tkool 16.05.03, 14:36 ...and Wielka Radosc for all ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: Niedlugo Metallica!!! Cieszycie sie? IP: *.sulzer.com 16.05.03, 14:49 jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Niedlugo Metallica!!! Cieszycie sie? 16.05.03, 14:53 Jeżeli będzie to powrót do radosnego grania z okresu Kill, albo wyrachowanego, ale fascynującego z czasów And Justice..., to tak. Jeżeli kontynucja Loadów - to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Niedlugo Metallica!!! Cieszycie sie? 16.05.03, 14:54 to zalezy co niedługo Metallica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka offf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 14:59 Zamiast gdakać na forum wyślij mi mail! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: offf 16.05.03, 15:19 Gość portalu: nikka napisał(a): > Zamiast gdakać na forum wyślij mi mail! niby gdzie mam gdakać jak nie na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: offf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:45 Mam podać adres tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
tkool Re: Niedlugo Metallica!!! Cieszycie sie? 16.05.03, 14:59 Napisalem Wielka Radosc, bo na Onecie wyczytalem, ze powrot do Kill 'em All i and justice..... Autor artykulu slyszal juz te plyte. Zreszta poczytajcie sami: muzyka.onet.pl/mr,1118904,1,425,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Niedlugo Metallica!!! Cieszycie sie? 16.05.03, 15:41 Jak tu już wielokrotnie napisano (wrzuć sobie w wyszukiwarkę Metallica - przeczytasz) przy każdej płycie po "czarnej" pisano, że to powrót do źródeł, ostrego grania, generalnie - kolejny killer. A wychodziło Reload. Usłyszymy, ocenimy... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius nie (n/txt) 16.05.03, 14:57 m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Błąd!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:01 Drogi Ajdorze, cieszyć to się trzeba zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius bessensu 16.05.03, 15:06 cieszyć to ja się mogę z czegoś, co mnie obchodzi, a nowa metallica ani mnie zieje, ani grzębi. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka ssensem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:10 Ciesz się prewencyjnie, bo może do każdego egzemplarza dołączą flaszkę wódki? za darmo of korz Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius dobra... 16.05.03, 15:13 Nik, to deal. Ty bierzesz wściekłego sierżanta, ja się zadowolę tą wódką. OK? m, .y. P.S. Czy ja wyglądam na wesołka? Nie odpowiadaj. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:15 Ajdor, piłeś. JA biorę wódkę, ty se Metalliki słuchaj. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Nik... 16.05.03, 15:19 Nie nie... Po co mi Metallica? A może w końcu razem coś rozpijemy, co? Przy muzyce i SPSSie m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Y... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:25 Przy SPSSie? Ajdor, kurde! Żaden facet jeszcze mnie tak nie podrywał. Ajm impressd Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius podrywał? 16.05.03, 15:28 na wódkę?? no nie, to się chyba też nie mieści w definicji podrywania... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka podrywał! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:31 Byli tacy desperaci, na wódkę hehe.Ale na spss-a nigdy. Kurde, Ajdor!!!!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius ja pierdykam! 16.05.03, 15:34 no aż mi mowe odebrało )) m, .y. P.S> A na co Ty podrywasz facetów? ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: ja pierdykam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:40 Mi nie odebrało, bo się przyzwyczaiłam ps. Ja podrywam na I pochodną, dekolt,statisticę i równowagę w strategiach mieszanych Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Niedlugo Metallica!!! Cieszycie sie? 17.05.03, 10:25 Ja się nie cieszę, ja się boję. Może po Marianne Faithfull poproszą Phila o gościnny udział. Będzie się chwiać z katarynką i śpiewać: "la la la laaaa la la laaaaa... " Odpowiedz Link Zgłoś