Gość: aislinn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 21:20 No ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikka I to jak! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 21:26 Ja tam jestem i gadam sama ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: I to jak! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 21:28 już wracam Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Czat NIE działa!!! 12.05.03, 21:43 Nadal nie chce mnie wpuścić. Próba nawiązania połączenia z serwerem za każdym kolejnym razem kończy się, k..., porażką. K... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Działa!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 21:49 Jest nas czworo. A może mi się wydaje tylko???? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Czat NIE działa!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 21:49 nie marudź działą wchodź przez film Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Czat NIE działa!!! 12.05.03, 21:59 Gość portalu: aislinn napisał(a): > nie marudź działą wchodź przez film Mogę wchodzić nawet i przez serial, ale to nic nie da. Bo dziś mnie nie wpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Czat NIE działa!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 22:01 Na pewno dziś za dużo rzępolni słuchałeś. Twoje zdjęcie wisi na drzwiach czatu z podpisem "Tego pana nie obsługujemy " ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Czat NIE działa!!! 12.05.03, 22:02 Gość portalu: nikka napisał(a): > Na pewno dziś za dużo rzępolni słuchałeś. Twoje zdjęcie wisi na drzwiach > czatu z podpisem "Tego pana nie obsługujemy " ))))))))) Nieprawda, zresztą jak będzie trzeba to sobie nawet DM mogę włączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Czat NIE działa!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 22:04 Chyba dziś to Slejera musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Czat NIE działa!!! 12.05.03, 22:01 może zrestartuj się i wyczyść cache ? z tym exploderem to nigdy nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Pytanie IP: *.vline.pl 12.05.03, 22:56 Czy wielokrotne wciskanie "OK" po nieudanej próbie wejścia na czat daje jakieś rezultaty ?? Bo nie wiem czy mam tak wciąż wciskać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 22:59 Najpierw mówi się hasło, potem wpisuje nick (slejer) i klika ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Pytanie IP: *.vline.pl 12.05.03, 23:01 No wiem, ale jak mi wyświetla że "próba nawiązania połączenia zakończona porażką (?)" to jest możliwość wciśnięcia "OK" i próbuje się łączyć znowu. Tylko nie wiem czy to mi daje jakąś szansę, a nie chce mi się przez godzinę wciskać "OK". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 23:08 Nie wiem czemu tak się dzieje, nie ma chyba co klikać. Może jakiś składnik nie jest zainstalowany? Bo np.wczoraj na wirt.polsce okazało się, że nie mam grafiki wektorowej i ch..., musiałam inny komp odpalać. Odpowiedz Link Zgłoś