j.wojak sorry ,c.d. tutaj 11.06.07, 09:58 Niechcący posłałem bez tekstu... Przypomniało mi się, choć sprawa dość stara- miałem kiedyś nagrane przez kolegę b. dobre fragmenty z RMF- pamiętny koncert w Gliwicach, miałem też krótki materiał z TVN na VHS. Macie może coś z tych rzeczy w formie cyfrowej? Te swoje nagrania analogowe mam gdzieś głęboko schowane a nie mam też za bardzo możliwości digitalizacji. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
tom075 Re: sorry ,c.d. tutaj 18.07.07, 10:31 Ja mam tą relację z Gliwic w wersji cyfrowej (wywiad + fragment koncertu). Jeżeli w dalszym ciągu Cię to interesuje to daj znać, wyślę Ci płytkę. Pisz na: tomo75@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_531 Re: sorry ,c.d. tutaj 19.10.07, 20:02 Witam ! Pamiętam koncert jak żywo, choć to tyle lat temu Jechałęm rowerem bez świateł do domu w deszczu, w nocy po koncercie - mieszkam w pobliskiej wiosce Jaki to był cudowny przypadek że właśnie PSB miało zagrać w Polsce i to tuż obok mnie.... Obok koncertu JMJ w Spodku to drugi raz kiedy moje młodzieńcze marzenie się spełniło. Szkoda że nie ma go nigdzie na dvd... pozdr. fanów PSB P.S. moją ostatnią płytą było nightlife - wiem, stara ale genialna !!!! nie mam relase i ni emam bilingual - z tej ostatniej wciąż m chodzi po głowie a letter day - genialny kawałek - jednak wolę te "stare" nowe jakość do mnie nie przemawiają... no może integral i minimal - refren jak z s.h.o.p.p.i.n.g )) tomek Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: sorry ,c.d. tutaj 19.10.07, 20:47 ja mam tak z Depeszami... wszystko co sie dzialo po Violatorze to dla mnie tylko momenty. Nawet wielki Violator momentami zawodzi, choc wspomnienia mam takie ze lza sie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_531 Re: sorry ,c.d. tutaj 19.10.07, 23:12 Akurat DM nigdy mnie tak nie kręcili jak PSB a violator jest dla mnie najlepszą ich płytą Co do czasu teraźniejszego to "starsi panowej dwaj" jak chcą to i tak wymiatają parkiet Ale tylko dla takich starszaków jak ja, młodzież tego nie rozumie... Co do moich fascynacji to podkład w minimal jest łudząco podobny do elektrycznego pulsu z oxygene 8 lub 9 ( z solo na thereminie JMJ ) - pisze z pamięci więc mogę się mylić co do numeracji...ciekawe, od razu rzuciło mi to się w uszy, podobno każdy słyszy to co chce Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: sorry ,c.d. tutaj 20.10.07, 12:48 mysle ze wlasnie Disco 4 jest taka proba skierowania klasyki popu (dobrego popu) do wspolczesnej mlodziezy - to dobry chwyt: Madonna, Rammstein, itd. w klubowych, super-tanecznych aranzacjach. rzecz typu Fundamental jest albumem dla fanow - choc jak wiemy tych fanow jest na swiecie duzo Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_531 Re: sorry ,c.d. tutaj 20.10.07, 15:31 Nie no jestem fanem, ale nie "ślepym" jak coś mi nie pasuje to nie słucham Disco 4 ? Nie mam nawet Disco 3...mam zaległości Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tom075 Re: audio/video Gliwice 2000 25.10.07, 14:36 Gdyby ktoś chciał sobie obejrzeć relację z Gliwic to zapraszam na YouTube: pl.youtube.com/watch?v=1DyjXVgQCG8 pl.youtube.com/watch?v=mEr7KiwINhE A jeżeli ktoś chce mieć to w na płytce to proszę o kontakt tomo75@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: audio/video Gliwice 2000 25.10.07, 23:20 czy tam tak bylo przez caly czas? na scenie Neil i jedna wielka ciemnia? to chyba przestaje zalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: audio/video Gliwice 2000 27.10.07, 19:18 nie! tak ciemno nie było na scenie przynajmniej ...bo wokól sceny to już tak ogólnie było zajebiaszczo, sam cafe del mar wprowadził już niesamowity nastrój ...publika niezliczona, także nawet te pijaczki nie przeszkodziły w dobrej zabawie... Odpowiedz Link Zgłoś