Dodaj do ulubionych

Proponuje dodawac informacje

IP: 10.48.11.* 11.12.01, 14:58
do naszych postow jesli chcemy aby na ich temat wypowiadal sie osobnik "bazi"
Co wy na to ?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Proponuje dodawac informacje IP: *.mediacom.pl 11.12.01, 17:02
      No coz, ja ekspertem nie ejstem ale taki ktos jak Bazi to jak 212314324
      ekspertow. Bazi bron sie!!! Czym nas teraz zaskoczysz? Moze jakis glupi
      tekscik? Proponuje bez chamstwa. Pzdr.
      • Gość: Niknejm Re: Proponuje dodawac informacje IP: *.pg.com 11.12.01, 17:31
        Dajcie mu już spokój. :-) Piękno i-netu polega właśnie na tym, że prawie nie ma
        cenzury. Niech sobie Bazi wypisuje, co chce. Na razie wyłazi z niego chamstwo i
        brak rozeznania. Aby nie być gołosłownym - patrz wątki 'Cena Hondy Civic TypeR'
        i 'Jeździcie daną marką z wyboru, czy z przypadku?'. To tylko najświeższe
        przykłady, choć było tego więcej.
        Facio może się wypowiadać, jego wola, jego prawo. A naszym prawem jest jego
        wypocin nie czytać... Choć ja czytam, bo lubię się pośmiać.

Pozdrawiam,
        Niknejm
    • Gość: szatan Re: Proponuje dodawac informacje IP: 10.128.128.* 11.12.01, 17:42
      akurat bazi mi w niczym nie podpadł....
      natomiast znalazło by się paru innych zadufanych kretynów(nicków wymieniać nie
      będę bo myślę że zainteresowani się domyślą) którzy nie mając racji twardo
      obstawiają przy swoim........lecz cóż takie są uroki dyskusji...

pozdrawiam
      • Gość: Szyszkow Re: Proponuje dodawac informacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.01, 18:14
        > natomiast znalazło by się paru innych zadufanych kretynów

Tutaj masz racje. Najsmieszniejsze jest to, ze niektorzy (chyba ufajac w
        anonimowosc netu) nie maja oporu w obrazaniu innych.
        Forum jest do wymiany pogladow, denerwuja mnie bezmyslne wypowiedzi oraz
        chamstwo.
        Tymczasem dotarcie do tego, ze jakis gostek pracje np. w agencji
        reklamowej/promocyjnej (laczniez nr tel) zajmuje chwilke. Wprawdzie tych
        informacji wykorzystywac nikt nie musi, ale miejmy swiadomosc, ze nie
        jestesmi "niewidzialni" i bierzmy odpowiedzialnosc za slowa.
    • Gość: pewal Re: Proponuje dodawac informacje IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 18:44
      Niknejm ma rację, ale ja powtórzę jeszcze raz: (cyt.)"Chamstwu w życiu trzeba
      się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom". Pozdrowienia dla innych niż
      Bazi i jemu podobni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka