Gość: P IP: 10.48.11.* 11.12.01, 14:58 do naszych postow jesli chcemy aby na ich temat wypowiadal sie osobnik "bazi" Co wy na to ?:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: Proponuje dodawac informacje IP: *.mediacom.pl 11.12.01, 17:02 No coz, ja ekspertem nie ejstem ale taki ktos jak Bazi to jak 212314324 ekspertow. Bazi bron sie!!! Czym nas teraz zaskoczysz? Moze jakis glupi tekscik? Proponuje bez chamstwa. Pzdr. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Proponuje dodawac informacje IP: *.pg.com 11.12.01, 17:31 Dajcie mu już spokój. :-) Piękno i-netu polega właśnie na tym, że prawie nie ma cenzury. Niech sobie Bazi wypisuje, co chce. Na razie wyłazi z niego chamstwo i brak rozeznania. Aby nie być gołosłownym - patrz wątki 'Cena Hondy Civic TypeR' i 'Jeździcie daną marką z wyboru, czy z przypadku?'. To tylko najświeższe przykłady, choć było tego więcej. Facio może się wypowiadać, jego wola, jego prawo. A naszym prawem jest jego wypocin nie czytać... Choć ja czytam, bo lubię się pośmiać. Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: szatan Re: Proponuje dodawac informacje IP: 10.128.128.* 11.12.01, 17:42 akurat bazi mi w niczym nie podpadł.... natomiast znalazło by się paru innych zadufanych kretynów(nicków wymieniać nie będę bo myślę że zainteresowani się domyślą) którzy nie mając racji twardo obstawiają przy swoim........lecz cóż takie są uroki dyskusji... pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Szyszkow Re: Proponuje dodawac informacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.01, 18:14 > natomiast znalazło by się paru innych zadufanych kretynów Tutaj masz racje. Najsmieszniejsze jest to, ze niektorzy (chyba ufajac w anonimowosc netu) nie maja oporu w obrazaniu innych. Forum jest do wymiany pogladow, denerwuja mnie bezmyslne wypowiedzi oraz chamstwo. Tymczasem dotarcie do tego, ze jakis gostek pracje np. w agencji reklamowej/promocyjnej (laczniez nr tel) zajmuje chwilke. Wprawdzie tych informacji wykorzystywac nikt nie musi, ale miejmy swiadomosc, ze nie jestesmi "niewidzialni" i bierzmy odpowiedzialnosc za slowa. Link Zgłoś
Gość: pewal Re: Proponuje dodawac informacje IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 18:44 Niknejm ma rację, ale ja powtórzę jeszcze raz: (cyt.)"Chamstwu w życiu trzeba się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom". Pozdrowienia dla innych niż Bazi i jemu podobni. Link Zgłoś