cze67 12.05.03, 15:14 Którą płytę z trasy koncertowej 2000 wybrać? Zaznaczam, że najbardziej lubię pierwszą płytę zespołu, więc miałaby być to płyta na której utworów z Ten zamieszczono najwięcej. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:24 hehehe oczywiscie ze drugi koncert z Polski z Katowic! to najbardziej poszukiwany przeciez koncert, w USA tez jak sie nie myle najbardziej popularny! nawet sam zespol uwaza ze jeden z najlepszych na calej owczesnej trasie koncertowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:28 mallina napisała: > hehehe oczywiscie ze drugi koncert z Polski z Katowic! > to najbardziej poszukiwany przeciez koncert, w USA tez jak sie nie myle > najbardziej popularny! > nawet sam zespol uwaza ze jeden z najlepszych na calej owczesnej trasie > koncertowej!!! To w sumie ci, którzy byli na pierwszym plują sobie w brodę. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:30 dla mnie pierwszy tez byl udany!! mam nadzieje ze inni zaraz sie tutaj tez wpisza i choc pare osob tez doradzi Ci polski koncert Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:34 mallina napisała: > dla mnie pierwszy tez byl udany!! > > mam nadzieje ze inni zaraz sie tutaj tez wpisza i choc pare osob tez doradzi Ci polski koncert Już wrzuciłem do koszyka... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:35 ooo!! pozostaje mi wiec pogratulowac i zyczyc za te dni pare wielu udanych wrazen muzycznych!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:37 mallina napisała: > pozostaje mi wiec pogratulowac i zyczyc za te dni pare wielu udanych wrazen > muzycznych!! Na razie płyta poczeka w tym koszyku trochę... Mam nadzieję, że jakościowo jest w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:39 uczyniłeś po dwakroć słusznie Na drugim dysku rzeczonego koncertu jest pod rząd: smile / immortality / black, co przyprawia mnie o palpitacje serca i inne przypadłości, sprawiające, że padam na ziemię bez życia, serc i ducha )) A na pierwszej płycie jest daughter z wplecionym fragmentem... nie, nie rockin' in a free world bynajmniej... A czego..? Nie będę niespodzianki psuł, ale rozwala na łopatki... Taaa... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:52 cze67 napisał: > Którą płytę z trasy koncertowej 2000 wybrać? Zaznaczam, że najbardziej lubię > pierwszą płytę zespołu, więc miałaby być to płyta na której utworów z Ten > zamieszczono najwięcej. Dziękuję za uwagę. Popieram Szanownych Przedmówców Zdecydowanie Katowice... Nie tylko ze względów hmm... "patriotycznych", ale również artystycznych. A co do utworów z "Ten" - na każdym koncercie jest ich mniej więcej tyle samo, kilka, czasem jeden więcej, jeden mniej... ale przecież chyba nie samym "Ten" żyje człowiek? Z późniejszych płyt też da się wybrać przynajmniej kilkanaście wspaniałych utworów. A w wersjach koncertowych nawet te na pozór "słabsze" brzmią fantastycznie. Koncertowe wersje "starych" kawałków znajdziesz na innych bootlegach (np. Patriots), ale jakość czasem pozostawia wiele do życzenia, zamiast kupować, lepiej ściągnąć z netu lub pożycyć od kogoś (zespół na to pozwala) A pełen spis tego, co się kryje na płytach koncertowych, znajdziesz tutaj: pearljam.rockmetal.art.pl/zespol/dysko/bootlegi/bootlegi.htmPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 15:59 stazzio napisał: Z późniejszych płyt też da się wybrać przynajmniej > kilkanaście wspaniałych utworów. A w wersjach koncertowych nawet te na > pozór "słabsze" brzmią fantastycznie. Wiem, od tygodnia albo dwóch oglądam ich koncert z tej trasy na DVD. Stąd pomysł, żeby mieć też płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Pytanie do Pearl Jamowców 12.05.03, 17:45 idź kup wszystkie, będziesz wtedy moim ulubionym cze spośród wszystkich których znam a spośród polskich to zdecydowanie ten z drugiego dnia, lepszy klimat... Odpowiedz Link Zgłoś