Dodaj do ulubionych

Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku

02.04.07, 18:49
Anna Maria wydala wlasnie nowy maksisingiel!!!! Plytka promocyjna dla
Millenium Banku.Mozna ja zdobyc biorac kredyt hipoteczny w tym Banku...Na
szczescie moja mama zna pania,ktora jest jakas szycha w tym Banku...Obiecala
mi to zalatwicsmile)))Jak do tej pory mam wszystkie plytki Anny Marii(lacznie z
tymi dodanymi do gazet-ta tez bym chciala miec w kolekcji!!!)Mam nadzieje,ze
nie bede musiala brac kredytu hipotecznego,zeby miec ta plytkesmile))))Pozdrosmile)))
Obserwuj wątek
    • blakey Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 03.04.07, 09:20
      Skurwienie wszechobecne, refrenistka reklamuje bankierów, a niedawno śpiewała,
      że świat kocha idących pod wiatr. Hucpa i fałsz.
      • sztuka.latania Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 03.04.07, 18:31
        A sama pisze teksty piosenek? Wiesz, jak jest, z czegos trzeba zyc wink hehehe
        swiat kocha idacych od wiatr, ale ona nigdy chyba pod wiatr nie szla smile
        • jasiek_natolin Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 04.04.07, 12:07
          Eeee tam, sami dobrze wiecie,że zwykle jest tak,że dzisiaj idziemy pod wiatr, a
          jutro zasuwamy z wiatrem aż iskry spod podeszw lecą...I tak w kratkę...Tylko
          że niektórzy lubią krzyczeć,że oni to zawsze pod wiatr...Ot, taki pan Bugajski
          na przykład...
          • blakey Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 04.04.07, 14:15
            Bugajski z Methenym?
            • patjopek Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 04.04.07, 17:36
              blakey napisał:

> Bugajski z Methenym?
              Jaki Bugajski?
      • patjopek Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 04.04.07, 17:27
        blakey napisał:

> Skurwienie wszechobecne, refrenistka reklamuje bankierów, a niedawno śpiewała,
        > że świat kocha idących pod wiatr. Hucpa i fałsz.
        Refrenistka?No wiesz co!!!Zastanow sie czasem co piszesz!Wulgaryzmow tez moglbys
        nie uzywac:0
        • patjopek Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 04.04.07, 17:35
          Ja uwazam,ze to dobry przejaw,gdy artysta sam decyduje o tym gdzie wydaje
          plyte.To przejaw wolnosci artystycznej.Jesli Millenium Bank oferuje dobre
          pieniadze,za wydanie plyty i promowanie siebie,to dobrze.Do byle kogo by sie nie
          zwrocili.
          Przypatrzcie sie,kto udziela sie w reklamach-Wielcy Artysci o ustalonej juz
          marce,np.Marek Kondrat,Janusz Gajos,Anna Maria Jopek,Kayah.Byle kogo tam nie
          biora.Tylko artystow,ktorzy reprezentuja jakis poziom,ktorzy cos w zyciu
          osiagneli.Ja popieram Anne Marie Jopeksmile
          • mistrzwagiciezkiej Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 05.04.07, 13:50
            Moim zdaniem kluczowe w kwestii, nazwijmy ją umownie etyka/reklama, jest proste
            rozróżnienie. Sztuka - rozrywka i artysta - estradowy wycieruch ( bardzo lubię
            to określenie zasłyszane w któryms kabarecie smile ) Wydaje mi się, że artyście o
            wysokich aspiracjach pewne rzeczy nie przystoją i już ( dla mnie "a love
            supreme" nie byłaby tym samym gdyby Trane np.siedział sobie w pubie i popijał
            piwo koncernu który mu to wydał )

pozdrawiam (świątecznie)wszystkich
            • pharoah Re: Anna Maria Jopek twarza Millenium Banku 05.04.07, 19:28
              Doskonale rozumiem Anne Marie JopeksmileMarcin Kydrynski wydaje cala forse na
              Pilsnera(jego tez rozumiem...)Ktos w tym zwiazku musi myslec o oszczedzaniu...smile
              Millenium Bank-dobra lokata kapitalu...Slowa"skurwienie" i "estradowy wycieruch"
              sa jak najbardziej nie na miejscu...A.M.Jopek jest wszak "twarza" tego Bankusmile...
    • fnoll Tomasz Stańko twarzą PKO BP ;) 07.04.07, 00:41
      a Śmietana w InterCity

naszymi wagonami jeździ Śmietana - towarzyska!

ROTLF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka