Gość: ewa IP: *.fastres.net 02.05.07, 13:40 Pamietacie ten mityczny zespol? Bylam kiedys ich fanka. Czy ktos z Was tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudestus0700 Re: New Kids On The Block 02.05.07, 14:44 Dużo osób kiedyś tego słuchało. Pamiętam jak miałem 5, 6 lat taki serial animowany z nimi leciał. Aż wstyd dziś przyznać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: New Kids On The Block IP: *.polskieradio.pl 02.05.07, 16:26 dlaczego? goście wykonali kilka dobrych piosenek - to bardziej co prawda zasługa kompozytora/producenta, ale życzę wam kochani napisać kiedyś coś dorównującego 'right stuff' na przykład. odpowiadając, na jaranie się nkotb WTEDY byłem albo za stary albo za brzydki, już nie pamiętam, heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: New Kids On The Block IP: *.polskieradio.pl 02.05.07, 16:33 albo 'tonight' - przecież zajebisty numer, tylko zaaranżowany tak jakoś typu wytaniawka (flugelhorn, fortepian etc. z dx7 chyba), ale to znak czasów akurat trochę Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: New Kids On The Block 02.05.07, 19:22 pamiętam, pamiętam. ale fanką nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kelly1981 Re: New Kids On The Block 03.05.07, 18:31 Ech, ja też pamiętam Byłam wtedy dziecięciem małym, ale fanką owych chłopaków nie byłam ani przez chwilę. Mimo to fajnie powspominać stare dzieje)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: New Kids On The Block 04.05.07, 00:02 mam ich kasetę do dziś pamietam jak ją dostalam od mikolaja pod choinke sluchalam namietnie mile wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof36 Re: New Kids On The Block IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 08:41 kochałem joego - był taki milusi, młody i miał głosik jak aniołek kochałem też johna - był odpowiedzialny i elegancki kochałem Jordana - był strasznym przystojniachą kochałem Donniego - był z niego taki wariat - swój chłop i Danny - przekleństwo tego zespołu, najbrzydszy chłopak w historii boysbandu z tym swoim wieśniackim, kulturystycznym image zespół wszech czasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: New Kids On The Block IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.05.07, 23:16 No, ja akurat nigdy ich fanką nie byłam, wręcz przeciwnie, nawet z wyglądu byli dla mnie odpychający, ale chyba byłam w mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
dasiek11 Re: New Kids On The Block 05.05.07, 02:46 Tez pamietam ten serial animowany,byl chyba na MTV? Ogolnie nedza ale wtedy na topie bylo tez Take That,Bon Jovi,Metallica,Roxette i takie rozne kicze,mialem kilka lat ale troche pamietamPotem bylo jeszcze gorzej - Kelly Family,Backstreet Boys,Peter Andre,uuuuu co za bida z nedza szalala wtedy na listach przebojow Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: New Kids On The Block 05.05.07, 11:01 dasiek11 napisał: uuuuu co za bida z nedza szalala wtedy na > listach przebojow A co teraz jest lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: New Kids On The Block IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:15 Mnie się najbardziej Jordan podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
dasiek11 Re: New Kids On The Block 07.05.07, 23:43 Powiedzialbym ze nawet taka Gwen Stefani czy Travis sa jednak lepsi od popowych "bogow" poczatku i polowy lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: New Kids On The Block 07.05.07, 23:45 Co do Travisa to bym się zgodził... Odpowiedz Link Zgłoś