mana_mana 05.06.07, 14:27 nie mogę znaleźć tekstu Cool Kids Of Death "Kulą w płot"... pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adi0075 Pomozemy.O to tekst: 05.06.07, 21:18 Kulą w płot nie podpowiem ci, co teraz z soba zrobić nie istnieje do wszechświata tajny kod nie naucze cie jak mówic, tańczyć, chodzić lecz jak trafiać bezprzykładnie kula w płot nie naucze cie napewno zadnych reguł nie pokaże jak sie żyje z dnia na dzień bo to taki nieciekawy życia szczegół że juz lepiej bez wahania zapaść w sen nie potrafię raczej opowiadac bajek i nie umiem o miłości mówić, lecz wiem, że są na świecie jakieś ciepłe kraje choć z nich ciagle wszystkich sie wygania precz nie wiem po co, nie wiem kiedy, nie wiem dokąd sam juz nie wiem czego bać sie, z czego smiac ale proszę głowę swoją noś wysoko a ja zawsze tuz przy tobie będe stać. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Pomozemy.O to tekst: 08.06.07, 11:15 Dziękuję pięknie A tak z ciekawości - ten tekst to z googli? Albo ja nie umiem szukać albo on się przede mną ukrył perfidnie Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Re: Pomozemy.O to tekst: 10.06.07, 12:23 Owszem ale trzeba bylo sie troszke omeczyc zeby go znalezc.A tak z ciekawosci uzytkowniczko po co Ci ten tekst byl potrzebny ? Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Pomozemy.O to tekst: 11.06.07, 14:09 Znajomi organizują maraton karaoke - tylko polskie piosenki. Mam przecieki, że Kulki też będą w menu więc postanowiłam się podszkolić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Pomozemy.O to tekst: IP: 217.153.84.* 11.06.07, 17:39 zazdroszczę...nie, że karaoke...tylko tego, że masz znajomych...czy wy czasem bawiąc się myślicie o tych którzy siedzą w domach i spedzają samotnie wieczory? Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Pomozemy.O to tekst: 11.06.07, 21:26 Sama byłam kiedyś jedną z takich osób, więc możesz mi wierzyć, że owszem... Prawda jest taka, że wystarczy "wyjść" do ludzi - walnąć banana na twarz, nie przejmować się początkowymi niepowodzeniami na gruncie towarzyskim, pokonać nieśmiałość <moja dewiza - "a co ci zależy?"> a po pewnym czasie nie będziesz już musiał siedzieć w domu. Samotnie... Ja postawiłam na ludzi z podobnym gustem muzycznym - konkretne koncerty, określone kluby zawsze możesz do kogoś zagadać - bo i od razu jest o czym rozmawiać, pokrewne dusze jakoś same się odnajdują. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Re: Pomozemy.O to tekst: 11.06.07, 23:41 Szczere zyczenia powodzenia w owym konkursie.Pobij tam wszystkich.Rozumiem ze ta piosenka jest jedna z ulubionych milej uzytkowniczki mana_mana ? Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Pomozemy.O to tekst: 13.06.07, 12:28 Piosenki CKOD lubię... tak w ogóle Nie dorobiłam się jeszcze niestety ich ostatniej płyty, więc ze znajomością piosenek na niej się znajdujących jestem trochę na bakier Wydrukowałam wszystkie teksty z "2006" poza "Kulą w płot" - jako że nigdzie nie mogłam jej znaleźć. Moja perfekcjonistyczna dusza odczuwała w związku z tym niesamowity dyskomfort - stąd moja prośba o pomoc A śpiewny maraton już w piątek - połamię gardło oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Re: Pomozemy.O to tekst: 13.06.07, 23:46 mana_mana napisała: > Piosenki CKOD lubię... tak w ogóle Tego sie mozna domyslec > Nie dorobiłam się jeszcze niestety ich ostatniej płyty, więc ze znajomością > piosenek na niej się znajdujących jestem trochę na bakier Dorobisz sie, dorobisz, bedziesz miec niebawem okazje. > Wydrukowałam wszystkie teksty z "2006" poza "Kulą w płot" - jako że nigdzie nie > mogłam jej znaleźć. Na szczesccie znalazl sie uzytkownik adi ktory ci ten tekst specjalnie wygrzebal i nim uraczyl. Moja perfekcjonistyczna dusza odczuwała w związku z tym > niesamowity dyskomfort - stąd moja prośba o pomoc Nie zapominaj o ciele, duszyczka twa mila bedzie sie radowac a cialo ? > A śpiewny maraton już w piątek - połamię gardło oczywiście Moze rosnie nam talent na miare Barbry Streisand.Dziewczyno zalatw tam wszystko i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś