roberciunio 30.03.07, 00:29 Bodaj w czerwcu mają być 2 koncerty. W Warszawie i Katowicach. Ten rok zapowiada się fantastycznie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.65.rev.vline.pl 30.03.07, 08:42 Z Osbournem na wokalu ? O w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:55 A skąd te informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: black sabbath w Polsce ! 30.03.07, 09:07 z geriatrii - ja wszystko rozumiem, ale to tak, jakby zyła marylin monroe i zrobiła jubileuszową rozkładówkę dla playboya w wieku 70 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amused do durnego komentarza bendera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:05 bender_rodriguez napisał: > z geriatrii - ja wszystko rozumiem, ale to tak, jakby zyła marylin monroe i zro > biła jubileuszową rozkładówkę dla playboya w wieku 70 lat Baaaaaaaardzo śmieszne. Dziwne że muzycy jazzowi graja praktycznie do śmierci i jakoś się nie trafiają takie idiotyczne komentarze. Jasne że panowie z Sabbath nie są pierwszej młodości ale to nie znaczy że mają się od razu położyć do trumien. A Black Sabbath przyjeżdża z Dio (konkretnie pod szyldem Heaven And Hell) promować składak "Dio Years". Ronnie jest w świetnej formie koncertowej, o czym można było się przekonać rok temu. "Znawcy" zapewne nie docenią, ale chyba mało kto się tym przejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: do durnego komentarza bendera 30.03.07, 11:34 ale przestań pieprzyć mi o znakomitej formie koncertowej sześciedziesięciolatków to, że są w stanie, nie znaczy, że robią to dobrze. litości. zajebiście lubię sabbs, ale trzeba wiedziec, kiedy się zająć ogródkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 70 mieć lat... Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:40 bender_rodriguez napisał: > to tak, jakby zyła marylin monroe i zro > biła jubileuszową rozkładówkę dla playboya w wieku 70 lat Jako tapetę w komputerze mam 70-letnią Sophię Loren z pirellego. Nawet nastolatkom się podoba, może dlatego, że nie śpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.65.rev.vline.pl 30.03.07, 15:11 Toż to nie jest żaden Black Sabbath. Pod inną nazwą to nie jest to. Brakuje Ozzy'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgg Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:52 to nie Black Sabbath - wielki szyld głosi: HEAVEN AND HELL. Black Sabbath, z Ozzym byli w Katowicach ale prawie 10 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś