Dodaj do ulubionych

skutki antykoncepcji po

IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.12.05, 20:40
mam pewien problem tydzien temu (we wtorek) wzielam tabletki "antykoncepcja
po" i wczoraj czyli 5dni po przyjeciu nastapilo krwawienie (ciemne skrzepy)
co powinnam zrobic?????? czy cos jest nie tak???
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: skutki antykoncepcji po IP: *.acn.waw.pl 12.12.05, 21:34
      czyli chyba przyszedł okres ?
      • Gość: felicita Re: skutki antykoncepcji po IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 13.12.05, 15:33
        okres 11 dni wczesniej czytałam ze mozna dostac go 3 dni wczesniej ale nie
        powyzej 10 dobra wogóle ta cała gadka nie ma sensu
        • florencja29 Re: skutki antykoncepcji po 13.12.05, 15:38
          A nie jest na ulotce Postinoru przypadkiem napisane, że miesiączka w wyniku
          jego przyjęcia może się opóźnić, bądź przyspieszyć? Coś mi się wydaje, że coś
          takiego jest na uloce. Brałam go kiedyś, ale juz dawno i już nie pamiętam.
    • Gość: Andersena Re: skutki antykoncepcji po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:23
      nie ma czagoś takiego jak antykoncepcja po. Antykoncepcja jest przed, a potem są
      już najwyżej środki wczesnoporonne. tak gwoli precyzji
      • Gość: werciula Re: skutki antykoncepcji po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 01:51
        Mylisz się. Akurat Postinor nie dopuszcza do zapłodnienia. Mówiąc obrazowo:
        szlaban dla plemniczków.
    • florencja29 Re: skutki antykoncepcji po 13.12.05, 08:31
      Tak, a w ogóle to nie powinno się stosować antykoncepcji, ponieważ współżycie
      służy prokreacji.
      • Gość: miau Re: skutki antykoncepcji po IP: *.versanet.de 13.12.05, 08:45
        florencja29 napisała:

> Tak, a w ogóle to nie powinno się stosować antykoncepcji, ponieważ współżycie
        > służy prokreacji.

surprised surprised surprised
        a kobiety powinny siedziec w domu i wychowywac dzieci, nosic chusty i we
        wszykim meza sluchac - witamy w sredniowieczu
    • Gość: przeminiesz Re: skutki antykoncepcji po IP: *.de.ibm.com 13.12.05, 15:36
      poronilas
      • lilith76 Re: skutki antykoncepcji po 13.12.05, 16:18
        przesadzasz
      • maalza Re: skutki antykoncepcji po 13.12.05, 16:22
        Co za bzdury wygadujecie. tabletka Postinor NIE jest tablekta wczesnoporonna,
        bo do zapłodnienia nie dochodzi - taka jest jej rola. Zanim plemniki spotkaja
        się z komórką jajowa minie trochę czasu, a szybkie przyjęcie tej tabletki
        powoduje, że komórka jajowa nie zagnieżdża się w macicy, poza tym zagęszcza tez
        sluz, itp. do zapłodnienia Nie dochodzi, więc na co tutaj zostac poronione...
        • very_martini Re: skutki antykoncepcji po 13.12.05, 21:59
          > Co za bzdury wygadujecie. tabletka Postinor NIE jest tablekta wczesnoporonna,
          > bo do zapłodnienia nie dochodzi - taka jest jej rola. Zanim plemniki spotkaja
          > się z komórką jajowa minie trochę czasu, a szybkie przyjęcie tej tabletki
          > powoduje, że komórka jajowa nie zagnieżdża się w macicy, poza tym zagęszcza tez
          >
          > sluz, itp. do zapłodnienia Nie dochodzi, więc na co tutaj zostac poronione...

Może na biologii nie uważałam, ale za moich czasów zapłodnienie wyglądało trochę
          inaczejsmile

16%VOL
          22%VAT

--
          takie tam... forum homeopatia
    • lilith76 Re: skutki antykoncepcji po 13.12.05, 16:19
      Postinor to potężna dawka hormonów i może rozregulować cykl.
    • kora3 Przestańcie ....Jest raczej ok 13.12.05, 22:47
      Postinor nomalnie standardowo pzryśpiesza (czasem znacznie) mieiączkę lub ja
      przyśpiesza zaleznie od momentu cyklu w ktoy zostal przyjety.
      A więc u Ciebie najprawdopodobniej przyśpieszył. czasem mieiaczka ózni ise
      onbjawowo od zwykłej jest obfitsza lub/i ciemniejsza. Przeczytaj uwaznie ulotkę
      albo info o postinorze na www.wpadka.pl. Nie panikuj, jesli krwawienia nie
      ustapią, pojawi sie ból, słabośc itede idź na konsultacje do gina. Jeszcze jedna
      uwaga do dziewczyn - w Polsce środki wczesnoporonne nie są dopuszczone do
      sprzedaży.. I przestańmy niepotrzebnie potepiac i starszyc..
      • Gość: maga Re: Przestańcie ....Jest raczej ok IP: *.toya.net.pl 14.12.05, 07:32
        może zaburzyć cykl i stąd to krwawienie, ale spokojnie to minie, i kiespskie
        samopoczucie ogólne też szybko mija.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka