aric 10.06.03, 14:12 Jakim samochodem byś był(a)?? Jakim budynkiem?? Jakim kolorem?? Jakim sportem?? Głupie, wiem, ale może sie posmiejemy. Ja: 67' Shelby Mustang GTO Cyrk Szary Formuła 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentcooper Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 14:17 aric napisał: > Jakim samochodem byś był(a)?? Dwuosobowe coupe cabrio > > Jakim budynkiem?? secesyjna kamienica z poczatku XX wieku > > Jakim kolorem?? black > > Jakim sportem?? snowboard/bungee/nurkowanie/windsurfing (w zaleznosci od pory roku i miejsca) ps. rzeczywiscie glupie hehe > > Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 14:18 aric napisał: > Jakim samochodem byś był(a)?? Fiatem 125p > Jakim budynkiem?? Kioskiem ruchu. > Jakim kolorem?? Granatowym > Jakim sportem?? Golfem Szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi w wątku, a odpowiedzi były pierwszymi w danej kategorii, jakie przyszły mi na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Chodzi o to, że... 10.06.03, 14:25 ilhan napisał: > aric napisał: > > > Jakim samochodem byś był(a)?? > Fiatem 125p Czujesz się aż tak zdezelowany. Głowa do góry > > Jakim budynkiem?? > Kioskiem ruchu. > > > Jakim kolorem?? > Granatowym > > > Jakim sportem?? > Golfem > > Szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodzi w wątku, a odpowiedzi były > pierwszymi w danej kategorii, jakie przyszły mi na myśl. To jest jedna z metot próby opisania własnego samopoczucia i tego jak o sobie myslimy. Ja sadzę, że ty taczej pasujesz mi do jakiegos VW tudzież Seata. Kiosk ruchu wogóle do ciebie nie pasuje. Już raczej coś w rodzaju biblioteki np. A sport, możę i do ciebie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Chodzi o to, że... 10.06.03, 14:50 aric napisał: > ilhan napisał: > > > aric napisał: > > > > > Jakim samochodem byś był(a)?? > > Fiatem 125p > > Czujesz się aż tak zdezelowany. Głowa do góry Hehehe, nie, wcale To był po prostu przypadek - równie dobrze mogłem napisać Zaporożec albo Porsche. > To jest jedna z metot próby opisania własnego samopoczucia i tego jak o sobie > myslimy. Ja sadzę, że ty taczej pasujesz mi do jakiegos VW tudzież Seata. > Kiosk > ruchu wogóle do ciebie nie pasuje. Już raczej coś w rodzaju biblioteki np. Skoro tak uważasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 14:18 > Jakim samochodem byś był(a)?? audi A8(czarne), wpierw chcialan napisac porsche 911(carrera4)ale jest chyba za male > > Jakim budynkiem?? nowoczesnym, wolno stojacym, majacym jakas ciemna strone(albo dobre rolety) > > Jakim kolorem?? niebieski > > Jakim sportem?? pilka nozna, zdecydowanie > > Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 14:19 aric napisał: > Jakim samochodem byś był(a)?? > może nie samochód ale świetnie pasuje - wóz drabiniasty, a jak musi być samochód - wóz strażacki > Jakim budynkiem?? > nie mam pojęcia, hm, może gotyckim kościołem? > Jakim kolorem?? > zielonym, a jakim innym? > Jakim sportem?? > karate zdecydowanie: atak i szybki unik Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 14:25 Jakim samochodem byś był(a)?? Jaguarem... Jakim budynkiem?? Zamkiem warownym..... Jakim kolorem?? Zielonym albo Srebrnym...... Jakim sportem?? Darts'ami.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 14:28 aric napisał: > Jakim samochodem byś był(a)?? beetlem > > Jakim budynkiem?? kamienicą w trakcie remontu > > Jakim kolorem?? wściekle różowym zmieniającym się momentami w czarny > > Jakim sportem?? hehhee grą w bule ? curlingiem ? nie, wiem, snookerem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 14:31 aislinn napisała: > > Jakim sportem?? > > hehhee grą w bule ? curlingiem ? nie, wiem, snookerem !!!! > To ja wolę byś była snookerzystą, takim Paulem Hunterem np... Taka zachcianka... I. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 15:02 > Jakim samochodem byś był(a)?? takim z kierowcą > Jakim budynkiem?? szkołą > Jakim kolorem?? różowym pewnie > Jakim sportem?? tenisem zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 ja się wyłamię 10.06.03, 15:54 trzy rzeczowniki Nikka- kretynka,kretynka,nieudacznik Odpowiedz Link Zgłoś
aric Nikka, eeeeeee..... 10.06.03, 15:58 Fatalistka?? Nie wierzę.) Cobra Petronas Tower (bez podtekstów) czerń ze szkarłatem boks Tak to widzę.)) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 tak myślałam 10.06.03, 15:59 lepiej syrenka bylejakikolor gruba kaśka sumo Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ja się wyłamię 10.06.03, 16:48 nikka, nie pierdziel, co ? a co mają powiedziećte osóbki, które studiów (jednych !) nie skończyły i nie skończą, męża znależc nie mogą mimo wieku znacznie bardziej zaawansowanego niż Twój, i nawet urosnąć nie umiały ? Lebsko do góry Nikka i nie pierdziel więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ja się wyłamię 10.06.03, 16:55 samochod: volkswagen garbus albo trabant, bo stare ale jare budynek: bibloteka uniwersytecka w stolicy, bo tyle w niej zakamarkow i zieleni kolor: lawendowy of kors sport: paralotniarstwo, bo latam we snie czasami Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ja się wyłamię 10.06.03, 16:56 mąż mnie bije, matka nie daje renty, dzieci się nie uczą. mam źle. a tak poważnie: studia to nie wszystko, co z tego że skończę jak będę bezrobotna. męża jak nie miałam tak nie mam. co jeszcze... ohydny charakter, okropna figura... nie powiem jeszcze co... grrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ja się wyłamię 10.06.03, 17:04 przypomnę Ci że bezrobotna będziesz z wyboru )))0 A mężowie biją.... no to jednym słowem dokonalaś w życiu paru mądrych wyborów... czyli nie taki nieudacznik... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ja się wyłamię 10.06.03, 17:08 szczerze- bezrobotna nie z wyboru... nie potrafię brać udziału w wyścigu szczurów ot co. A w ogóle, kurwa, to się pokłóciłam z bardzo dobrym kolegą i dlatego się wściekłam Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ja się wyłamię 10.06.03, 17:12 a, to przykre. to se ponarzekaj co by Ci wściekłość uszła. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: ja się wyłamię 10.06.03, 17:52 nikka007 napisała: > mąż mnie bije, matka nie daje renty, dzieci się nie uczą. mam źle. > a tak poważnie: > studia to nie wszystko, co z tego że skończę jak będę bezrobotna. męża jak nie > miałam tak nie mam. co jeszcze... ohydny charakter, okropna figura... nie > powiem jeszcze co... grrrrrrrrr jak tak bedziesz Nikka pierdzielila jak stary ramol, to rzeczywiscie meza nie znajdziesz....a zreszta po co Ci maz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ja się wyłamię 10.06.03, 18:06 jeju, agent, maz jest po to, zeby kwiaty dawac i kawe do lozka przynosic o poranku. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 i jeszcze 10.06.03, 18:18 pizmak31 napisała: > jeju, agent, maz jest po to, zeby kwiaty dawac i kawe do lozka przynosic o > poranku. i jeszcze żeby plecy mył. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: i jeszcze 10.06.03, 18:20 I ten, jeszcze zeby, po glowie poglaskal i utulil. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 babci wódki 10.06.03, 21:09 pizmak31 napisała: > I ten, jeszcze zeby, po glowie poglaskal i utulil. bo dobrze gada. O, po to właśnie mąż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 ej agencie 10.06.03, 21:06 miałam zły dzień... już jest dobry... mąż jest po to żeby dzień zły stał się dobry )))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 10.06.03, 17:06 aric napisał: > Jakim samochodem byś był(a)?? VW Garbusem > > Jakim budynkiem?? Starym antykwariatem > > Jakim kolorem?? ciemno-czerwono-czarnym > > Jakim sportem?? > biegi długodystansowe Odpowiedz Link Zgłoś
vulture aaaaaaaaaaaaaa o co chodzi ja nic nie zrobiłem 10.06.03, 19:06 > Jakim samochodem byś był(a)?? Volvo sprzed 20 lat, takim kanciastym. > Jakim budynkiem?? Masakrycznie nieprzyjemnym zamkiem z dużą ilością nietoperzy, pająków, czarownic, myszy, filów itp. > Jakim kolorem?? Czarnym - najcudowniejszą barwą na świecie. > Jakim sportem?? Pływaniem - w końcu ryba ze mnie. A rybka lubi pływać. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: aaaaaaaaaaaaaa o co chodzi ja nic nie zrobiłe 12.06.03, 16:04 aaaaaaaaaaa właśnie - korekta do Asi - ja też chyba byłabym pływaniem.... to było dla mnie takie oczywiste że zapomniałam... hehe dzięki vul za inspire Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 15.06.03, 02:04 Jakim samochodem byś był(a)?? Jaguarem... Może tylko dlatego, ze oprócz kombajnu jeszcze ten rozróżniam Jakim budynkiem?? Łohoho, najlepiej w ciągłej przebudowie. Jakim kolorem?? Tymi wszystkimi, którymi mieni się powierzchnia płyty CD. Jakim sportem?? Łucznictwo , jak typowy Strzelczyk . No i dla odmiany trochę tego, no, karate? Txs Mesmeredia- rzadko co prawda atakuję, lepiej wychodzą mi uniki i bloki Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Jabyś miał(a) siebie opisać to: 15.06.03, 22:36 aric napisał: > Jakim samochodem byś był(a)?? Autobusem mzk nr 57 w lutym jak mu sie drzwi nie domykają > > Jakim budynkiem?? Izbą wytrzeźwień > > Jakim kolorem?? sinym > > Jakim sportem?? > Gdzies tam rzucają tuńczykiem na odległość...to takim > > > Odpowiedz Link Zgłoś