Dodaj do ulubionych

Brygada Kryzys + Nacht und Nebel w Krakowie

IP: *.ci.pwr.wroc.pl 02.06.03, 14:28
W NIEDZIELĘ 8 VI 2003 W KRAKOWIE W KLUBIE 'EXTREME' NACHT UND NEBEL ZAGRA
PRZED BRYGADĄ KRYZYS. (g.20.00)

postanowiłem być nieskromny, oto 2 linki do fajnych recenzji

www.alternativepop.pl/cure_party.php
www.alternativepop.pl/nacht_und_nebel.php
Obserwuj wątek
    • Gość: syntax czekamy na sygnal czekamy na sygnal ....z centrali IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 02.06.03, 14:37
      przyjde na 100
    • pizmak31 Re: Brygada Kryzys + Nacht und Nebel w Krakowie 02.06.03, 15:09
      Chcialam potwierdzic, ze warto zobaczyc Nacht und Nebel, bo widzialam ich
      galerii Off na Cure Party i bardzo mnie przycisnelo do sciany jak ich
      sluchalam. Sila jest w tej muzyce. Potem nawet porozmawiala z frontmenem grupy,
      ktorego niniejszym z tego miejsca chcialabym pozdrowic.
      • Gość: Zandos Re: Brygada Kryzys + Nacht und Nebel w Krakowie IP: *.ci.pwr.wroc.pl 02.06.03, 15:24
        ja tam nie jestem żadnym frontmenem ,czy ty masz 31 lat? (xyva)
        • Gość: Zandos Re: Brygada Kryzys + Nacht und Nebel w Krakowie IP: *.ci.pwr.wroc.pl 02.06.03, 15:28
          bo nie wyglądasz
          • pizmak31 Re: Brygada Kryzys + Nacht und Nebel w Krakowie 02.06.03, 15:29
            Mam nawet wiecej. Niektorzy na tym forum mowia na mnie nawet babcia.
            • Gość: syntax Re: Brygada Kryzys + Nacht und Nebel w Krakowie IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 02.06.03, 17:17
              ... ehh przykra sprawa ze z perkusistami nikt nie chce pogadac wink ale fajnie
              pizmak ze byles w galerii off . pozdrawiam
              • teddy4 Re: Brygada Kryzys + Nacht und Nebel w Krakowie 02.06.03, 17:57
                Gość portalu: syntax napisał(a):

> ... ehh przykra sprawa ze z perkusistami nikt nie chce pogadac wink ale fajnie
                > pizmak ze byles w galerii off . pozdrawiam

Tak tak - ten Piżmak to wporzokolo jest.
                • Gość: Zandos Re: Brygada Kryzys + Nacht und Nebel w Krakowie IP: *.ins.pwr.wroc.pl 02.06.03, 21:01
                  Piżmak czy też Pismak, to bardzo miła i inteligetna dziewczyna i nie żaden
                  kolo.Pizmak - Co do wieku to chyba kłamiesz ,wyglądasz na ok 21
                  • Gość: syntax normalnie dochodzenie :)) IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 00:00
                    jesli rozmowa odbywala sie przy furtce na zewnatrz klubu to potwierdzam slowa
                    zandosa ktory slynie z prawdomownosci wink
                    • mintaj Re: normalnie dochodzenie :)) 03.06.03, 12:23
                      Przy okazji mala informacja: bilety na Krakowski koncert kosztuja 18zl w
                      przedsprzedazy i 20z w dniu koncertu. Bilety sa do nabycia w klubie Extreme i
                      sklepie Ebola. A wlasciwie beda tam od jutra bowiem poczta cos nawala
                    • pizmak31 Re: normalnie dochodzenie :)) 03.06.03, 12:25
                      Dziekuje chlopaki, nawet nie wiecie, jak to co teraz napisaliscie jest dla mnie
                      wazne....
                      • Gość: syntax milo milo ;) IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 14:49
                        pizmak31 napisała:

> Dziekuje chlopaki, nawet nie wiecie, jak to co teraz napisaliscie jest dla
                        mnie
                        >
                        > wazne....

nie ma za co , tak bylo a pierwsze wrazenie jest najwazniejsze a ze bylo
                        bardzo pozytywne to slusznie zandos zrobil o tym wspominajac . pozdrawiam w
                        imieniu NACHT UND NEBEL wink
                        • Gość: Zandos Re: milo milo ;) IP: *.ci.pwr.wroc.pl 03.06.03, 15:10
                          i co ? czy to już koniec wątku ?
                          • pizmak31 Re: milo milo ;) 03.06.03, 15:23
                            O nie, to dopiero poczatek, dopiero sie zaczyna....
                            • Gość: syntax Re: milo milo ;) IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 15:25
                              pizmak31 napisała:

> O nie, to dopiero poczatek, dopiero sie zaczyna....

w tej samej minucie 15:31 to samo napisalismy , czyli to naprawde dopiero
                              poczatek , teraz sie zacznie , tak ze ahhhhhh smile
                              • Gość: syntax Re: milo milo ;) IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 15:27
                                Gość portalu: syntax napisał(a):

> pizmak31 napisała:
                                >
                                > > O nie, to dopiero poczatek, dopiero sie zaczyna....
                                >
                                >
                                > w tej samej minucie 15:31 to samo napisalismy , czyli to naprawde dopiero
                                > poczatek , teraz sie zacznie , tak ze ahhhhhh smile

ERRATA:
                                o 15:23 wink
                          • Gość: syntax Re: milo milo ;) IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 15:23
                            Gość portalu: Zandos napisał(a):

> i co ? czy to już koniec wątku ?

skad to dopiero poczatek ... wink
                            • Gość: Zandos Re: milo milo ;) IP: *.ci.pwr.wroc.pl 03.06.03, 15:30
                              a wy co? nie macie nic do roboty i siedzicie na necie bez przerwy ? ja tam
                              wystawiłem przed chwilą oceny mechanikom i mam chyba prawie wakacje

mam takie 2 zapytania do Pizmaka(i) a propo impry nowofalowej ,czy odczuwasz
                              potrzebę przebywania wśród śmietanki nowofalowej jAK TO UJEŁAŚ oraz drugie
                              pytanie z kim kojarzy się nazwisko jubilata ?

...wczorajsza transmisja
                              zwolnione słowa...
                              • pizmak31 Re: milo milo ;) 03.06.03, 15:33
                                Odpowiedzialam na to na watku o zimnofalowej imprezie w galerii OFF, powyzej.
                                • Gość: syntax Re: milo milo ;) IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 15:46
                                  potwierdzam , jestes nieuwazny zandos , jesli z takim samy skupieniem
                                  wystawiales oceny na koniec semestru to ja wspolczuje mechanikom , do wrzesnia
                                  beda chlopaki za toba ganiac i nici z wakacji wink
                                  • Gość: Zandos Re: milo milo ;) IP: *.ci.pwr.wroc.pl 03.06.03, 16:09
                                    wiem ,tyle tylko myślałem ,że nioe będzieta czytać tego wątku i postanowiłem
                                    się spyttać na ddruggimm
                                    a ty Tomek do nauki! tu dorośli rozmawiają ,hi hi hi
                                    • pizmak31 Re: milo milo ;) 03.06.03, 16:11
                                      Wlasnie, daj pogadac starym.
                                      • Gość: syntax Re: milo milo ;) IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 16:43
                                        ok juz mnie nie ma tssssssss .... i znikl
                                        • Gość: Zandos Re: milo milo ;) IP: *.ci.pwr.wroc.pl 03.06.03, 16:48
                                          nie to tylko taki szczeniacki joke! nie obrażaj się Tomek ! nie!!!!!!!!!! już
                                          nigdy więcej tego nie zrobię będę dobry ,będę grzeczny i wogóle. już, już tak
                                          wszytskodobrze. łakaka !!

łąkaka !!!!!
                              • teddy4 Re: milo milo ;) 03.06.03, 18:14
                                Gość portalu: Zandos napisał(a):

> a wy co? nie macie nic do roboty i siedzicie na necie bez przerwy ? ja tam
                                > wystawiłem przed chwilą oceny mechanikom i mam chyba prawie wakacje
                                >
                                > mam takie 2 zapytania do Pizmaka(i) a propo impry nowofalowej ,czy odczuwasz
                                > potrzebę przebywania wśród śmietanki nowofalowej jAK TO UJEŁAŚ oraz drugie
                                > pytanie z kim kojarzy się nazwisko jubilata ?
                                >
                                > ...wczorajsza transmisja
                                > zwolnione słowa...

Skąd znasz tą piosenkę????????????????????? Toż to NOWOMOWA!
                                • Gość: syntax nowo mowa - dekoder / dom mody - szyfry itd IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 22:20
                                  teddy4 napisał:

> Skąd znasz tą piosenkę????????????????????? Toż to NOWOMOWA!

nagralem temu szczeniakowi na cd z czarnej plyty " jeszcze mlodsza generacja "
                                  sa jakies inne nagrania tej zajebistej kapeli ?
                                  • teddy4 Re: nowo mowa - dekoder / dom mody - szyfry itd 03.06.03, 23:40
                                    Miałem nagrany ich cały koncert z Jarocina 1984 ale ktoś mi to ukradł. To
                                    najbardziej niedoceniona kapela z tego gatunku. Mariusz Ziemba był ZAJEBISTYM
                                    kolesiem no i fajnie śpiewał.
                                    • Gość: syntax Re: nowo mowa - dekoder / dom mody - szyfry itd IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 03.06.03, 23:49
                                      znam tylko ten jeden kawalek , ale jest naprawde swietny , szkoda ze nie
                                      zarejestrowali calosci materialu
                                      • sphincter Re: nowo mowa - dekoder / dom mody - szyfry itd 04.06.03, 02:56
                                        eee co wy tam wiecie... posłuchajta BaryŁajta
    • Gość: syntax mijajac kolejne skrzyzowania widze domy , domy ... IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 04.06.03, 13:46
      ktory jest rok ? kto jest prezydentem ? co to za kraj ? ( reanimacja watku
      ktory mial sie tak szybko nie skonczyc wink )
      • Gość: pHook Re: mijajac kolejne skrzyzowania widze domy , dom IP: *.pszow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 01:39
        a ile za wejsciowki? jakies darmowe mozna dostac? dla cioci i kuzynki? smile
        • Gość: Stephen Morris Re: mijajac kolejne skrzyzowania widze domy , dom IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 05.06.03, 01:56
          Gość portalu: pHook napisał(a):

> a ile za wejsciowki? jakies darmowe mozna dostac? dla cioci i kuzynki? smile

Franek nie pajacuj.
        • teddy4 Re: mijajac kolejne skrzyzowania widze domy , dom 05.06.03, 12:53
          Nie wiedziałem , że Peter Hook już nie mieszka w Manchesterze. Tylko w
          PSZOWIEsmile))))).
          • Gość: panHook Re: mijajac kolejne skrzyzowania widze domy , dom IP: *.pszow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 13:03
            a kto powiedzial ze Peter? wink
            • Gość: Zandos Re: mijajac kolejne skrzyzowania widze domy , dom IP: *.ci.pwr.wroc.pl 05.06.03, 20:05
              włacha ,moze to kapitan hook
              • Gość: taaaaaaa Re: mijajac kolejne skrzyzowania widze domy, dom IP: *.pszow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 00:03
                kpt Hoook i Peter Pan
    • Gość: syntax 5 godzin po ... IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 09.06.03, 05:07
      no i odbyl sie koncert , calkiem udany , ktos byl ? jakies opinie ?
      • Gość: Zandos Re: 5 godzin po ... IP: *.ci.pwr.wroc.pl 09.06.03, 20:08
        moja opinia jest umieszczona pod tematem - Brygada Kryzys - trasa koncertowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka