gaspar4 20.06.03, 21:34 Kurwa,będę musiał stawiać 3 pizze bo przegrałem w remika (( A jak jest u Was z hazardem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Hazard 20.06.03, 22:14 )) gaspar, moze jak bede nastepnym razem u siebie to sie na remika umowimy)) ja wiem ze hazard latwo by mnie wciagnal wiec staram sie uwazac.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar4 Re: Hazard 20.06.03, 22:27 Spoko mallina,spoko )) Dzisiaj to był tylko wypadek przy pracy,a tak normalnie to zawsze wygrywam )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ja nie mam szczęścia w grach losowych 20.06.03, 23:05 więc stoję na bezpiecznej pozycji asekuranckiej Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ja nie mam szczęścia w grach losowych 21.06.03, 00:51 a ja czasem mam..choc wolalabym zamaust drobnicy miec bardziej spektakularne osiagniecia w tej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Hazard 23.06.03, 15:51 Ja mam dusze hazardzisty. Bardzo lubie grać we wszystko co się da. Najchetniej w jakiegoś pokerka na forse bym przycioł, albo w brydża. Ale najlepszy hazadr to gra w jedną karte na kieliszki wódki. Odpowiedz Link Zgłoś