Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:09 Hej Mam pytanko, czy ktoś się orientuje kto wykonuje ten utwór w takiej nowej szybkiej aranżacji (mozna to nazwać techno) ??? Kilka razy słyszałem w radiu dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Piosenka z Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:04 serio ??? nikt nie wie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Piosenka z Ligi Mistrzów 26.07.07, 01:45 champions league anthem ? next time >>> forum :jaka to melodia: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janoboktoinny Re: Piosenka z Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 12:31 moze chodzi ci o to: kalwi & remi - victory wg mnie to jest profanacja.... no ale o gustach się nie dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Piosenka z Ligi Mistrzów 28.07.07, 16:42 Global Warming - "champions league anthem" <<< napisałam to, bo słyszałam ten 'kawałek' w Danceradio na necie i od razu mi sie skojarzyl z LM A kalwi & remi - victory to kicha ;P Odpowiedz Link Zgłoś