Dodaj do ulubionych

Dream Theater w Polsce!!!

IP: *.autocom.pl 23.03.07, 23:32
12 czerwca Spodek Katowice 20.00 Jade!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: VIKAR Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:16
      Ja juz mam bilet, ale cos na tym forum chyba nie znaja tego zespolusmile))))))
      • fantas_magorie Re: Dream Theater w Polsce!!! 26.03.07, 19:42
        Znają, znają smile
        Ja jeszcze nie wiem, czy się wybiorę. Ale raczej nie, bo niestety - sesja sad
      • Gość: jaija Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.03.07, 00:38
        Znają i pewnie się zdziwisz, że niektórzy na kolana nie padają wink
        • nephilim79 Re: Dream Theater w Polsce!!! 28.03.07, 11:53
          a inni znają i zupełnie się przy ich muzyce nudzą smile
          • Gość: vapor Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 15:39
            Maja prawo - jeszcze sie taki nie narodzil, ktory by wszystkim dogodzilsmile)
            Zreszta gdyby ci sami sie wszystkim podobali - byloby nudno, co nie?
            • nephilim79 Re: Dream Theater w Polsce!!! 29.03.07, 10:14
              no proste smile, szkoda tylko, że stwierdzenie że Dream Theater i Tool to wcale nie
              są wybitne kapele spotyka się z podejrzeniami o ignorancję smile
              • Gość: vapor Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.autocom.pl 30.03.07, 00:02
                Bo tego nie da sie zdefiniowac i zmierzyc. Czesto owa "wybitnosc" mierzona jest
                dawka emocji jakie dana muzyka wywoluje w odbiorcy.
                • Gość: jaija Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.07, 00:39
                  Z tymi emocjami to ciekawe. Zastanawiam się, jakie wywołuje Dream Theater,
                  skupiony na perfekcji wykonawczej, wirtuozerskich popisach i szybkości
                  wykonywania skomplikowanych solówek. Ale nie bierzcie tego do siebie, każdy ma
                  różne odczucia, różne upodobania, wiadomo. Dla mnie ich muzyka nie ma duszy,
                  Tool też nie lubię.
                  • Gość: Człowiek Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: 195.20.110.* 30.03.07, 10:49
                    Dopisuję się do klubu ziewających przy DT smile
      • new_machine Re: Dream Theater w Polsce!!! 30.03.07, 12:48
        Gość portalu: VIKAR napisał(a):

> Ja juz mam bilet, ale cos na tym forum chyba nie znaja tego zespolusmile))))))
        Eee, nawet bardzo dobrze znaja... A to nawet nie wiedzialam, ze to jakis ukryty
        zespol wink.
        • Gość: sigur Riverside supportem!!!! IP: *.autocom.pl 14.04.07, 09:57
          Riverside supportem Dream Theater!!! Mniam mniam. REWELA!
          • new_machine Re: Riverside supportem!!!! 31.05.07, 09:39
            Kurcze musze kiedys posluchac tego Riverside, tyle dobrego o tym zespole juz
            slyszalam smile.
      • Gość: bikont Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.autocom.pl 30.05.07, 23:16
        Do góry bo to juz tylko 12 dni, a nowa plyta prawie w sklepach!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka