Dodaj do ulubionych

Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela?

IP: *.opera-mini.net 12.07.07, 01:01
Koncert wlasciwie niedawno sie skonczyl i choc szlam na niego bez specjalnych emocji jestem pod wrazeniem! Super widowisko multimedialne i gm ciagle w bardzo dobrej formie. Kapitalne naglosnienie, rewelacyjna oprawa,wypasione telebimy. ,Kontakt z publika tez fajnie nawiazany. Utwory ktore zagral to tez te, na ktore czekali imo wszyscy fani. Jedyny zgrzyt to ten, ze wlasnie stoje w kilomeyrowej kolejce po odbior swego aparatu zlozonego w depozycie...Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 01:44
      Sama sobie jesteś winna. Kto zabiera na koncert aparat skoro na bilecie jest
      napisane, że nie można wnosić?
      A koncertu nie mogę opisać, bo rzeczywiście brak słów, żeby opowiedzieć to, co
      działo się na Służewcu. Siedziałam na trybunie. Wszedł George i jak na rozkaz
      wszyscy wstali. Oczywiście do końca nikt nawet nie usiadł, bo się nie dało.
      Super zabawa, mega efekty (mnie szczególnie ujął ten z zachodzącym słońcem i
      wodą płynącą pod górę przy "Praying for time".). Miałam nadzieję, że wybawię
      się na tym koncercie, ale nie że aż tak bardzo. Dwie godziny absolutnego
      szaleństwa. Zresztą nie tylko z mojej strony. Bawili się również inni wokół
      mnie. Nie wspomnę o tych tłumach pod sceną. Pełny profesjonalizm. Dla mnie 10
      na 10 punktów.
      • kubissimo Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 02:09
        ja tam na 10 punktow dalbym 12, a moze i 15 wink
        rewelacyjny koncert. Z roznych zrodel slyszalem, ze RHCP na koncercie w
        Chorzowie sprawiali wrazenie, jakby publicznosc nie byla im do niczego
        potrzebna. Natomiast George co chwile podkreslal, ze jest tu dla nas i to bylo
        mile smile
        Poza tym, ze sama gwiazda stanela na wysokosci zadania, wypada docenic tez
        znakomity zespol i jak zwykle rewelacyjne chorki smile

ps. w vip roomie dawali w prezencie dvd ze wsystkimi klipami GM. Cos czuje, ze
        niepredko pojde spac, bo przede mna prawie 4 godziny ogladania smile
      • Gość: mimi Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:07
      • Gość: mimi Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:08
        zapraszam na YouTuba smile

sa fragmenty proszę wpisać: "George Michael warsaw"
    • Gość: sally1307 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.chello.pl 12.07.07, 02:22
      Też dzisiaj szybko nie zasnę ale nie dlatego, że mam do obejrzenia DVD, nie
      miałam miejscówki w vip_roomie smile w uszach cały czas jeszcze pobrzmiewają mi
      kawałki, które zagrał GM...czekałam na Freedom, kiedy wreszcie zabrzmiały
      pierwsze akordy tego utworu, to co działo się na koniec, to jakaś ekstaza!
      Normalnie czuję się jeszcze teraz jak na jakimś dopalaczu, haha smile
      Pozdrawiam wszystkich, którzy tam byli.
      • olenka19811 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 14:25
        W pełni się z Tobą zgadzamsmile Koncert był fenomenalny!!! Ja stałam przy samej
        scenie i sama nie wierzyłam,że tam jestem. Niezwykłe przeżycie. Mam pomysł, żeby
        otworzyć wątek na forum fotograficznym i umieścić zdjęcia z koncertu. Co Wy na
        to? Dzięki temu osoby które nie wniosły aparatów będą mogły skorzystać ze zdjęć
        innych osób, którym się udało.
        • madzidzia11 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 14:56
          img182.imageshack.us/img182/5892/pict4149zi7.jpg
          img54.imageshack.us/img54/3842/pict4152zk2.jpg
          img341.imageshack.us/img341/7461/pict4200vx4.jpg
          wyślę je szybciutko,żeby mnie nie wylogowało.
          Magda i Maja
          "tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10729;104/st/20040922/n/Maja/k/0e8d/a
          ge.png"></a>
          • madzidzia11 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 15:11
            jeszcze kilka
            img413.imageshack.us/img413/6686/pict4204cg1.jpg
            img98.imageshack.us/img98/2803/pict4205xv5.jpg
            img292.imageshack.us/img292/7857/pict4216ge9.jpg
            Magda i Maja
            "tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10729;104/st/20040922/n/Maja/k/0e8d/a
            ge.png"></a>
            • Gość: madzidzia11 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:19
              img329.imageshack.us/img329/173/pict4195ga4.jpg
              img62.imageshack.us/img62/2811/pict4187ob4.jpg
              img243.imageshack.us/img243/7614/pict4122ua3.jpg
    • Gość: Mat Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 03:15
      Jeden z lepszych koncertów na jakich byłem w życiu. A byłem na wielu. I dodam
      że nie jestem (a może raczej nie byłem?) jakimś szczególnym jego fanem do
      dzisiaj, wręcz przeciwnie, stare rzeczy z lat 80tych słuchane z płyty mnie
      raczej żenowały, poszedłem głównie dla towarzystwa bo moja miła George'a bardzo
      lubi. Ale na żywo to po prostu rewelacja, widać było że ten facet ma duży fun z
      tego co robi i z tego że ludzie też mają fun. A to jest w muzyce na żywo
      najważniejsze. A najlepsze jest to że to właśnie stare whamowskie kawałki chyba
      najlepiej się obroniły. No i jeszcze pięknie wzruszająco zaśpiewany "Jesus to
      a child". Super koncert.

Efekty też fajne, choć to już w dzisiejszych czasach w sumie norma. Choć morze
      i zachód słońca przy "praying for time" rzeczywiście robiło wrażenie. No i
      kukła Busha z pitbullem zaciśniętym na jajkach fajna wink))
      • kubissimo Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 08:41
        mi tam się wydaje, że ten piesek robił Bushowi laskę wink
    • Gość: Mat Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 03:18
      A jak oceniacie support? Bo moim zdaniem było całkiem całkiem. Nawet
      Cerekwickiej dało się słuchać (choć bardziej jej zespołu niż jej samej) - choć
      mogłaby kobieta wynająć jednak tekściarza bo bzdurne te teksty ma że boli.
      Tylko przerwy strasznie długie, czemu tą biedną Nowikę wypuścili tak wcześnie,
      do pustej "sali" prawie śpiewała. A potem bez sensu półtorej godziny przerwy.
      • Gość: Justyna Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 08:32
        o cholera! czemu ja nie poszłam na ten koncert?! Pytanie: czy mozna było kupic
        jeszcze wczoraj bilet przed wystepem? Na słuzewcu, od konika etc. ?
        • Gość: aga Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 08:37
          Koncercik rewelacj! Dżordzi rewelacja smile))))), jak zawsze zresztą wink

A bilecików byłodo kupienia pełno przed koncertem i mnóstwo miejsca w sumie niedaleko sceny !
          George! George !
          • Gość: Justyna Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 08:56
            o kurcze, to sobie już nie daruję, że nie zapakowałam 4 liter w auto i nie
            pojechałam na George'a !!! A mąż jeszcze mnie namawiał, żebym się wybrała bo
            bilety będą NA PEWNO do zdobycia przed wejściem na Słyżewiec. O ja głupia!
      • Gość: n.a.n.e. Re:supporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 08:43
        wlasnie... organizacja tego typu imprez jest dla mnie zagadka. i tak na
        przykladzie koncertu RHCP: wejscie od 15-wystep pierwszego supportu ok.17
        (podejrzewam bo nie bylam tam tak wczesnie)-dluuuga przerwa-drugi support po
        19.00 i to w dodatku fatalnie naglosniony (lepiej bylo slychac przejezdzajacy
        obok stadionu tramwaj niz ten caly JET-potem dluga przerwa i o 20.36 glowna
        atrakcja czyli RHCP. wspolczuje tym, ktorzy stali od 15 na plycie i przez
        dobrych kilka godzin trzymali miejsca przy scenie. wynudzili sie chyba
        okrutnie...
        • Gość: płyta 25Live Re:supporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 08:58
          Przed koncertem sprzedawali Płytę DVD 25Live, czy jest ona do kupienia ?
    • lukasz.palucki DNO organizacyjne 12.07.07, 09:36
      Parę moich uwag dot tego wydarzenia (nie tylko moich):

- Beznadziejny support (Cerekwicka dała ciała)

- 40 minutowa przerwa pomiędzy supportem a występem Georga

- ogólnie było ZA CICHO, to opinia wielu moich znajomych którzy byli nawet w
      pierwszym sektorze na koncercie

- zero nowotarskich wykonan utworów Georga (wszystko tak jak z plyt)

- minutowe przerwy miedzy piosenkami (gasnie swiatlo, cisza - ludzie czekaja)

- 1 X 20 minutowa przerwa w srodku koncertu (CISZA - ludzie czekaja, nikt nie
      prowadzi imprezy w przerwie)
      • Gość: malgosia Re: DNO organizacyjne IP: *.devs.futuro.pl 12.07.07, 09:50
        parę moich uwag dot tego wydarzenia (i tylko moich):
        - organizacja świetna, weszłam i wyszłam szybko i bezproblemowo, nikt mnie ani
        razu nie nadepnął ani nie popchnął
        - support w ogóle bez znaczenia, przyszłam posłuchać GM, na wszelki wypadek na
        czas supportu wzięłam książkę i stoppery - przydały się smile
        - koncert polegał na zaśpiewaniu piosenek, a nie na robieniu na scenie
        nieustającego show - i to uważam za jego olbrzymią ZALETĘ, bo poszłam tam
        właśnie po to, żeby posłuchać piosenek
        - nagłośnienie fantastyczne
        - last but not least - GM we wspaniałej formie
        M
      • azja74 Re: DNO organizacyjne 12.07.07, 10:25
        moim zdaniem takie niedociagniecia jak chwilowe przerwy miedzy utworami nie
        maja znaczenia: tak samo bylo na RHCP... czekalismy cierpliwie na zaintonowanie
        kolejnego numeru! inna sprawa to strata czasu przed glowna gwiazda: rownie
        dobrze mogliby nas zaprosic na 19.00 i zaczac grac o 20.30 bo te supporty chyba
        zawsze wypadaja slabo.
        • bryt.bryt Re: DNO organizacyjne 12.07.07, 10:43
          azja74 napisała:

> (...)inna sprawa to strata czasu przed glowna gwiazda: rownie
          > dobrze mogliby nas zaprosic na 19.00 i zaczac grac o 20.30 bo te supporty
          > chyba zawsze wypadaja slabo.

W czasie wystepu Cerekwickiej (i pozniej) grupa osob stojaca od strony trybuny
          dla VIP'ow zabawiala sie domyslami, czy na tejze trybunie siedzi GM. Faktycznie
          byl tam przez jakis czas ktos podobny, o ciemniejszej karnacji, w okularach i
          szaliku ... smile
          A co do Cerekwickiej, to najlepiej bawili sie przy niej ciemnoskorzy czlonkowie
          ekipy technicznej GM, ktorzy wyszli sobie wtedy w publicznosc.
      • kubissimo Re: DNO organizacyjne 12.07.07, 11:24
        zero nowatorskich wykonan?
        czlowieku, idz do laryngologa, bo masz powazne problemy ze sluchem
        bardzo niewiele utworow polecialo w klasycznej, plytowej wersji, za to
        wiekszosc (od poczatkowego "Fastlove" po koncowe "Freedom") miala swietne nowe
        aranze.
        Dosyc dlugo nie moglem rozpoznac "Praying For Time", tak inny byla aranzacja,
        ale jak widac, zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie marudzil

odstepy miedzy piosenkami, czy wieksza przerwa w polowie koncertu zupelnie mi
        nie przeszkadzaly. Bardzo cenie to, ze GM zaspiewal na zywo caly koncert i
        doskonale rozmiem, ze musial dac odpoczac gardlu. Jak chcesz koncert bez przerw
        polecam "wystepy" Mandaryny wink

smieszny jest tez zarzut, ze podczas przerwy nikt nie prowadzil imprezy.
        Rozumiem, ze wedlug Ciebie na scene powinna wyskoczyc Agata Mlynarska, lub
        Krzysztof Ibisz i wtedy byloby FAJNIE?
      • Gość: kantata Re: DNO organizacyjne IP: *.aster.pl 13.07.07, 23:46
        dno to chyba ty osiągnąłeś. zdołowałeś się jakimiś prochami albo tabletami bo
        inaczej takiego depresyjnego odbioru nie można sobie tłumaczyć smile)
    • bryt.bryt klasa! 12.07.07, 09:55
      Genialny wokalista, genialny autor, perfekcyjny band i chorki, perfekcyjny show,
      czyli towar z najwyzszej swiatowej polki. Do tego swietny kontakt z publika,
      swietna publika (nie tylko glosna, ale rozumiejaca co sie do niej mowi po
      angielsku). Brakowalo tylko wielu kolejnych hitow, ale na to trzeba by bylo
      nastepnych 2 godzin. smile
      Zapadl mi w pamiec zaintonowany przez ludzi fragment piosenki, po ktorym GM
      wrocil na ciemna scene. Chyba on sam byl zaskoczony ...
      Co do aparatu, to mialem obawy, ale przeszedl kontrole. Lezal w plecaczku, nawet
      nie schowany. Mial 2 razy wiecej pikseli niz stanowi regulamin, ale
      zaryzykowalem i warto bylo. Okolo 1GB zdjec i filmikow czeka na ogladanie ... smile
      • Gość: aga Re: klasa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:59
        do lukasz
        -a kogo obchodzi support? odrazu było wiadomo, że Cerekwicka jest beznadziejna
        -nagłośnienie było SUUUUUPER
        -organizacja była bardzo dobra, szybkie wejscie wyjście pełno WC i wszedzie czysto
        - George uśmiechnięty i w super formie
        - a czego oczekwiałeś że zagra jak Rolling Stones bez przerwy?, to chyba trochę inny rodzaj muzyki.Widocznie taki ma styl koncertowania.

• kubissimo Re: klasa! 12.07.07, 11:25
        jaka jest szansa, zebys sie podzielil kilkoma fajnymi zdjeciami? smile
    • morgen_stern Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 10:25
      Oj, zazdroszczę wam..
      A powiedzcie, jaką piosenkę zaintonowali ludzie? I czy było dużo zapalonych
      zapalniczek na "Jesus to a child"? wink
      • bombastic12 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 12:20
        ..albo ewentualnie mogłaby też wyskoczyć Kasia Cichopek i rozbawić towarzystwo smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!
        • madzidzia11 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 14:14
          Wydaje mi się ,że ludzie zintonowali "Amaizing",który to utwór George dedykował
          swojemu przyjacielowi.Rzeczywiście-wyglądał wtedy nawet na wzruszonego.A komu
          dedykował "Jesus to a child" bo nie dosłyszałam?
          Stałam przy samej barierce mialam Go metr przed sobą.
          Zmniejszę zdjęcia i potem coś tu wstawię.
          Aparat-3.2- wniosłam bez problemu. Oczywiście amatorski ale wyglądał na
          profesjonalny.
          Super koncert - brawo George!!!Nawet marudne babki za mną bawily się świetnie.
          • Gość: Ste Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:07
            Jesus to a child było dedykowane Alanowi Sumnerowi. Kimkolwiek jest wink
            Oczywiście nie jestem pewien czy tak to sie pisze.

A koncert prześwietny.
            • asiek23 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 15:53
              Coś Ci się chyba pomyliło i niedosłyszało wink Piosenka była dedykowana Anselmo
              Feleppe, pierwszej wielkiej miłości GM, zmarłemu na AIDS projektantowi z Brazylii.
          • Gość: Ste Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:09
            A z tym śpiewaniem i Georgem który wrócił na scenę to było "Amazing". Mógł się
            chłop wzruszyć bo to był ten utwór który zapowiedział że to jest dla "man I
            love".
    • piorunka Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 14:06
      R-E-W-E-L-A-C-J-A !!
      Dziękuję GM i Wam, wszystkim, którzy tam byli i zdzierali ze mną gardła...
      George był niezaprzeczalnie Gwiazdą Wieczoru ale i publiczność pokazała się od
      najlepszej strony.
      Oby więcej takich koncertów gdzie wykonawca dobrze bawi się z publicznością..
      Dzięki!!!
    • donald15 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 15:03
      my to już chyba zawsze zostaniemy narodem, któremu nigdy się niczym nie
      dogodzi, i który zawsze na wszystko będzie narzekać!
      Co do koncertu: Jedno słowo- FANTASTYCZNY! To mój nasty koncert w tym roku i o
      dziwo...powaliło mnie! Na koncerty chodzę regularnie od 1996 roku i pod
      względem ngałośnienia był to chyba najlepszy koncert na którym byłe albo jeden
      z trójki najlepszych! Idealny dźwięk! Nie za mocno, nie za cicho, znakomite
      wyważenie pomiędzy GM a świetnym zespołem. Wysokie, jak i niskie tony cudne-
      szczególnie niskie, że nie dudniło w płucach smile
      Śmieszą mnie m.in. tacy dżurnaliści, którzy piszą, że utwory jak z płyt, "choć
      nie ma mocnego głosu..."- mocne! Życzę Antonemu Kiedisowi takiej formy wokalnej
      i takiej interakcji z ludźmi, którą miał GM! To już nie są lata 70-te tylko 21
      XIwiek i publiczność oczekuje znakomitego show z efektowną sceną animacjami- tu
      było wszystko!!! Nie słyszałem w mediach, żeby stawiali ten koncert w czołówce
      wydarzeń muzycznych w Polsce w tym roku...?! A jak na razie... smile

P.S. RHCP- co z tego, że było więcej ludzi, jak 90% wyszła zawiedziona- mieli
      ludzi podanych na tacy- wystarczyła odrobina chęci ze strony Antonego i by
      zobaczyli, co to jest Polska publiczność. Uwielbiam ich ale jeszcze na żanym
      koncercie nie widziałem tylu osób ziewających pod sceną smile Wielkość gwiazdy
      polega na dostosowaniu się do oczekiwań fanów- co GM zrobił w 100% Tego nauczył
      się też Edie Vedder smile

Jedno, co mi się nie podobało i nie podoba: Nienawidzę Polaków za naszą
      homofobię, antysemitym i rasizm- Polacz,Pępek świata- banda wieśniaków! P.S.
      Kto posiada odp. poziom inteligencji, napewno zrozumie, ze jego sie to nie
      tyczy...
      • Gość: Karrrambaaa Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.Korbank.pl 12.07.07, 18:57
        Zaraz, zaraz, nie było mnie tam (czego żałuję, bo mam wielki respect dla
        Gościa), ale wytłumaczcie mi coś, proszę, bo może czegoś nie zrozumiałem.....
        czy GM w połowie koncertu zszedł ze sceny i zrobił sobie 20 min przerwy, w
        czasie której wszyscy stali i ziewali, i nikt nie grał na scenie w tym czasie,
        i nie było to spowodowane względami technicznymi, i nie padło ani jedno: "I'm
        so sorry" ?????????
        • kubissimo Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 19:14
          nikt nie stal i nie ziewal, bo ludzie wykorzystali te 20 minut na wizyte w
          toalecie, czy kupienie czegos do picia.
          ja siedzialem na trybunach i nie widzialem wokol siebie ani jednej osoby
          zirytowanej ta przerwa. caly czas byl wyswietlony zegar, ktory odmierzal ile
          zostalo czasu do drugiej czesci koncertu i pod koniec wszyscy radosnie
          odliczali ostatnie sekundy, a potem wolali SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU smile
          • Gość: tysia Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:22
            Ładnie sobie fanów George wychował smile
          • asiek23 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 12.07.07, 19:23
            Część osób wiedziała, że będzie przerwa, bo tak jest podobno na każdym koncercie
            GM na tej trasie. Ale część, która o tym nie wiedziała, była wyraźnie
            zdezorientowana i zawiedziona. Ludzie głośno narzekali, że to przesada. I
            rzeczywiście - 20 minut ciszy to lekkie przegięcie, przecież ten czas można było
            wykorzystać na pokazywanie na telebimach teledysków GM, jakichś "wspominkowych"
            materiałów... W ten sposób atmosfera byłaby nieustannie gorąca i koncert byłby
            ciekawszy, pełniejszy. Tak samo niezrozumiałe były dla mnie te przerwy między
            jedną piosenką a drugą, taka dziwna cisza...
            • Gość: kelly Ile tysięcy ludzi przyszło na koncert? IP: *.chello.pl 12.07.07, 21:36
              jak myślicie? moim zdaniem na pewno ponad 10 tysięcy ale nie potrafię oszacować
              ile dokładnie smile jakie są wasze "szacunki"? smile

• kubissimo Re: Ile tysięcy ludzi przyszło na koncert? 12.07.07, 21:38
                ja czytalem, ze miedzy 35 a 40 tys.
              • Gość: Mat Re: Ile tysięcy ludzi przyszło na koncert? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 02:03
                10? wink)) Sprzedano 35 tysięcy biletów, nie sądzę by wielu kupiło bilet za
                jedyne 250zł i nie przysło wink
            • Gość: Karrrambaa Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.Korbank.pl 12.07.07, 23:05
              W takim razie ŻENADA!!!! Co to znaczy cisza między utworami??? Te przerwy
              należało zapełnić brawami, nawet gdyby były 5. minutowe. Co z Was za publika
              była? Tak się cieszyliście, że przyjechał, a jak to wyrażaliście? Minutą ciszy
              między kawałkami!!!! Nic dziwnego,że zrobił sobie przerwę. Poszedł się
              zastanowić co on tam robi.
              Teraz to się już cieszę,że mnie tam nie było, bo byłbym wku...ony na maxa. Jak
              w życiu byłem na dobrej setce koncertów artystów światowego formatu, to o takim
              numerze jeszcze nie słyszałem. To tacy leciwcy jak Tina Turner (swego czasu),
              Iggy Pop czy Madonna zwijają się na scenie jak w ukropie, bo ambicja nie
              pozwala im inaczej, a Gość, który zaledwie podrygiwał i biegał po scenie, po
              godzinie, a może i nie, poszedł się zrelaksować na otomanie!!!!! Przecież to
              musiało rozwalić cały koncert.I nie mów mi,że wszyscy byli zadowoleni, bo mogli
              się wysikać!!!!!To po kij supporty, które mają rozgrzać publikę (z założenia,
              bo rzadko który grzeje naprawdę). Boże, jak ta moda się rozpleni, to koniec
              świata będzie już bliski. Współczuję tym, którym zabawę przerwano wpół. Ale
              Artysta Tego Formatu chyba wie, co robi ?!?!?
              • Gość: sally1307 Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.chello.pl 12.07.07, 23:56
                hej, karramba, wyluzuj...
                trochę racji masz ale po co od razu tak się zaperzać?!
                mnie też odrobinę raziły te przerwy, o których mowa, jednak nie był to znowu
                taki problem, koncert uważam za bardzo udany i jak tu czytam, to inni
                podzielają moje zdanie smile
                • Gość: mm Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 02:13
                  Najbardziej podoba mi się recenzja Karramby. Super! Gościu nie był, nie widział
                  i ma najwięcej do powiedzenia. No ale jak się straciło taki koncert, trzeba
                  jakoś odreagować te frustracje. Pokaż mi kogoś kto tam był i komu ten koncert
                  się nie podobał! Mi te przerwy zupełnie nie przeszkadzały, bo przynajmniej
                  można było złapać chwilę oddechu przed następnymi okrzykami i śpiewami. A ta
                  dłuższa przerwa również nie przeszkadzała, bo każdy zajęty był wymienianiem
                  poglądów na temat pierwszej części. A było się czym dzielić!!! Zresztą przez
                  zegar czas szybko leciał. Tak jak czeka się w sylwestra na nowy rok, ostatnie
                  minuty starego roku też jakoś szybciej płyną. Zresztą był też teledysk.
                  Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi. Na stronie GM jest setlista warszawskiego
                  koncertu, ale nie ma Edge of Heaven. Czy on dodał to w ostatniej chwili, czy po
                  prostu błąd na stronie.
                  • Gość: aga Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 08:30
                    no dajcie spokój, koncert był poprostu zejebisty! a 20 minut przerwy GM nadrobił drugą częścią koncertu smile
                    Dla mnie i tak było bombowo, niech ci co nie byli żałują!!!!!a

A ty Karramba to co głupoty pleciesz skoro cię tam nie było? pomyliłeś fora?
                    • Gość: aga Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 08:37
                      i dzięki wielki madzidzia11 za super zdjęcia.
                      • Gość: aga Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:33
                        czy ktoś może jescze jakieś fotki zamieścić na tym forum???
                        Ja niestety nie posiadam, bo tuż przed koncertem padła mi bateria w aparacie sad(((((((((((((((((((((
              • kubissimo Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 13.07.07, 14:33
                ci, ktorym artysta "przerwal zabawe w polowie" wcale nie mieli mu tego za złe.
                oj, chyba strasznie ciezko przezywasz, ze nie stac Cie bylo na bilet. Tyle
                frustracji... wink
                • mmmega Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 13.07.07, 20:15
                  koncert profesjonalny, takiego się spodziewałam i taki był, dzisiaj pierwowzór
                  koncertu na dwójce o 21 (dziwne co?)otwarcie wembley GM
                  • karolajnat Zdjęcia z koncertu 13.07.07, 20:57
                    zapraszam do galerii zdjęć z koncertu smile)

www.flickr.com/photos/9532859@N02/sets/72157600781714270/

k.
          • Gość: kantata przerwa IP: *.aster.pl 13.07.07, 23:50
            fakt. przerwa się przydała. akurat na dwa piwka dla mnie i kawę dla niej, bo
            przed koncertem w kolejce po kawę stało się..... nie wiem ile, ale miałem
            wrażenie że sporo osób ten koncert w tych kolejkach właśnie przestało.
            Dygresja - w Chorzowie na red, pearl i genesis kolejek przy kawie nie było,
            przy piwie w sumie też nie ale wiecej ludzi krecilo się przy piwku, a na
            Służewcu przy tych stoiskach z kawą... Oblężenie!!! dlaczego? krawaciarze bez
            kawy nie funkcjonują???
    • Gość: enes Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.aster.pl 13.07.07, 23:42
      byłem tam, bo kobieta moja chciała pójść. tym bardziej że bilety na sektor 1
      dostaliśmy za darmo smile Nie słucham GM i powiem tak: Red Hot zawiedli, ale to co
      było na Służewcu w 100% mi ten spalony koncert wynagrodziło. Nagłośnienie,
      scena, światła, głos, muzyka, kontakt z publiką - słowem wszystko było
      perfekcyjne i takie jakie powinno być na koncercie.
    • Gość: Ewa Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.lublin.mm.pl 14.07.07, 00:19
      Brak słów....koncert był rewelacyjny!!! Jestem wciąż pod wrażeniem. Wszystko
      perfekcyjnie dopracowane. Po raz kolejny GM udowodnił ze jest sympatycznym i
      ciepłym człowiekiem a nie gwiazdą, której sława uderzyła do głowy. Miał
      wspaniały kontakt z nami.

Jedyny minus to olbrzymia luka między sektorami. Nie zdążyłam już kupić biletu
      w 1 sektorze i niestety musiałam zadowolic sie miejscem w 2 które było sporo
      oddalone od 1 i zupełnie nie wiem dlaczego nie sprzedawali juz biletów na 1
      skoro tyle miejsca tam zostało, troszkę mnie to zabolało.
      • Gość: kate Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 00:44
        wrażen nie da się opisac słowami. było cudownie smile najchętniej pojechałabym na
        każdy następny koncert Georga w Europie, szkoda że tak daleko i bilety drogie..

• ataxia Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? 16.07.07, 11:19
      Podzielam opinie, na pewno zapamiętam atmosferę tego koncertu. Nie jestem
      zagorzałą fanką ale dzięki mojej przyjaciółce znalazłam się 11 lipca na
      Służewcu. I kurde, żałowałabym bardzo, gdyby mnie tam nie było. Świetny show,
      George w formie, kontaktowy, uśmiechnięty, piękny głos, świetny zespół i
      chórki, fantastyczne nagłośnienie i publiczność.
      Jeden z najlepszych koncertów, na których byłam.
    • Gość: agnienienia Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:49
      Od lat jestem fanką George Michaela i wiadomość o koncercie tego artysty w
      Polsce była dla mnie sygnałem, ze muszę tam byćsmile)).
      Niestety szybko dotarła też do mnie inna prawda, ze ceny biletów są wysokie i
      nie bardzo mogę sobie na zakup pozwolićsad((. I tu kolejna
      niespodziankasmile-dostałam w prezencie 2 bilety, od osób które wiedziały jak
      bardzo lubię Georgasmile))))))))!

Było SSSSSUUUUPPPPEEEERRRRRR! Brak mi słów żeby opisać atmosferę, zabawę, całą
      oprawę koncertu, samego Gwiazdora wieczoru i jego chórek, nagłośnienie i
      organizacje, w skali od 1-10, oczywiście 1000! Wszyscy wokół mnie sie bawili, a
      przez cały koncert nikt mnie nie popchnął, nie wpadł na mnie, nie uderzył mnie
      itp. (byłam wcześniej na dwóch koncertach na Służewcu i zawsze było coś nie tak).

To był koncert na światowym poziomie i warto było na nim byćsmile)).
    • Gość: Janka Re: Jakie wrazenia po koncercie Georga Michaela? IP: *.venra1.lb.home.nl 20.07.07, 19:24
      Bylam na koncertach GM w Rotterdamie(w zeszlym roku) i w Amsterdamie w tym roku.
      Oba koncerty byly super, choc roznily sie bardzo miedzy soba.
      W Rotterdamie George Michael nie nawiazywal zbyt wielkiego kontaku z
      publicznoscia-za co zreszta zostal troche skrytykowany przez media holenderskie.
      W Amsterdamie zas George bawil sie z publicznoscia.
      Dzielil stadion na trzy czesci i kazdej z nich pozwolil spiewac inny fragment
      refrenu.
      Bylo naprawde super.Koncert w Amsterdamie byl jeden dzien po urodzinach Georga,
      a publicznosc tego nie przeoczyla i zaspiewala "happy birthday".
      George Michael odwdzieczyl sie 3 albo 4 bisami.
      Bylo naprawde super.
      AHA!i mozna bylo robic zdjecia i nagrywac filmy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka