mallina Re: Szukam węża... 19.05.03, 13:31 cze...uwazaj, zebys go w kieszeni nie znalazl.. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Szukam węża... 19.05.03, 13:34 mallina napisała: > cze...uwazaj, zebys go w kieszeni nie znalazl.. W kieszeni szukałem. Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius informacje: 19.05.03, 13:35 Homohedonistus ma górskiego pytona, który podszeptuje mu co zgrabniejsze cytaty. Ja mam dziurawe kieszenie, więc nie ma szans na węża, aczkolwiek ostatnio widziałem zaskrońca (sztuk jeden, cwaniak, niepomny swojej zmiennocieplności schował się w sadzawce) oraz jedną żmiję zygzakowatą, ale ona z kolei przeniosła się na łono Seta za sprawą jakiegoś pojazdu mechanicznego. Poza tym, jeśli chodzi o węże, to jest to dość śliski temat, nie mówiąc już o tym, ze narażasz się na jadowite komentarze. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: informacje: 19.05.03, 13:36 moge sie w tym miejscu jedynie usmiechnac))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Szukam węża... 19.05.03, 21:06 Jakieś szczególne wymagania? Jadowity? Dusiciel? Ogrodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Szukam węża... 19.05.03, 22:56 n_eska71 napisała: > Jakieś szczególne wymagania? > Jadowity? Dusiciel? Ogrodowy? Jadowity dusiciel ogrodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Szukam węża... 20.05.03, 20:29 cze67 napisał: > Jadowity dusiciel ogrodowy. ))))))))))))) Poszukam w składziku. A w tej chwili mogę służyć zastępstwem. Jeden pan, w chwili wzburzenia, już mówił do mnie: "Ty podstępna żmijo!" A znowu pewna internautka z Forum Muzyka zarzucała mi, że pluję jadem na red. L. Mam piękny ogród przy domu. Podciągnę się tylko w duszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Szukam węża... 20.05.03, 23:11 n_eska71 napisała: > Poszukam w składziku. > > A w tej chwili mogę służyć zastępstwem. > Jeden pan, w chwili wzburzenia, już mówił do mnie: "Ty podstępna żmijo!" > A znowu pewna internautka z Forum Muzyka zarzucała mi, że pluję jadem > na red. L. Mam piękny ogród przy domu. Podciągnę się tylko w duszeniu. Hmmm... czy Twoja propozycja ma podtekst erotyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Szukam węża... 21.05.03, 19:20 cze67 napisał: > czy Twoja propozycja ma podtekst erotyczny? A powinna ? )) Oj, Cze! Co też Ci chodzi po głowie ?! )) Zadam więc to odważne pytanie, którego jeszcze chyba nikt nie zadał. PO CO CI TEN WĄŻ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Szukam węża... 21.05.03, 20:08 n_eska71 napisała: > Zadam więc to odważne pytanie, którego jeszcze chyba nikt nie zadał. > PO CO CI TEN WĄŻ ??? Po nic. Nie o to bowiem chodzi, by znalezć węża, ale by szukać go. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Szukam węża... 21.05.03, 20:12 Bardzo filozoficzne podejście. Ja idę poszukać straconego czasu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Szukam węża... 21.05.03, 20:13 n_eska71 napisała: > Bardzo filozoficzne podejście. > > Ja idę poszukać straconego czasu. A dużo go straciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Szukam węża... 21.05.03, 20:14 > > Bardzo filozoficzne podejście. Nie, skaldowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Szukam węża... 21.05.03, 20:18 cze67 napisał: > A dużo go straciłaś? Mówią, że czas to pieniądz. Chyba jestem bankrutem. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia O, no to znalazłeś 19.05.03, 21:09 Wg. chińskiego (czy innego) horoskopu jestem spod znaku węża własnie. Ale coś czuję, że nic nie wygrałam... I. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Szukam węża... 19.05.03, 21:27 czy ktoś zna jakiegoś fakira ? (takiego z fujarką najlepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Szukam węża... 19.05.03, 23:14 hahahhaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jest fajny post janku!!!!!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Szukam węża... 19.05.03, 23:28 janek0 napisał: > czy ktoś zna jakiegoś fakira ? (takiego z fujarką najlepiej) > no fakir bez swojej fujary...?! Ale wąż mu to pewnie rekompensuje Odpowiedz Link Zgłoś
aric Snake Plisken 21.05.03, 12:40 Tamten pojechał na sanki, już go nie lubię. A tego lubie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś