Dodaj do ulubionych

Cubism - trailer!

27.04.07, 17:52
www.youtube.com/profile?user=PSBCubism
Jak dla mnie bomba..bomba i jeszcze raz bomba!!!
I oczywiście Sodom Show jako piosenka towarzysząca sad...tak tak drogie EMi....
Obserwuj wątek
    • verybilingual Re: Cubism - trailer! 27.04.07, 17:57
      Już obejrzałem 8 razy....big_grin
    • 1_and_1_make_5 Cubism........ 27.04.07, 18:49
      Witam,

dosc dziwnie, bo "Sodoma" jednak promuje DVD...
      Moze jest jeszcze nadzieja na wydanie tego swietnego kawalka na singlu.
      Oczywiscie dla mnie szczytem marzen, to razem z "Integral" jako podwojnywink
      Jednak patrzac realnie to jesli to jesienia lub poznym latem po trasie....

rapidshare.com/files/28210906/Pet_Shop_Boys-_Cubism.avi
      Pzdr
      1_and_1_make_5
      • verybilingual Re: Cubism........ 27.04.07, 20:09
        Dzięki za plik ;P Będe się nim upojać aż do 21 maja. Co do Sodomy. Podobno to
        wymiatacz koncertów absolutny. Gdyby wybierali jakiś singiel do promocji DVD to
        wybranie czegoś innego jak Sodomy byłoby koljenym nieporozumiem, nawet gdyby to
        był Integral, który chyba jest skrócony na koncertach, ze względu na połączenie
        z Oppurtunieties...a może się mylę?
        • balshoy Re: Cubism........ 28.04.07, 13:46
          no! chociaż tym razem jest "coś" co było zgodne z moimi odczuciami...
          ( i jak widać na szczęście nie tylko moimi)
          faktycznie Sodom & Gomorrah Show podczas koncertu w Warszawie zrobił na mnie
          największe wrażenie..i tu jest jakoby motywem przewodnim i dobrze smile
          faktycznie , choć Integral również uważam za świetny, to na koncercie aż tak
          nie poruszał.
          • acidpet Re: Cubism........ 28.04.07, 16:01
            wymiękłem po obejzeniu coz za dynamizm, tak trzymac, czekam z niecierpliwością
            mnie w Wa-wie in plus zaskoczył Im with stupid
            a Sodom nie ma konkurencji od roku
            • dafio1 Re: Cubism........Sodom & Gomorrah Show 28.04.07, 20:36
              SUPERB... Szkoda że to nie jest singiel promujący CUBISM. SODOM w W-wie na
              koncercie też wywarł u mnie niesamowite wrażenie. Po prostu IT's A SIN żeby
              tego na singlu nie wydać , INTEGRAL to też świetny numer na singiel , i to że
              do tej pory nie wyszedł w tym formacie to porażka.Choć na koncercie wypadł
              dosyć blado, wg mnie ze względów technicznych- nagłośnienie. I'M WITH STUPID
              zawsze był dla mnie O.K., a po Służewcu tym bardziej. Ogólnie jakby na te
              koncerty PSB popatrzeć pod względem ilości to wg mnie NIGDY nie mieli tak
              DŁUGIEJ trasy koncertowej, obejmującej festiwale jak i FUNDAMENTAL-TOUR choć
              różnice są dosyć małe. Chyba zmieniło się Ich nastawienie co do obecnej
              sytuacji na rynku muzycznym. Wiadomo że INTERNET zabija sprzedaż płyt. Dlatego
              koncerty potrafią odbić straty w oficjalnej sprzedaży, nawet z nawiązką- tak
              jest prawdopodobnie w przypadku PETÓW( a w połączeniu z niesamowitą
              popularnością PSB w np. Ameryce Płd., kto nie wierzy niech obejrzy sobie serwis
              youtube, w Chile podczas trasy 2007 jak to widziałem , to nie wierzyłem. Była
              potrzebna ochrona Policji, histeryczni fani, relacja w TV a'la TVN 24. W
              Europie, nie mówiąc o naszym łez padole takie rzeczy to "idiotyczna raczej
              sytuacja").

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka