Gość: Laik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 20:22 Będzie niebawem...Jak zapewnia Młody,zespół odwiesił działalność na poważnie...Jest po 7 utworów Młodego i Celeja,3 Galla Anonima plus 2 "mel.trad.".Płytę zrealizował Krakus) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyton Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! i nowa skrzynka IP: 194.51.48.* 23.05.03, 20:49 ktos skrzynke piwa ukradl nam co za skurwysyn co za cham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modlishka Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! i nowa skrzynka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 14:04 No nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 24.05.03, 17:25 A co - na starym się już nie dało usiąść???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.03, 20:21 Czemu tak kpicie z bandu SEDES?To dobry zespół! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 00:57 I lekcewa zenie go nic wam nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 25.05.03, 12:26 Gość portalu: Laik napisał(a): > I lekcewa zenie go nic wam nie da! No cóż. WSZYSCY POKUTUJEMY, ZA TO ŻYJEMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: 213.17.133.* 25.05.03, 12:29 Wybacz, Laik, lubię punka i słucham go od lat, ale Sedes był dla mnie zawsze przedstawicielem punkopolowej żenady..."Jesienny wiatr spierdolił majstra z dachu"? Tak to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.05.03, 12:32 No i równie żenująca przyśpiewka o pszczółce Mai - to chyba też ich ? Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 25.05.03, 12:52 Czy ja dobrze zrozumiałem, że płytę nagrywa Krakus? Włodzimierz Krakus? Basista z pamiętnego OZZY? Punkowiec na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 17:38 Cóż,myślałem,że punk był i jest kwestią idei,nie szufladek... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 25.05.03, 20:47 Gość portalu: Laik napisał(a): > Cóż,myślałem,że punk był i jest kwestią idei,nie szufladek... Niewątpliwie był kwestią idei. Może jest i w tym wypadku. Ale - powtarzając za red. Wołoszańskim - LECZ CZY ABY NA PEWNO? PS. Wspomniany kiedyś w kontekście Sedesu perkusista Hajdasz stanowczo zaprotestował, że cokolwiek ma wspólnego z tym podmiotem wykonawczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 21:04 teddy4 napisał: > Gość portalu: Laik napisał(a): > > > Cóż,myślałem,że punk był i jest kwestią idei,nie szufladek... > > Niewątpliwie był kwestią idei. Może jest i w tym wypadku. Ale - powtarzając za > red. Wołoszańskim - LECZ CZY ABY NA PEWNO? > > PS. Wspomniany kiedyś w kontekście Sedesu perkusista Hajdasz stanowczo > zaprotestował, że cokolwiek ma wspólnego z tym podmiotem wykonawczym. Pan Hajdasz niedługo nie będzie miał wspólnego z żadnym podmiotem wykonawczym. To się nazywa przyjażń...Był kiedyś taki pan Paraszczuk,i co on teraz robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 21:07 Zresztą już niedługo nowy long Sedesu zamknie usta wszystkim oszczercom... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 25.05.03, 21:18 Gość portalu: Laik napisał(a): Był kiedyś taki pan Paraszczuk,i co on teraz robi? Jak to co? To co zawsze robił - pije. Odpowiedz Link Zgłoś