verybilingual 27.04.07, 17:52 www.youtube.com/profile?user=PSBCubism Jak dla mnie bomba..bomba i jeszcze raz bomba!!! I oczywiście Sodom Show jako piosenka towarzysząca ...tak tak drogie EMi.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_and_1_make_5 Cubism........ 27.04.07, 18:49 Witam, dosc dziwnie, bo "Sodoma" jednak promuje DVD... Moze jest jeszcze nadzieja na wydanie tego swietnego kawalka na singlu. Oczywiscie dla mnie szczytem marzen, to razem z "Integral" jako podwojny Jednak patrzac realnie to jesli to jesienia lub poznym latem po trasie.... rapidshare.com/files/28210906/Pet_Shop_Boys-_Cubism.avi Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Cubism........ 27.04.07, 20:09 Dzięki za plik ;P Będe się nim upojać aż do 21 maja. Co do Sodomy. Podobno to wymiatacz koncertów absolutny. Gdyby wybierali jakiś singiel do promocji DVD to wybranie czegoś innego jak Sodomy byłoby koljenym nieporozumiem, nawet gdyby to był Integral, który chyba jest skrócony na koncertach, ze względu na połączenie z Oppurtunieties...a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Cubism........ 28.04.07, 13:46 no! chociaż tym razem jest "coś" co było zgodne z moimi odczuciami... ( i jak widać na szczęście nie tylko moimi) faktycznie Sodom & Gomorrah Show podczas koncertu w Warszawie zrobił na mnie największe wrażenie..i tu jest jakoby motywem przewodnim i dobrze faktycznie , choć Integral również uważam za świetny, to na koncercie aż tak nie poruszał. Odpowiedz Link Zgłoś
acidpet Re: Cubism........ 28.04.07, 16:01 wymiękłem po obejzeniu coz za dynamizm, tak trzymac, czekam z niecierpliwością mnie w Wa-wie in plus zaskoczył Im with stupid a Sodom nie ma konkurencji od roku Odpowiedz Link Zgłoś
dafio1 Re: Cubism........Sodom & Gomorrah Show 28.04.07, 20:36 SUPERB... Szkoda że to nie jest singiel promujący CUBISM. SODOM w W-wie na koncercie też wywarł u mnie niesamowite wrażenie. Po prostu IT's A SIN żeby tego na singlu nie wydać , INTEGRAL to też świetny numer na singiel , i to że do tej pory nie wyszedł w tym formacie to porażka.Choć na koncercie wypadł dosyć blado, wg mnie ze względów technicznych- nagłośnienie. I'M WITH STUPID zawsze był dla mnie O.K., a po Służewcu tym bardziej. Ogólnie jakby na te koncerty PSB popatrzeć pod względem ilości to wg mnie NIGDY nie mieli tak DŁUGIEJ trasy koncertowej, obejmującej festiwale jak i FUNDAMENTAL-TOUR choć różnice są dosyć małe. Chyba zmieniło się Ich nastawienie co do obecnej sytuacji na rynku muzycznym. Wiadomo że INTERNET zabija sprzedaż płyt. Dlatego koncerty potrafią odbić straty w oficjalnej sprzedaży, nawet z nawiązką- tak jest prawdopodobnie w przypadku PETÓW( a w połączeniu z niesamowitą popularnością PSB w np. Ameryce Płd., kto nie wierzy niech obejrzy sobie serwis youtube, w Chile podczas trasy 2007 jak to widziałem , to nie wierzyłem. Była potrzebna ochrona Policji, histeryczni fani, relacja w TV a'la TVN 24. W Europie, nie mówiąc o naszym łez padole takie rzeczy to "idiotyczna raczej sytuacja"). Odpowiedz Link Zgłoś