Gość: solaris IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 22:49 Tak chciałabym wiedzieć jakie zdanie macie o tej wokalistce? Oryginalna czy zapełnia lukę w szoł-biznesie? Ja załączam moje zdanie do pierwszej grupy - niewątpliwie wielki talent... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sunny Re: Norah Jones IP: 213.17.133.* 10.06.03, 23:00 Niepowtarzalne, jazzujące kompozycje na deszczowe dni...A artystka sympatyczna i (na razie przynajmniej) myśląca o muzyce niezależnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiv16 Re: Norah Jones 10.06.03, 23:04 dla mnie to kolejna shakira, czy krystyna. przykro mi ale ta jej pioseneczka nie ruszyla mnie ni troche. totalny brak emocji podczas śpiewania. albo za długo słuchałem charyzmatycznego i wyrazistego Jonathana Davisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Norah Jones IP: 213.17.133.* 10.06.03, 23:05 hiv16 napisał: > dla mnie to kolejna shakira, czy krystyna. przykro mi ale ta jej pioseneczka > nie ruszyla mnie ni troche. totalny brak emocji podczas śpiewania. Czy my na pewno mówimy o tej samej wokalistce?? Odpowiedz Link Zgłoś
hiv16 Re: Norah Jones 10.06.03, 23:31 może i jestem dupek nie znający się na muzyce, ale ta dziewczynka podśpiewuje tak jak moja dziewczyna w łazience jak się kąpie. Ona robi to nawet ładniej niż Norah. I'm sorry Johny, ale ta kobitka wcale nie jest taka nadzwyczajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Re: Norah Jones IP: *.di.pl / 192.168.0.* 11.06.03, 08:29 K U R W A!!!!!!!!!!! Pojebani ludzie! Ile wy slyszeliscie jej piosenek w zyciu?! He?! Jedna? Co wy kurwa o niej wiecie? Gowno! Taka jest kurwa prawda! To wspaniala wokalistka, ma piekny glos, i nie ma blond wloskow jak szakira czy britney. Kariere zyskala tylko i wylacznie dzieki wlasnej pracy a nie golym brzuchem!!!!!!!! Tak kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
hiv16 Re: Norah Jones 11.06.03, 09:28 śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub jak Norah Jones... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Norah Jones IP: 213.17.133.* 11.06.03, 10:00 Gość portalu: Gosiek napisał(a): > K U R W A!!!!!!!!!!! Pojebani ludzie! Ile wy slyszeliscie jej piosenek w > zyciu?! He?! Jedna? Co wy kurwa o niej wiecie? Gowno! Taka jest kurwa prawda! > To wspaniala wokalistka, ma piekny glos, i nie ma blond wloskow jak szakira > czy britney. Kariere zyskala tylko i wylacznie dzieki wlasnej pracy a nie > golym brzuchem!!!!!!!! Tak kurwa! Wszystko można powiedzieć na kilka sposobów - między innymi "normalnie" i wulgarie. Nie wiem, czy Norah życzyłaby sobie takiej obrończyni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary Re: Norah Jones IP: *.vibamt.dk 11.06.03, 11:13 Zdecydowanie przereklamowana.To jeszcze nie ten poziom co np:Cassandra Wilson, Diana Krall czy Patricia Barber .Ale pozyjemy,poczekamy na drugi album .Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music Re: Norah Jones IP: *.chello.pl 13.06.03, 15:26 Sympatyczny głosik o ciekawej barwie, ale niestety tylko głosik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzmine Re: Norah Jones IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 18:13 jeżeli chcecie sie dowiedziec czegos wiecej o norze jones to zapraszam na moja stronke www.norah-jones.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś