsa. Poszłam na kompromis i dałam claptona.
                • Gość: AgentCooper Re: Chcę się z Wami podzielić... IP: 143.26.82.* 16.04.03, 14:43
                  to i tak masz fajnie, bo ja moge tylko po cichutku na sluchawkach sluchac. Jak
                  myszka chlip chlip...Za to puszczam sobie Dark Tranquility i Flowing Tears i
                  sie od razu lepiej czuje.
                  • Gość: aislinn Re: Chcę się z Wami podzielić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 14:58
                    to teraz ja zapytam : a cio to takiego?
                    • Gość: AgentCooper Re: Chcę się z Wami podzielić... IP: 143.26.82.* 16.04.03, 15:01
                      Gość portalu: aislinn napisał(a):

> to teraz ja zapytam : a cio to takiego?

Dark Tranquility czy Flowing Tears ?
                      • Gość: aislinn Re: Chcę się z Wami podzielić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 15:02
                        both, niestety
                        ja zielona...
                        • Gość: AgentCooper Re: Chcę się z Wami podzielić... IP: 143.26.82.* 16.04.03, 15:19

> both, niestety
                          > ja zielona...

czyli jestes ufoludkiem haha.
                          Dark Tranquility - szwedzki doom metal - www.darktranquillity.com/, ale
                          ogolnie nie jest to chyba muza a Twoim klimacie...

Flowing Tears - niemiecki metalowy gotyk + sliczny wokal (niestety 2 miesiace
                          temu wokalistka odeszla z zespolu).Z mp3 na stronie polecam szczegolnie
                          Serpentine i Merlin. Z plyt - wszystkie fajne, ale najlepsza Serpentine.
                          www.flowingtears.com/
                          Grali w zeszlym roku na Metalmanii, gdzie pierwszy raz na nich trafilem - moja
                          recenzja na www.lostone.prv.pl dzial relacje, ale....bez FT bo sie
                          spoznilem sad
                          • Gość: aislinn Re: sękju, Agencie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 15:22
                            to pierwsze słusznie zgadujesz, odpuszczę sobie, to drugie mogę poprobować. W
                            sumie jest jeszcze tyyyyyle rzeczy których nie słyszłąm.

A ! nie jestem ufoludkiem , tylko ufoludzicą, jeśli już. prosze nie zmieniać mi
                            płci. ze swojej jestem całkiem happy.
                            wink
                            • Gość: AgentCooper Re: sękju, Agencie IP: 143.26.82.* 16.04.03, 15:29

> to pierwsze słusznie zgadujesz, odpuszczę sobie, to drugie mogę poprobować.
                              W
                              > sumie jest jeszcze tyyyyyle rzeczy których nie słyszłąm.
                              >
                              > A ! nie jestem ufoludkiem , tylko ufoludzicą, jeśli już. prosze nie zmieniać
                              mi
                              >
                              > płci. ze swojej jestem całkiem happy.
                              > wink

Chyba fajnie brzmi "ufokobieta" hihi...qrde musze sie opanowac bo zaczynam sie
                              smiac sam do siebie i zaczynaja sie dziwnie patrzec na mnie...Milego sluchania
                              i daj znac jak Ci sie FT podobalo.
                              • Gość: aislinn Re: sękju, Agencie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 15:31
                                ufokobieta. może być. inspirujące.
                                smile)))))))))))))
    • laurka1 Mojave 3 06.05.03, 16:50
      Calla rzeczywiście piękna. Właśnie słucham "Scavengers" a "Televise" czeka. Ale skojarzyła mi się z kapelką Mojave 3. Oni też grają takie piękne, gitarowo-rozmarzone melodie. MIODZIO. Polecam jeżeli nie znasz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka