Gość: Adam IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 14:44 bo moim zdaniem powinno być odwrotnie ) PJ to mz echo dawnej świetności i "młode wilki" z pod znaku LP biją ich na głowę energetycznością i nowatorstwem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freerock Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 24.03.07, 14:55 Prowokacja czy co? Ja sie ciesze,ze chłopcy z LP grają, przynajmniej bedzie czas na hamburgera. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 24.03.07, 15:20 Ja tymczasem zrzucę zbędne paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 21:55 żadna prowokacja, PJ to już przeszłość i gdyby grali sami LP to chętnie bym się wybrał, ale wywalać kasę tylko po to żeby usłyszeć parę kawałków LP, a potem się nudzić ... nie mam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:09 linking park nie powinien wystepowac przed pearl jam bo to muzyka z zupelnie innej beczki.a jak juz co to na pewno przed bo pearl jam to oni nawet nie dorownuja i watpie by przetwali probe czasu tak jak tamci.pearl jam to klasyka a linking park pseudometalowy zespolik z muzyka prosta jak cep. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 01.04.07, 21:17 Gość portalu: lili napisał(a): > linking park nie powinien wystepowac przed pearl jam bo to muzyka z zupelnie > innej beczki.a jak juz co to na pewno przed bo pearl jam to oni nawet nie > dorownuja i watpie by przetwali probe czasu tak jak tamci.pearl jam to klasyka > a > linking park pseudometalowy zespolik z muzyka prosta jak cep. Lili, pozwól, że się pod tym podpiszę Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 25.03.07, 16:48 humbak napisał: > nowa czym? Być może dla wielu młodych słuchaczy, nie znajacych takiego np. Clawfingera jest to na swój sposób nowatorskie granie. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 25.03.07, 22:35 Co rozumiesz pod pojęciem "młody słuchacz"? By znać Clawfingera takiego nie trza mieć więcej jak jakie 20-22 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 26.03.07, 09:16 humbak napisał: > Co rozumiesz pod pojęciem "młody słuchacz"? ... Młody (ubogi) doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.03.07, 12:14 Kiedyś była trasa (w Polsce chyba nie) - Def Lepard z supportem Ugly Kid Joe. Oczywiście support przyćmił "gwiazdę". Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie 25.03.07, 12:43 cieszymy się, możemy spokojnie godzinę później wyjśc z domu i nie przeciskać się przez tłum.. P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megafon Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 13:12 Ani jedna, ani druga kapela nie ma do zaprezentowania nic ciekawego. Bynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Linking przed Pearl Jam - wasze zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 15:33 Naucz sie najpierw znaczenia słowa "bynajmniej", a potem moze sam cos ciekawego zaprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: polski support 02.04.07, 12:48 Coma? W tym momencie koncert Pearl Jamu zostaje wpisany na mą listę obowiązkowych do zaliczenia w tym roku Dzięki za info theagato - na dniach miałam kupować bilety na poznański koncert Comy - a tak mogę zbierać, gromadzić i ciułać mamonę na dalsze wydarzenia muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: polski support 02.04.07, 13:15 Co do Linkin Park to przyznaję, że za czasów Hybrid Theory bardzo ich lubiłam - One Step Closer czy Papercut... Z okazji następnej płyty mój stosunek do nich zmienił się o 180 stopni. I tak już zostało do dziś. Chociaż do HT wracam czasem i nadal w miarę mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
boogieman Re: polski support 03.04.07, 19:35 tenebre napisała: > Przed Toolem w Spodku też mieli grać > Że kto niby? Linkin Park przed Toolem? Buhahaha, skąd te informacje? Przed Toolem miał grać Isis, niestety nie było nam to dane... Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: polski support 04.04.07, 12:05 Proponuję jeszcze raz przeczytać tytuł posta do którego się dopisałam. A dopiero potem ryczeć ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
donald15 Re: polski support 04.04.07, 13:43 LP to popłuczyny z gatunku o dziwnej nazwie new metal...wszystko na jedną dechę, bez emocji...co z tego, że umieją się wydzierać? Dla mnie totalne pomylenie, że występują przed wielkim PJ. A PJ, hm...oni nie muszą już nic udowadniać, przetrwali próbę czasu, zmiany mody na muzycznej scenie i dalej robia swoje...Cudowna muzyka z cudowym wokalistą- nie wiem, czy ktoś potrafi bardziej emocjonalnie zaśpiewać od Eka Vedka...No, może pan Cornell jest na równi... Każdy koncert PJ to niezapomniane przeżycie! Odpowiedz Link Zgłoś