Dodaj do ulubionych

Co mówi leżący facet w klipie do "Just" Radiohead?

25.06.03, 00:25
Jakieś pomysły? Może ktoś umie czytać z ruchu warg? Czy powinnam się
położyć? smile
P.S. Chodzi oczywiście o fragment bez napisów.
Obserwuj wątek
    • Gość: mamto Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio IP: *.katowice.agora.pl 25.06.03, 09:51
      z tym pytaniem to chyba najlepiej na www.dyskusje.pl a tam na kultura, potem
      muzyka, potem zespoły, potem radiohead - fani zespołu mają swoje forum
    • munky Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio 25.06.03, 14:21
      w biografii zespołu pisali o tym, ale do końca nie wytłumaczyli
      chodzi o jakąs sprawe z cyframi ale dokładnie nie napisze bo sam nie wiem...
      • vulture Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio 26.06.03, 16:21
        munky napisał:
        > chodzi o jakąs sprawe z cyframi ale dokładnie nie napisze bo sam nie wiem...

"Jaki jest nr do Pizza Hut?"
    • nation [...] 26.06.03, 16:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • vulture [...] 26.06.03, 16:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: tegosław . IP: diak:* / 10.6.1.* 26.06.03, 17:37
          Co tam kurwa napisaliście ,że zostało usunięte?
          • nikka007 Re: . 26.06.03, 20:53
            dokładnie???!!! Vul!
            • vulture Re: . 26.06.03, 20:55
              nikka007 napisała:

> dokładnie???!!! Vul!

Mi usunięto bo zrobiłem "odpowiedz cytując" i zacytowałem szanownego przedmówcę.
    • Gość: Kasyx Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio IP: 213.25.168.* 28.06.03, 16:03
      Mówi: "skonczcie juz to smedzenie bo niedlugo zostaniecie brytyjskim Myslovitz"
    • Gość: Hollow Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.03, 22:08
      Ludzie o czym wy mówicie ? Nie rozumiecie? Na tym właśnie polega cały wałek,
      żebyście się nad tym głowili, a tak naprawdę gość mówi "bla bla bla", czy coś
      równie interesującego.
      • vulture buuuuuuuuuuuuuuuuu!!! 28.06.03, 22:46
        Gość portalu: Hollow napisał(a):

> Ludzie o czym wy mówicie ? Nie rozumiecie? Na tym właśnie polega cały wałek,
        > żebyście się nad tym głowili, a tak naprawdę gość mówi "bla bla bla", czy coś
        > równie interesującego.

Zniszczyłeś moje marzenia i domysły smile))
        • Gość: Sugar Re: buuuuuuuuuuuuuuuuu!!! IP: *.retsat1.com.pl 28.06.03, 22:48
          vulture napisał:

> Gość portalu: Hollow napisał(a):
          >
          > > Ludzie o czym wy mówicie ? Nie rozumiecie? Na tym właśnie polega cały wałe
          > k,
          > > żebyście się nad tym głowili, a tak naprawdę gość mówi "bla bla bla", czy
          > coś
          > > równie interesującego.
          >
          > Zniszczyłeś moje marzenia i domysły smile))

Kolejny wartościowy wątek by vulture...

PS: Co u matki? Dalej tańczy w klubach?
          • vulture Re: buuuuuuuuuuuuuuuuu!!! 28.06.03, 22:50

> > Zniszczyłeś moje marzenia i domysły smile))
            >
            > Kolejny wartościowy wątek by vulture...

Taki znaczek smile oznacza żart.

> PS: Co u matki? Dalej tańczy w klubach?

Nie wiem, co robi twoja matka. Nie interesuje mnie to. Pożyczyła ci szpilki i
            boa?
    • mellodi MTV2 28.06.03, 23:54
      Nie wiem co mówi ale na MTV2 był rozpisany konkurs czy cuś takiego i wczoraj
      widziałam urywki z podklejonymi tekstami podesłanymi przez widzów. Jeden był:
      leżę tu bo ubiegam się o zasiłek dla niepełnosprawnych i jak wstanę to nici
      (moje dowolne tłumaczenie). Drugi: i lie here because Simon says "Lie down"
      (co tłumaczy dlaczego po tym wszyscy leżą). Więcej nie widziałam ale z tym
      Simonem jest niezłe. Polecam, może powtórzą (to było pomiędzy wywiadem z panem
      od QOTSA).
      • pixie Re: MTV2 29.06.03, 01:19
        mellodi napisała:

> Nie wiem co mówi ale na MTV2 był rozpisany konkurs czy cuś takiego i wczoraj
        > widziałam urywki z podklejonymi tekstami podesłanymi przez widzów. Jeden był:
        > leżę tu bo ubiegam się o zasiłek dla niepełnosprawnych i jak wstanę to nici
        > (moje dowolne tłumaczenie). Drugi: i lie here because Simon says "Lie down"
        > (co tłumaczy dlaczego po tym wszyscy leżą). Więcej nie widziałam ale z tym
        > Simonem jest niezłe. Polecam, może powtórzą (to było pomiędzy wywiadem z
        panem
        > od QOTSA).
        Niestety, nie mam MTV sad( Ale z tym konkursem to niezły pomysł, może zrobimy
        polską edycję? Moja propozycja: "Kombajn zabrali, traktor zabrali, pole
        zabrali, no to leżymy..."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka