Dodaj do ulubionych

koncert pearl jam - support

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:26
miałam dylemat czy się wybrać (strasznie daleko!) ale po ogłoszenie supportu ułatwiło mi decyzję. szkoda, bo to żenujące by koncert legendarnej kapeli poprzedzała taka tandeta...
Obserwuj wątek
    • freerock Re: koncert pearl jam - support 08.02.07, 16:37
      Zgadzam sie z Toba i pozdrawiam. Ja jednak pojade, bedzie czas na przekąszenie
      czegoś ciepłegosmile
      • Gość: lb ja jade w koncu szkoda zeby bilety na sektor VIP.. IP: *.betanet.pl 09.02.07, 01:32
        sie zmarnowaly smile
    • theagata Re: koncert pearl jam - support 09.02.07, 09:19
      po prostu będę miała więcej czasu na dojazd.
    • Gość: sweep Re: koncert pearl jam - support IP: 80.51.180.* 09.02.07, 18:28
      Gość portalu: bleh napisał(a):

> miałam dylemat czy się wybrać (strasznie daleko!) ale po ogłoszenie supportu

> atwiło mi decyzję. szkoda, bo to żenujące by koncert legendarnej kapeli
      poprzed
      > zała taka tandeta...

a nie łatwiej szczerze napisać, że po prostu od początku ci sie nie chciało
      jechac na ten koncert? gdyby nie było w ogole supportu, to byloby lepiej, tak?
      nie ma koncertu pearl jamu w polsce - niedobrze. jest koncert pearl jamu -
      rowniez niedobrze.

hmmmm smile
      • Gość: bleh Re: koncert pearl jam - support IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:13
        oczywiście że chciało mi się jechać. tyle że pearl jam nigdy nie był moją ulubioną kapelą, nie zaliczyłabym go do nwet pierwszej piątki więc nie wiedziałam czy warto jechać taki kawał. ciekawy support na pewno zmobilizowałby mnie do tego, tandetny wprost przeciwnie. proste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka