Dodaj do ulubionych

nowa płyta Goldfrapp

06.05.03, 09:15
hm... mieszane odczucia po 2-3 przesłuchaniach... strasznie połamana...
właściwie tylko jeden utwór się broni... ma ktoś jakieś własne odczucia?
Obserwuj wątek
    • Gość: aislinn Re: nowa płyta Goldfrapp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 11:17
      Ja prawie nie znając do tej pory goldfrapp nabyłam tę płytkę i na razie nie
      udało mi się jej odsłuchać w całości bo mnie drażniła cholernie. Ale poczekam
      na odpowiedni nastrój i wtedy powiem coś konstruktywnego.
      • nikka007 Re: nowa płyta Goldfrapp 06.05.03, 17:53
        Aislinn,eee, to jeszcze tą proszę.Proszę do mnie napisać tak w ogóle. I wybierz
        sobie więcej moich.
        • Gość: aislinn do nikki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 18:05
          Nikka mam dziś urawanie ch... w pracy napiszę rano chyba że wiesz , a co do
          Twoich to poleć mi coś fajnego i tyle np Can ? Najwyżej nie wezmę i wrócisz z
          nimi do domciu.
          • nikka007 Re: do nikki 06.05.03, 18:08
            Oki.Nie wrócę, bo płyty ciężkie są a ja nie mogę się przemęczać wink
    • Gość: hawkshaw Re: nowa płyta Goldfrapp IP: *.net-serwis.pl 06.05.03, 13:06
      Zacznę od tego, że "Felt mountain" było dużo dużo lepsze. Jakoś nie mogę się
      zmusić do kolejnego przesłuchania "Black cherry" w całości. Nie moge
      powiedzieć, że płyta jest kiepska, ale czuję sie trochę zawiedziony. Głos
      Alison jak zwykle perfekcyjny. Natomiast muzyka... no cóż, mam wrażenie jakby
      więcej uwagi poswięcono tworzeniu okładki niż zawartości CD. Oczywiście jest
      kilka ciekawych utworów, jak dla mnie całe 3: Hairy trees, Forever i Deep
      honey. Niestety na tym cały urok płyty się kończy. Może za jakiś czas przekonam
      się do reszty, nawet do "Train".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka