Gość: Boguś IP: 83.168.96.* 19.04.07, 22:20 film.wp.pl/idGallery,1881,idPhoto,90790,galeria.html a kiedys byla to taka fajna dziewczyna.... A teraz UFO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingmob Re: nowy image Kasi Stankiewicz 20.04.07, 15:59 No ja nie mogę, jak mogła ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vox Re: nowy image Kasi Stankiewicz IP: *.chello.pl 20.04.07, 16:33 masakra! do tego te jej albo ckliwe albo napastliwe wypowiedzi i ciągła nieudana lanserka... może powinna pomyśleć wreszcie o innej profesji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: nowy image Kasi Stankiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 21:17 A słyszeliście płytę, ostatnią? Posłuchajcie, może dostrzeżecie coś więcej niż sukienkę i fryzurę... Odpowiedz Link Zgłoś
clementine_kruczynski Ręce precz od Kasi! 21.04.07, 00:28 Nagrała bardzo dobrą płytę, konsekwentnie zmierza w swoją strone, mnie tam się podoba. Niezbyt szczęśliwy wybór sukienki, ale nie róbmy z tego tragedii... Chyba, że ktoś tęskni za przygrubawą nastolatką, która widziała orła cień - de gustibus non est disputandum. Zajrzyjcie na galerię na www.kasiastankiewicz.pl/ pzdr. Clem Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ręce precz od Kasi! 21.04.07, 12:05 czlowieku, gdzie ona byla "przygrubawa"??? znacznie lepiej wygladala, obecnie wyglada po prostu niezdrowo. a muzycznie -tez uwazam,ze powinna robic, to co czue i byc w tym konsekwentna. na pewno lepsze to niz jej epizod z Various Manx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vox Re: Ręce precz od Kasi! IP: *.chello.pl 21.04.07, 12:18 niektórzy tutaj mają chyba mózg po resekcji kory mózgowej. PRZYGRUBAWA??? Widziałem ją en faux w czasach Varius Manx i była po prostu normalna. Teraz to potwór-szkieletor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: Ręce precz od Kasi! IP: *.chello.pl 23.04.07, 17:23 za chuda... kolor włosów ładny, ale nie dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś