foxy21 01.05.03, 19:02 HOT SPOT - Miles Davis&J.L.HOOKER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixie Re: Powalajace duety 02.05.03, 18:33 foxy21 napisała: > HOT SPOT - Miles Davis&J.L.HOOKER > Całkiem niezłe, mimo że ani za bluesem, ani za jazzem nie przepadam. I przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pamiętny duet: Freddie Mercury i Monserrat Caballe - Barcelona. Ta muzyka nadal mnie porywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Powalajace duety 02.05.03, 20:30 Cóż, mnie powalił kiedyś duet pięknego Rikiego z równie piękną Krysią A. Takiej ilości plastiku na ekranie już dawno nie widziałam i dziekuję teraz niebiosom, że miałam wyłączoną fonię. To był duet powalający inaczej. I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiesina Re: Powalajace duety IP: 212.182.93.* 02.05.03, 20:31 Ja bym powiedział Kult i Violetta Villas. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Powalajace duety 02.05.03, 21:30 Bono i Franek Sinatra - powalające zestawienie wokaliz Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Powalajace duety 02.05.03, 21:57 Jeszcze Nick Cave i Kylie Minogue - "Where the Wild Roses Grow" (błe, na MTV puszczali do obrzydzenia). Jeden z moich ulubionych duetów to Iggy Pop i Kate Pierson w "Candy". A ostatnio zachwycili mnie Al Jarreau i Oleta Adams w jazzowym "Waters of March". Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Powalajace duety 03.05.03, 15:49 ...i Blues Brothers - najbardziej powalający duet wszechczasów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huney Re: Powalajace duety IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 15:52 No to ja wam teraz minę wypuszczę- Łitnej Hjuston i Marysia Carejowa Taki duet, że do dziś mnie ciarki wzdłuz i wszerz oraz w poprzek nachoodzą. Tylko szkoda, że im nie wyszło za bardzo. Poza karierą sceniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: Powalajace duety IP: 158.75.1.* 04.05.03, 18:46 Na jedynej plycie TEMPLE OF THE DOG (pod tym samym tytulem) znajdowal sie utwor "Hunger Strike"- gdzie mistrzowstwo swiata wokalne pokazalo -nawzajem sie uzupelniajac dwoch swietnych wokalistow: Eddie Veder i Chris Cornell. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Re: Powalajace duety 04.05.03, 20:10 Johny Cash+U2, Bono bylo malo, tylko trosze stekal na koniec ale piosenka sliczna Odpowiedz Link Zgłoś
vulture się powtórzę 05.05.03, 05:51 Ozzy Osbourne & Miss Piggy "Born To Be Wild" Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Powalajace duety 05.05.03, 08:35 Siouxsie & Morrisey - Interlude - zaj... ste Odpowiedz Link Zgłoś