Dodaj do ulubionych

Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare"

20.04.07, 14:37
jestem po dwóch przesłuchaniach i mam wrażenie że to jest dużo lepsza płyta
od debiutanckiej; bardzo fajne piosenki, zróżnicowane melodie

{debiut był zdecydowanie przereklamowany}
Obserwuj wątek
    • Gość: m@rcin Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:44
      odnoszę podobne wrażenie, chłopaki dojrzewają!
      w przeciwieństwie do maximo park ( ale to osobny temat)
      • Gość: cicha.voda Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:33
        Nie jestem w stanie posłuchac niczego innego niż pierwszego singla - Brainstorm
        (Brianstorm?)...po prostu piosenka spełniająca aktualnie wszystkie moje
        potrzeby big_grin boję sie co będzie dalej...smile
        • theagata Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" 21.04.07, 01:06
          Gość portalu: cicha.voda napisał(a):

> boję sie co będzie dalej...smile

a mnie by już zeżarła ciekawość wink dalej jest tylko lepiej.
    • Gość: panna a Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" IP: *.echostar.pl 21.04.07, 09:12
      naprawdę?
      to zaraz sie o to postaram. bo faktycznie pierwsza poza singlem i "cigarette
      smoking" nie prezentuje tego, czego sie tam doszukiwali. ;/
      • exman Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" 21.04.07, 10:08
        "Brainstorm" oglądałem parę razy w MTV, puste to, zero pomysłu, jakby bezbarwna
        kalka z pierwszej płyty, za to klip rewelka !!! Może na płycie znajdę coś
        lepszego, bo jak na razie jest cienko aż piszczy.
      • xpert Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" 26.04.07, 01:37
        chyba kpisz, From the Ritz to the Rumble to jest najlepsza perelka...
    • Gość: bob Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" IP: *.chello.pl 21.04.07, 17:34
      mam zupelnie inne wrazenie. ta plyta jest nijaka i o niczym. nie wzbudzila we
      mnie zadnych emocji ani checi ponownego przesluchania...
      • rudestus0700 Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" 22.04.07, 18:57
        I debiut miał swoje mocne strony choć faktycznie mało co się z niego pamięta po
        dłuższym czasie. Druga płyta jest naprawdę fajna.
        • Gość: jarek Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" IP: *.centertel.pl 23.04.07, 01:37
          Dla mnie ta plyta jest popowa, takie delikatne, lagodne melodie. Spodziewalem
          sie czegos bardziej wyrafinowanego.
          • Gość: gosc jedna z pierwszych recenzji nowej plyty IP: *.as.kn.pl 23.04.07, 09:35
            www.kulturaonline.pl/,tytul,artykul,605.html
    • Gość: gazeciara a to oni jeszcze są modni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:34
      Ile dostali na Pitchfork bo nie wiem czy warto zassac mp3
    • nephilim79 Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" 23.04.07, 12:43
      theagata napisała:

> jestem po dwóch przesłuchaniach i mam wrażenie że to jest dużo lepsza płyta
      > od debiutanckiej; bardzo fajne piosenki, zróżnicowane melodie
      >
      > {debiut był zdecydowanie przereklamowany}

jak 99% płyt które się podobają angielskim krytykom smile
      >
      • Gość: cicha.voda Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 20:32
        No dobra, przesłuchałam całość i muszę przyznać, że mi sie podoba.
        Baaaardzo...big_grin
    • xpert Jesli debiut AM jest przereklamowany to ja jestem 26.04.07, 01:35
      lewakiem. WPSTWIN jest najlepsza plyta w UK od czasu Second Coming. Nie moge
      sie doczekac przesluchania YFN
      • nephilim79 Re: Jesli debiut AM jest przereklamowany to ja je 26.04.07, 09:34
        no więc jesteś lewakiem smile
        • xpert 275 klientow amazona nie moglo sie mylic 03.05.07, 16:01
          www.amazon.co.uk/gp/product/customer-reviews/B000BTDMDC/sr=8-3/qid=1178200714/ref=cm_cr_dp_2_1/203-7506579-0212759?ie=UTF8&customer-
          reviews.sort%5Fby=-SubmissionDate&n=229816&qid=1178200714&sr=8-3

zasluzone 4 gwiazdki wiec nie wiec o co Ci chodzi z tym przereklamowaniem
          • theagata Re: 275 klientow amazona nie moglo sie mylic 03.05.07, 21:08
            xpert napisał:

> zasluzone 4 gwiazdki wiec nie wiec o co Ci chodzi z tym przereklamowaniem

powinnam chyba napisać "przehajpowane" wink a 4 gwiazdki zasłużone nie tylko dla
            debiutu.
    • kawa_malinowa Re: Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare" 04.05.07, 11:30
      może i debiut byl przereklamowany,
      ale mnie podobal się zdecydowanie bardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka