Gość: vapor IP: *.autocom.pl 23.03.07, 23:32 12 czerwca Spodek Katowice 20.00 Jade!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIKAR Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:16 Ja juz mam bilet, ale cos na tym forum chyba nie znaja tego zespolu)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: Dream Theater w Polsce!!! 26.03.07, 19:42 Znają, znają Ja jeszcze nie wiem, czy się wybiorę. Ale raczej nie, bo niestety - sesja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.03.07, 00:38 Znają i pewnie się zdziwisz, że niektórzy na kolana nie padają Odpowiedz Link Zgłoś
nephilim79 Re: Dream Theater w Polsce!!! 28.03.07, 11:53 a inni znają i zupełnie się przy ich muzyce nudzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vapor Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 15:39 Maja prawo - jeszcze sie taki nie narodzil, ktory by wszystkim dogodzil) Zreszta gdyby ci sami sie wszystkim podobali - byloby nudno, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nephilim79 Re: Dream Theater w Polsce!!! 29.03.07, 10:14 no proste , szkoda tylko, że stwierdzenie że Dream Theater i Tool to wcale nie są wybitne kapele spotyka się z podejrzeniami o ignorancję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vapor Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.autocom.pl 30.03.07, 00:02 Bo tego nie da sie zdefiniowac i zmierzyc. Czesto owa "wybitnosc" mierzona jest dawka emocji jakie dana muzyka wywoluje w odbiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.07, 00:39 Z tymi emocjami to ciekawe. Zastanawiam się, jakie wywołuje Dream Theater, skupiony na perfekcji wykonawczej, wirtuozerskich popisach i szybkości wykonywania skomplikowanych solówek. Ale nie bierzcie tego do siebie, każdy ma różne odczucia, różne upodobania, wiadomo. Dla mnie ich muzyka nie ma duszy, Tool też nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: 195.20.110.* 30.03.07, 10:49 Dopisuję się do klubu ziewających przy DT Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Dream Theater w Polsce!!! 30.03.07, 12:48 Gość portalu: VIKAR napisał(a): > Ja juz mam bilet, ale cos na tym forum chyba nie znaja tego zespolu)))))) Eee, nawet bardzo dobrze znaja... A to nawet nie wiedzialam, ze to jakis ukryty zespol . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigur Riverside supportem!!!! IP: *.autocom.pl 14.04.07, 09:57 Riverside supportem Dream Theater!!! Mniam mniam. REWELA! Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Riverside supportem!!!! 31.05.07, 09:39 Kurcze musze kiedys posluchac tego Riverside, tyle dobrego o tym zespole juz slyszalam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikont Re: Dream Theater w Polsce!!! IP: *.autocom.pl 30.05.07, 23:16 Do góry bo to juz tylko 12 dni, a nowa plyta prawie w sklepach!!! Odpowiedz Link Zgłoś