Dodaj do ulubionych

Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie

IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 14:44
bo moim zdaniem powinno być odwrotnie smile)
PJ to mz echo dawnej świetności i "młode wilki" z pod znaku LP biją ich na głowę
energetycznością i nowatorstwem
Obserwuj wątek
    • freerock Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 24.03.07, 14:55
      Prowokacja czy co? Ja sie ciesze,ze chłopcy z LP grają, przynajmniej bedzie
      czas na hamburgera.
      • exman Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 24.03.07, 15:20
        Ja tymczasem zrzucę zbędne paliwo.
      • Gość: Adam Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 21:55
        żadna prowokacja, PJ to już przeszłość i gdyby grali sami LP to chętnie bym się
        wybrał, ale wywalać kasę tylko po to żeby usłyszeć parę kawałków LP, a potem się
        nudzić ... nie mam ochoty
    • Gość: lili Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:09
      linking park nie powinien wystepowac przed pearl jam bo to muzyka z zupelnie
      innej beczki.a jak juz co to na pewno przed bo pearl jam to oni nawet nie
      dorownuja i watpie by przetwali probe czasu tak jak tamci.pearl jam to klasyka a
      linking park pseudometalowy zespolik z muzyka prosta jak cep.
      • olianka Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 01.04.07, 21:17
        Gość portalu: lili napisał(a):

> linking park nie powinien wystepowac przed pearl jam bo to muzyka z zupelnie
        > innej beczki.a jak juz co to na pewno przed bo pearl jam to oni nawet nie
        > dorownuja i watpie by przetwali probe czasu tak jak tamci.pearl jam to klasyka
        > a
        > linking park pseudometalowy zespolik z muzyka prosta jak cep.

Lili, pozwól, że się pod tym podpiszę smile
    • humbak Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 24.03.07, 22:34
      nowa czym?suspicious
      • uerbe Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 25.03.07, 16:48
        humbak napisał:

> nowa czym?suspicious

Być może dla wielu młodych słuchaczy, nie znajacych takiego np. Clawfingera jest to na swój sposób nowatorskie granie.
        • humbak Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 25.03.07, 22:35
          Co rozumiesz pod pojęciem "młody słuchacz"?smile By znać Clawfingera takiego nie
          trza mieć więcej jak jakie 20-22 lata.
          • uerbe Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 26.03.07, 09:16
            humbak napisał:

> Co rozumiesz pod pojęciem "młody słuchacz"?smile ...

Młody (ubogi) doświadczeniem.
    • Gość: T-800 Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.03.07, 12:14
      Kiedyś była trasa (w Polsce chyba nie) - Def Lepard z supportem Ugly Kid Joe.
      Oczywiście support przyćmił "gwiazdę". wink
    • braineater Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 25.03.07, 12:43
      cieszymy się, możemy spokojnie godzinę później wyjśc z domu i nie przeciskać się przez tłum..

Psmile
    • Gość: Megafon Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 13:12
      Ani jedna, ani druga kapela nie ma do zaprezentowania nic ciekawego. Bynajmniej
      dla mnie.
      • Gość: Wrecekrzepki Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 15:33
        Naucz sie najpierw znaczenia słowa "bynajmniej", a potem moze sam cos ciekawego
        zaprezentujesz.
    • theagata polski support 31.03.07, 15:15
      Coma
      • mana_mana Re: polski support 02.04.07, 12:48
        Coma? W tym momencie koncert Pearl Jamu zostaje wpisany na mą listę
        obowiązkowych do zaliczenia w tym roku smile Dzięki za info theagato - na dniach
        miałam kupować bilety na poznański koncert Comy - a tak mogę zbierać, gromadzić
        i ciułać mamonę na dalsze wydarzenia muzyczne smile
        • mana_mana Re: polski support 02.04.07, 13:15
          Co do Linkin Park to przyznaję, że za czasów Hybrid Theory bardzo ich lubiłam -
          One Step Closer czy Papercut... Z okazji następnej płyty mój stosunek do nich
          zmienił się o 180 stopni. I tak już zostało do dziś. Chociaż do HT wracam
          czasem i nadal w miarę mi się podoba.
      • tenebre Re: polski support 02.04.07, 15:54
        Przed Toolem w Spodku też mieli grać wink
        • boogieman Re: polski support 03.04.07, 19:35
          tenebre napisała:

> Przed Toolem w Spodku też mieli grać wink
          >

Że kto niby? Linkin Park przed Toolem? Buhahaha, skąd te informacje? Przed
          Toolem miał grać Isis, niestety nie było nam to dane...
          • tenebre Re: polski support 04.04.07, 12:05
            Proponuję jeszcze raz przeczytać tytuł posta do którego się dopisałam.

A dopiero potem ryczeć ze śmiechu tongue_out
            • donald15 Re: polski support 04.04.07, 13:43
              LP to popłuczyny z gatunku o dziwnej nazwie new metal...wszystko na jedną
              dechę, bez emocji...co z tego, że umieją się wydzierać? Dla mnie totalne
              pomylenie, że występują przed wielkim PJ. A PJ, hm...oni nie muszą już nic
              udowadniać, przetrwali próbę czasu, zmiany mody na muzycznej scenie i dalej
              robia swoje...Cudowna muzyka z cudowym wokalistą- nie wiem, czy ktoś potrafi
              bardziej emocjonalnie zaśpiewać od Eka Vedka...No, może pan Cornell jest na
              równi... smile Każdy koncert PJ to niezapomniane przeżycie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka