Dodaj do ulubionych

black sabbath w Polsce !

30.03.07, 00:29
Bodaj w czerwcu mają być 2 koncerty. W Warszawie i Katowicach.
Ten rok zapowiada się fantastycznie !
Obserwuj wątek
    • Gość: As Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.65.rev.vline.pl 30.03.07, 08:42
      Z Osbournem na wokalu ? O w mordę.
    • Gość: Pokrak Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:55
      A skąd te informacje?
      • bender_rodriguez Re: black sabbath w Polsce ! 30.03.07, 09:07
        z geriatrii - ja wszystko rozumiem, ale to tak, jakby zyła marylin monroe i zrobiła jubileuszową rozkładówkę dla playboya w wieku 70 lat
        • Gość: amused do durnego komentarza bendera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:05
          bender_rodriguez napisał:

> z geriatrii - ja wszystko rozumiem, ale to tak, jakby zyła marylin monroe i
          zro
          > biła jubileuszową rozkładówkę dla playboya w wieku 70 lat

Baaaaaaaardzo śmieszne. Dziwne że muzycy jazzowi graja praktycznie do śmierci i
          jakoś się nie trafiają takie idiotyczne komentarze. Jasne że panowie z Sabbath
          nie są pierwszej młodości ale to nie znaczy że mają się od razu położyć do
          trumien.

A Black Sabbath przyjeżdża z Dio (konkretnie pod szyldem Heaven And Hell)
          promować składak "Dio Years". Ronnie jest w świetnej formie koncertowej, o czym
          można było się przekonać rok temu. "Znawcy" zapewne nie docenią, ale chyba mało
          kto się tym przejmie.
          • bender_rodriguez Re: do durnego komentarza bendera 30.03.07, 11:34
            ale przestań pieprzyć mi o znakomitej formie koncertowej sześciedziesięciolatkówsmile to, że są w stanie, nie znaczy, że robią to dobrze. litości. zajebiście lubię sabbs, ale trzeba wiedziec, kiedy się zająć ogródkiem
        • Gość: 70 mieć lat... Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:40
          bender_rodriguez napisał:

> to tak, jakby zyła marylin monroe i zro
          > biła jubileuszową rozkładówkę dla playboya w wieku 70 lat

Jako tapetę w komputerze mam 70-letnią Sophię Loren z pirellego.
          Nawet nastolatkom się podobasmile, może dlatego, że nie śpiewa?
    • tomash8 Re: black sabbath w Polsce ! 30.03.07, 10:07
      gratulujemy refleksu.
    • Gość: As Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.65.rev.vline.pl 30.03.07, 15:11
      Toż to nie jest żaden Black Sabbath. Pod inną nazwą to nie jest to. Brakuje
      Ozzy'ego.
    • Gość: hgg Re: black sabbath w Polsce ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:52
      to nie Black Sabbath - wielki szyld głosi: HEAVEN AND HELL.
      Black Sabbath, z Ozzym byli w Katowicach ale prawie 10 lat temu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka