markizdesade 24.06.03, 10:56 1)Mono "Life in mono"-ciekawe czy ktos wogole kojarzy ta piosenke... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawkshaw Re: zespoly jednego utworu 24.06.03, 11:07 markizdesade napisał: > 1)Mono "Life in mono"-ciekawe czy ktos wogole kojarzy ta piosenke... Oczywiście. Nie tylko tą. Siobhan deMare jest jedną z moich ulubionych wokalistek. Na razie słyszałem 2 płyty Mono - "Formica blues" i "Under the pipal tree". Podobno coś nowego wyszło w tym roku, ale jeszcze nie miałem okazji posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: zespoly jednego utworu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:45 Soul Asylum "Runaway Train" Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: zespoly jednego utworu 24.06.03, 12:26 Whitetown - "Your Woman" albo cos koło tego I. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: zespoly jednego utworu 24.06.03, 13:05 Jeśli chodzi o zespoły (lub wokalistów) jednego utworu to: 4 Non Blondes - What's up Titiyo - Come along Meredith Brooks - Bitch Jennifer Rush - The power of love Babylon Zoo - Spaceman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dundee Re: zespoly jednego utworu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 13:17 a pamietacie Monako "What do you want from me"? Podobala mi sie ta piosenka,ale to chyba jedyny ich utwor,ktory znam... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zespoly jednego utworu 24.06.03, 14:51 Gość portalu: dundee napisał(a): > a pamietacie Monako "What do you want from me"? Podobala mi sie ta piosenka,ale > to chyba jedyny ich utwor,ktory znam... Polecam jeszcze kilka innych, choćby singla z drugiej płyty "I've Got A Feeling", albo "Kashmere". Przyjemna muzyka. Choć faktycznie "What Do You Want..." pozostaje jedynym wielkim przebojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re: zespoly jednego utworu IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.06.03, 13:50 Wonderful life - Black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq Re: zespoly jednego utworu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 15:46 GOYA - Bo ja (czy jakoś tak...) DE SU - Życie cudem jest YAK - (nie znam tytułu, ale to jakaś podróba Spice Girls była...) i inne tego typu twory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: zespoly jednego utworu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 18:11 Stiltskin-"Inside". Piosenka była wielkim przebojem na MTV kiedy grunge był modny.Potem zespół znikł a pan wokalista śpiewał przez chwilę w Genesis ale go wywalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: zespoly jednego utworu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 12:17 > Stiltskin-"Inside". > Piosenka była wielkim przebojem na MTV kiedy grunge był modny.Potem zespół > znikł a pan wokalista śpiewał przez chwilę w Genesis ale go wywalili. A zanim stała się przebojem była wykorzystana w reklamie Levisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shirely_g Re: zespoly jednego utworu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 17:12 Gość portalu: Tomq napisał(a): > GOYA - Bo ja (czy jakoś tak...) > DE SU - Życie cudem jest > YAK - (nie znam tytułu, ale to jakaś podróba Spice Girls była...) > > i inne tego typu twory GOYA-ostatnio plyte wydali...Leszczynski ich w swoim "programie" goscil DE Su-mialy nawet 2 dobre piosenki!! Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: zespoly jednego utworu 25.06.03, 08:58 a kto pamięta tytuł piosenki zespołu 'bolter'? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: zespoly jednego utworu 25.06.03, 10:28 muszek0 napisał: > a kto pamięta tytuł piosenki zespołu 'bolter'? Daj mi tę noc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: zespoly jednego utworu IP: *.sklep-behringer.pl 25.06.03, 10:35 SURVIVOR - Eye Of The Tiger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hally Re: zespoly jednego utworu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 12:50 Bell,book and the candle "Rescue me" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: zespoly jednego utworu IP: *.uni.torun.pl 25.06.03, 12:58 Wsrod ludzi sluchajacych muzyki z lat 60/70 tych przyjela sie opinia ze Iron Butterfly nagral jeden WIELKI utwor(suite) In a gadda da vida - co jest mocnym naduzyciem, bo utwor owszem genialny - ale oni nagrali kilka znakomitych albumow! Odpowiedz Link Zgłoś
merteuil Re: zespoly jednego utworu 25.06.03, 13:00 Ha ha,a pamietacie taki hit z the 80's zespolu bodajze Stakka Bo "Here we go again"? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: zespoly jednego utworu 25.06.03, 13:26 merteuil napisała: > Ha ha,a pamietacie taki hit z the 80's zespolu bodajze Stakka Bo "Here we go > again"? No pewnie, tyle że raczej z 90's (dokładnie 1994). Dwie następne płyty zespołu były dużo ciekawsze, zwłaszcza "Great blondino" z 1996 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hally Re: zespoly jednego utworu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 15:20 i jeszcze Scarlet-ja pamietam tylko Independent love song no i jak jestesmy przy piosenkach z filmow to Berlin "Take my breath away" i Maria McKee "Show me heaven" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: zespoly jednego utworu IP: lustro:* / 10.10.15.* 26.06.03, 08:34 W tym okresie popularny był utwór Radar Love - Golden Earing. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: zespoly jednego utworu 25.06.03, 23:49 Baltimora - Tarzan Boy Blind Melon - No Rain The Buggles - Video Killed the Radio Star Devo - Whip It Dexy's Midnight Runners - Come on Eileen The Dream Academy - Life in a Northern Town Flash and the Pan - Waiting for a Train The Flying Pickets - Only You Fun Boy Three - The Tunnel of Love Go West - We Close Our Eyes The Knack - My Sharona Men Without Hats - The Safety Dance Mungo Jerry - In the Summertime Pilot – Magic Presidents of the United States of America - Lump Red Box - For America The Specials - Ghost Town Unit 4 + 2 - Concrete and Clay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: zespoly jednego utworu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 00:05 pixie napisała: > The Specials - Ghost Town ojc, zupelnie sie nie zgodze. Chyba jzu bardziej znana ich piosenke jest A message to you Rud, a pzoa tym oni wydali cala jedna plyte swietna wiec nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wh2 Re: zespoly jednego utworu 29.06.03, 15:25 specials maja fure wysmienitych kawalków panie ignorancie !! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: zespoly jednego utworu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 13:31 pixie napisała: > Red Box - For America Tu się nie zgodzę - może większym hitem było "Chenko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pendragon Re: zespoly jednego utworu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 12:45 Gdzie tam bedziemy daleko szukać. Gwiazdy Idola i tym podobnych: Szymon Wydra - Teraz już wiem Alicja Janosz - Zbudziłam Się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oz The Cars IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 20:37 "Drive" chyba nie pomyliłem? no i młodziutka,śliczniutka nimfetka Vanesa Paradise pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobak Re: The Cars IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 22:18 Gość portalu: Oz napisał(a): > > "Drive" > chyba nie pomyliłem? > > no i młodziutka,śliczniutka nimfetka Vanesa Paradise > > > pozdr. hej,Vanessa miala kilka hitow-"Joe le taxi","Be my baby" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piautre Re: zespoly jednego utworu IP: 1.0.4.* 27.06.03, 09:36 kto pamięta (moze vulture lub cze...) napoleon XIV - they're comming to take me away, ha ha singing nun - dominique mojos- everything's allright a z polskich - superprzebój "ach co to był za ślub" który zjadł własny zespół. pewno było wiecej pozdr sans espoir et sans regrets.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobak Re: zespoly jednego utworu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 13:49 GAZEBO I like Chopin - swietny i zarazem zenujacy hit z the '80s.... to byly czasy... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: zespoly jednego utworu 28.06.03, 07:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=1991812&strona=0 Odsyłam wszystkich zainteresowanych tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: zespoly jednego utworu IP: diak:* / 10.6.1.* 28.06.03, 18:09 Oasis - Don`t Look Back In Anger Blur - Song 2 Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zespoly jednego utworu 28.06.03, 19:59 Gość portalu: tegosław napisał(a): > Oasis - Don`t Look Back In Anger > Blur - Song 2 A co, tylko o tych pisali w Bravo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: zespoly jednego utworu IP: diak:* / 10.6.1.* 29.06.03, 16:45 Pink Floyd - Another Brick In The Wall Queen - Bohemian Rhapsody Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Do tego tam 29.06.03, 17:18 Gość portalu: tegosław napisał(a): > Pink Floyd - Another Brick In The Wall > Queen - Bohemian Rhapsody Ale z Ciebie prowokator, jejku. Właśnie wszyscy uczestnicy forum zastanawiają się zapewne, jak Ci się odgryźć. Celny, dowcipny,inteligentny, błyskotliwy... pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Do tego tam 29.06.03, 17:35 vulture napisał: > Gość portalu: tegosław napisał(a): > > > Pink Floyd - Another Brick In The Wall > > Queen - Bohemian Rhapsody > > Ale z Ciebie prowokator, jejku. Właśnie wszyscy uczestnicy forum zastanawiają > się zapewne, jak Ci się odgryźć. Celny, dowcipny,inteligentny, błyskotliwy... > pozazdrościć. Daruj sobie, Vulture, wszyscy wiemy że jesteś z TWA i się panoszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture z padaj gópkó 29.06.03, 17:41 ilhan napisał: > vulture napisał: > > Daruj sobie, Vulture, wszyscy wiemy że jesteś z TWA i się panoszysz. Ić na dżewo debiló. Odpowiedz Link Zgłoś