janek0 18.04.03, 19:50 tego wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5701758 może w końcu jakiś admin ruszy swój królewski tył... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: dopiszcie się proszę do... 18.04.03, 20:00 Ja się już tam dopisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: dopiszcie się proszę do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.03, 20:01 prosze Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Kubasa, nie do tego :-]]] 18.04.03, 20:13 tylko do tego, do którego jest link :-]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: dopiszcie się proszę do... IP: diak:* / 10.6.1.* 18.04.03, 20:02 jasiu sie oburzył hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: dopiszcie się proszę do... 18.04.03, 20:30 K...... zawsze znajdzie sie jakis maly pierdzielony destruktor, ktoremu nie podoba sie, ze ludziom jest ze soba fajnie i maja o czym rozmawiac. Zaczynam tesknic za Coalem Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter votum separatum 18.04.03, 20:31 ja się nie dopiszę. Posty tegosława są głupie jak but, to fakt, ale nie rozumiem po co robić wokół nich tyle szumu i zaraz wzywać admina by je kasował. To nawet nie chodzi o kwestie cenzury, bo wywalenie tych wątków nie byłoby cenzurą, a jedynie sprzątaniem forum ... tylko po co to robić? Czy admin ma szperać, namierzać i gorliwie kasować wszystkie napotkane głupoty? Eeeeeee, to jest przecież bezcelowe, jak ktoś się uprze to założy ich tysiąc ... I co wtedy? Tebe ma siedzieć po godzinach i kasować, kasować, kasować ?? Zresztą - na ile się zorientowałem (również z autopsji), to zasady są tu takie, że nie wywala się głupich wątków, a jedynie takie w których znajdują się linki do jakichś paskudztw czy też wyjątkowo obraźliwe teksty skierowane do innego forumowicza (oczywiście jeśli admin zwróci uwagę). Coal chamber wyeksplorował te granice wystarczająco by się w tej kwestii móc dobrze zorientować. Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: votum separatum 18.04.03, 20:35 loveletter napisał: > ja się nie dopiszę. :-] nie będe polemizować, po prostu straciłem cierpliwość... > To nawet nie chodzi o kwestie cenzury, bo wywalenie > tych wątków nie byłoby cenzurą, a jedynie sprzątaniem > Tebe > ma siedzieć po godzinach i kasować, kasować, kasować ?? wiesz, wiosna przyszła, czas na porządki. :-] gdyby opcja "wyłącz posty" jakiejś osoby działała dobrze, to w ogóle admin by nie był potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: votum separatum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 20:35 Lov, problem jest taki, że stare wątki stają się niedostępne...A w archiwum nie zawsze wyszperasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: votum separatum 18.04.03, 20:37 A ja się z Tobą nie zgadzam. Wątki są różne, ale Tegosław robi wszystko by nie dopuścić do konwersacji innych forumowiczów, podbijając swoje dyrdymały. I w ten sposób przypadkowy "przechodzień" który wejdzie na forum (tak jak ja jeszcze całkiem niedawno) czym prędzej z niego ucieknie, zobaczywszy co tu siędzieje. A w końcu to forum czemuś służy. Podkreślam - my też gadamy nie zawsze na temat, ale sam fakt że są zloty, że wymieniamy się płytami o czymś świadczy - że forum spełnialo dotychczas swoją rolę. A ludzie zainteresowani konwersacją nie będą przecież na siłe gadać o niczym (próba podbijania wątku o ciekawym temacie była chyba desperacką próbą czarnego humoru), tylko by pierwsza strona forum prezentowała się jako-tako. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: votum separatum 18.04.03, 20:39 Miałam na mysli że nie zgadzam się z Lov, ale Nikka mnie uprzedziła miejscowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: votum separatum IP: *.visp.energis.pl 18.04.03, 20:48 A gdyby tak Wasza matka staruszka tędy przechodziła...... Faktem jest,że Tegosław może skutecznie zniechęcić do forum nie tylko osoby, które znajdą się tutaj pierwszy raz ale także i takie, które już tutaj są. Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: votum separatum 18.04.03, 20:54 Zgadzam sie Teddy Początkowo mi to nie przeszkadzalo, ale teraz wiecej jest tutaj watkow Tegosława typu "pepsi czy cola", niż jakichkolwiek innych, a to juz przegięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: votum separatum 18.04.03, 21:02 elentarii napisała: > Zgadzam sie Teddy Początkowo mi to nie przeszkadzalo, ale teraz wiecej jest > > tutaj watkow Tegosława typu "pepsi czy cola", niż jakichkolwiek innych, a to > juz przegięcie... ejno, nie przesadzajcie... Omijajcie te wątki i tyle. Tak jak ja rankingi. Stanowczo za dużo szumu wokół takich pierdół... Lov. P.S ale wiesz tegosław ... jeśli teddy i elentarii przestaną pisać z powodu twoich waflarskich postów to ni stąd ni zowąd zainstaluję ci Czarnobyla kompie, grrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: votum separatum 18.04.03, 21:09 Omijam, ale to się samo rzuca w oczy Jak się ma mało czasu to oddzielanie ziaren od plew jest uciążliwe... Ale uciekac nie zamierzam, mnie Tegosław nie straszny ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: votum separatum IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 21:16 elentarii napisała: > Omijam, ale to się samo rzuca w oczy Jak się ma mało czasu to oddzielanie > ziaren od plew jest uciążliwe... Ale uciekac nie zamierzam, mnie Tegosław nie > straszny ) > Pozdrawiam Dzielna kobitka! p.s.Jeszcze raz Ci napiszę,że jesteś posiadaczką najpiękniejszego Nicka na tym forum.(jak dla mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: dopiszcie się proszę do... 18.04.03, 21:45 Tu nie chodzi o kasowanie wątków trolla tylko o to ze są osoby które dopisują sie do wątków zakładanych przez śmieciarza. W jednym na przykład jest przecież prawie 100 postów, a jedynym sposobem na trolle jest ich bagatelizowanie. Zamiast apelowac do adminów janku, zaapeluj do tych lekkomyslnych którzy zawsze mają coś do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: dopiszcie się proszę do... 18.04.03, 22:05 Mieciu, mądrość jak zwykle idzie od Twojej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: dopiszcie się proszę do... IP: diak:* / 10.6.1.* 21.04.03, 21:46 miecio4 napisał: > Tu nie chodzi o kasowanie wątków trolla tylko o to ze są osoby które dopisują > sie do wątków zakładanych przez śmieciarza. W jednym na przykład jest przecież > prawie 100 postów, a jedynym sposobem na trolle jest ich bagatelizowanie. > Zamiast apelowac do adminów janku, zaapeluj do tych lekkomyslnych którzy > zawsze mają coś do powiedzenia. ale z ciebie pajac mieczysławie-śmieć to twoja matka, w końcu jak można trzymać w domu takiego trola jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: nie dopiszę się, przepraszam... 18.04.03, 23:08 wątki tegosława znam b. pobieżnie, ale jeśli ktoś one denerwują, zawsze istnieje mozliwość przełączenia się na inne. A zresztą - przesadzacie z tą oceną szkodliwości społecznej/forumowej czynu wyżej wymienionego. pozdrawiam prawie - świątecznie i całkowicie zimowo, brrr..))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: nie dopiszę się, przepraszam... 18.04.03, 23:13 astir napisała: > wątki tegosława znam b. pobieżnie, ale jeśli ktoś one denerwują, zawsze > istnieje mozliwość przełączenia się na inne. A zresztą - przesadzacie z tą > oceną szkodliwości społecznej/forumowej czynu wyżej wymienionego. Przesadzasz ze stwierdzeniem, że my przesadzamy z tym, że Tegosław przesadza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture w90tr340cry;xw3; 19.04.03, 02:23 Popieram wywalenie postów Tegoniesława, bo funcja "ignoruj/nie pokazuj wątków i postó nieprzyjaciół" niezupełnie działa... tzn nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: dopiszcie się proszę do... 19.04.03, 03:54 Zgadzam się całkowicie z Mieciem. Ostatnio przestałem dopisywać się do swoich głupich wątków i momentalnie odechciało mi się zakładać takowe. p.s. Janku, czyżbyś nie lubił pani Terentiew???? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: dopiszcie się proszę do... 21.04.03, 23:32 homohedonistus napisał: > Zgadzam się całkowicie z Mieciem. Ostatnio przestałem dopisywać się do swoich > głupich wątków i momentalnie odechciało mi się zakładać takowe. No tak, teraz wszystko jasne...altruistyczna zazdrość przez was przemawia!! Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: dopiszcie się proszę do... 22.04.03, 01:30 Oczywiście, że tak. Człowiek robi co może, stara się jak nigdy, wymyśla i zakłada głupie wątki, a i tak się nikt nie wpisuje, zero odzewu. A tu nagle przychodzi sobie jakiś tegosław i od razu taki sukces! Gdzie tu sprawiedliwość?? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture hehe 22.04.03, 09:45 Czy przyznajemy "Złoty wątek" tak jak się przyznaje Złotą Płytę - za ilość dopisanych postów? Musimy napisać do Związku Piratów Audio Video, żeby nam wysłali zestawienie z wymaganymi ilościami dopisków. P.S. To tylko żart!!! Odpowiedz Link Zgłoś