Dodaj do ulubionych

-= GUNS N'ROSES =-

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 22:25
Hej! Czy ktos jeszcze pamieta ta genialna kapele? Jesli sa jacys fani (a w Polsce ich jest naprawde duzo!) to zapraszam do naszego polskiego centrum GNR - www.gnr.forum.prv.pl/

Obserwuj wątek
    • Gość: music Re: -= GUNS N'ROSES =- IP: *.chello.pl 14.06.03, 23:16
      Ja fanem nie jestem, ale podoba mi się kilka ich utworów.
    • Gość: Art Ile można? IP: *.chello.pl 14.06.03, 23:57
      Mili są, ale ile ich można słuchać? Gdy widzę po raz kolejny Don't Cry lub
      November Rain na LWP na MTV Classic lekko niedobrze mi się robi...
      Nie jest to zły zespół, ale jak każdy może się znudzić po zbyt długim słuchaniu
      (jeśli nie jest się fanem, a ja fanem nie jestem).
      Nie oznacza to, że np. takiego Welcome to the Jungle nie można od czasu do
      czasu posłuchać. Nie neguje to wkładu Gunsów w muzykę metalową i rockową, nie
      neguje też tego, że Gunsi są klasycznym i kultowym zespołem.
      • Gość: fan Re: Ile można? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 11:59
        Masz racje mowiac "Gdy widzę po raz kolejny Don't Cry lub
        November Rain na LWP na MTV Classic lekko niedobrze mi się robi..." , tu nawet ja - jako ich wielki fan - Cie popieram.
        Rzeczywiscie zwykle mozna uslyszec tylko te 2 single, ktore wszyscy znaja do znudzenia. Ale czasami, na szczescie, mozna trafic na takie rarytasy jak "The Garden", "Garden of Eden", "Dead Horse", "Patience" czy chociazby "Live and let die", rowniez na MTV Classic.
        Poza tym malo kto wie, ze Axl Rose nagrywa kolejne nowe kawalki, a reszta ex-Gunsow gra razem i rowniez tworzy nowy zespol... po info odsylam do wyzej wspomnianej strony.
        Pozdrawiam.
    • Gość: wch Re: -= GUNS N'ROSES =- IP: *.visp.energis.pl 15.06.03, 12:25
      Jako fan Gunsów podbijam ten wątek!
      • Gość: fan Re: -= GUNS N'ROSES =- IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 17:48
        A to serdecznie zapraszamy do nas - www.gnr.forum.prv.pl smile

• marcin_76 Re: -= GUNS N'ROSES =- 15.06.03, 22:41
          ja kocham Gunsów!i słucham ich bardzo często.niedawno załatwiłem sobie ich na
          mp3...co do nowej płyty Axla to już trochę zwatpiłem ale wciąż czekam.a nowa
          kapela ex-gunsów z Weilandem zapowiada się świetnie!!!po szczegóły zapraszam na:
          www.heretodaygonetohell.com/index2.php
    • wojtow Re: -= GUNS N'ROSES =- 16.06.03, 08:44
      Miałam ich stare płyty - świetne energetyczne kawałki, ale fanką nie jestem !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka