mallina 06.06.03, 15:23 ale chyba wczoraj slonce mi glowe za mocno przygrzalo i marne szanse na to.. calkowita pustka w glowie - no moze nie az taka, ale w temacie interesujacego, przyzwoitego watku to tak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: chcialabym zalozyc jakis zajebisty watek 06.06.03, 15:28 Załóż wątek o prądzie. )))))))))0 Give me an invitation and I 'll be there Unless , of course, I have to be somewhere Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mallina!!! 06.06.03, 16:55 Vulture ciesze sie ze w koncu ktos to zauwazyl)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Mallina!!! 06.06.03, 16:57 mallina napisała: > Vulture ciesze sie ze w koncu ktos to zauwazyl)))))))))))) Ja bym nie zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mallina!!! 06.06.03, 16:58 noo troche pozno, ale lepiej tak niz wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: chcialabym zalozyc jakis zajebisty watek 07.06.03, 09:54 Wątek iście zajebisty więc czczę go biszkoptem z truskawkami i galaretką i spełniłam swój obywatelski obowiązek z tego wszystkiego już. No. I. Odpowiedz Link Zgłoś