pixie 23.06.03, 23:55 Moja siostrzenica (lat 4) i ja słuchamy muzyki; w pewnej chwili ona stwierdza: - Tę piosenkę śpiewają po angielsku, a nie po ludzku ) A dzisiaj budowała schody do nieba ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawkshaw Re: Dziecko a muzyka 24.06.03, 11:15 Córka mojego wujka po obejrzeniu koncertu Maryli Rodowicz dostała histerii i przez parę nocy miała problemy z zaśnięciem. To był chyba koncert pt. Karnawał z Marylą Rodowicz, czy jakoś podobnie. W każdym razie Maryla wyglądała mniej więcej jak nie do końca oskubany, tłusty indyk (ubrana w coś obcisłego rózowego i pióra). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Dziecko a muzyka IP: 213.77.7.* 24.06.03, 11:54 A mój 1,5 roczny syn zaczął dziś kiwać głową do tyłu i do przodu gdy usłyszał "Sleeping awake" P.O.D. )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Dziecko a muzyka 24.06.03, 19:19 Dziecko sąsiadów zamknęło się, jak włączyłem Alice'a Coopera. Chyba podświadomie zobaczyło również, jak wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Dziecko a muzyka 25.06.03, 01:13 Dodam jeszcze, że "mojemu" dziecku spodobał się film "Żółta łódź podwodna" Beatlesów, mimo że humor w niej raczej absurdalny i surrealistyczny (to że zasnęła po 2/3 nie ma nic do rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś