Dodaj do ulubionych

WRESZCIE NOWY SEDES!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 20:22
Będzie niebawem...Jak zapewnia Młody,zespół odwiesił działalność na
poważnie...Jest po 7 utworów Młodego i Celeja,3 Galla Anonima plus
2 "mel.trad.".Płytę zrealizował Krakuswink)
Obserwuj wątek
    • Gość: pyton Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! i nowa skrzynka IP: 194.51.48.* 23.05.03, 20:49
      ktos skrzynke piwa ukradl nam co za skurwysyn co za cham!
      • Gość: modlishka Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! i nowa skrzynka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 14:04
        No nareszciesmile
        • teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 24.05.03, 17:25
          A co - na starym się już nie dało usiąść????
          • Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.03, 20:21
            Czemu tak kpicie z bandu SEDES?To dobry zespół!
            • Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 00:57
              I lekcewa zenie go nic wam nie da!
              • teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 25.05.03, 12:26
                Gość portalu: Laik napisał(a):

> I lekcewa zenie go nic wam nie da!

No cóż.

WSZYSCY POKUTUJEMY, ZA TO ŻYJEMY.

• Gość: sunny Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: 213.17.133.* 25.05.03, 12:29
      Wybacz, Laik, lubię punka i słucham go od lat, ale Sedes był dla mnie zawsze
      przedstawicielem punkopolowej żenady..."Jesienny wiatr spierdolił majstra z
      dachu"? Tak to było?
      • Gość: As Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 25.05.03, 12:32
        No i równie żenująca przyśpiewka o pszczółce Mai - to chyba też ich ? smile
        • teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 25.05.03, 12:52
          Czy ja dobrze zrozumiałem, że płytę nagrywa Krakus? Włodzimierz Krakus? Basista
          z pamiętnego OZZY? Punkowiec na maxa.
          • Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 17:38
            Cóż,myślałem,że punk był i jest kwestią idei,nie szufladek...
            • teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 25.05.03, 20:47

> Cóż,myślałem,że punk był i jest kwestią idei,nie szufladek...

Niewątpliwie był kwestią idei. Może jest i w tym wypadku. Ale - powtarzając za
              red. Wołoszańskim - LECZ CZY ABY NA PEWNO?

PS. Wspomniany kiedyś w kontekście Sedesu perkusista Hajdasz stanowczo
              zaprotestował, że cokolwiek ma wspólnego z tym podmiotem wykonawczym.
              • Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 21:04
                teddy4 napisał:

> Gość portalu: Laik napisał(a):
                >
                > > Cóż,myślałem,że punk był i jest kwestią idei,nie szufladek...
                >
                > Niewątpliwie był kwestią idei. Może jest i w tym wypadku. Ale - powtarzając
                za
                > red. Wołoszańskim - LECZ CZY ABY NA PEWNO?
                >
                > PS. Wspomniany kiedyś w kontekście Sedesu perkusista Hajdasz stanowczo
                > zaprotestował, że cokolwiek ma wspólnego z tym podmiotem wykonawczym.

Pan Hajdasz niedługo nie będzie miał wspólnego z żadnym podmiotem wykonawczym.
                To się nazywa przyjażń...Był kiedyś taki pan Paraszczuk,i co on teraz robi?
                • Gość: Laik Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 21:07
                  Zresztą już niedługo nowy long Sedesu zamknie usta wszystkim oszczercom...
                • teddy4 Re: WRESZCIE NOWY SEDES!!! 25.05.03, 21:18

Był kiedyś taki pan Paraszczuk,i co on teraz robi?

Jak to co? To co zawsze robił - pije.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka