pixie 25.06.03, 00:25 Jakieś pomysły? Może ktoś umie czytać z ruchu warg? Czy powinnam się położyć? P.S. Chodzi oczywiście o fragment bez napisów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamto Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio IP: *.katowice.agora.pl 25.06.03, 09:51 z tym pytaniem to chyba najlepiej na www.dyskusje.pl a tam na kultura, potem muzyka, potem zespoły, potem radiohead - fani zespołu mają swoje forum Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio 25.06.03, 14:21 w biografii zespołu pisali o tym, ale do końca nie wytłumaczyli chodzi o jakąs sprawe z cyframi ale dokładnie nie napisze bo sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio 26.06.03, 16:21 munky napisał: > chodzi o jakąs sprawe z cyframi ale dokładnie nie napisze bo sam nie wiem... "Jaki jest nr do Pizza Hut?" Odpowiedz Link Zgłoś
nation [...] 26.06.03, 16:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture [...] 26.06.03, 16:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław . IP: diak:* / 10.6.1.* 26.06.03, 17:37 Co tam kurwa napisaliście ,że zostało usunięte? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: . 26.06.03, 20:55 nikka007 napisała: > dokładnie???!!! Vul! Mi usunięto bo zrobiłem "odpowiedz cytując" i zacytowałem szanownego przedmówcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasyx Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio IP: 213.25.168.* 28.06.03, 16:03 Mówi: "skonczcie juz to smedzenie bo niedlugo zostaniecie brytyjskim Myslovitz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Co mówi leżący facet w klipie do 'Just' Radio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.03, 22:08 Ludzie o czym wy mówicie ? Nie rozumiecie? Na tym właśnie polega cały wałek, żebyście się nad tym głowili, a tak naprawdę gość mówi "bla bla bla", czy coś równie interesującego. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture buuuuuuuuuuuuuuuuu!!! 28.06.03, 22:46 Gość portalu: Hollow napisał(a): > Ludzie o czym wy mówicie ? Nie rozumiecie? Na tym właśnie polega cały wałek, > żebyście się nad tym głowili, a tak naprawdę gość mówi "bla bla bla", czy coś > równie interesującego. Zniszczyłeś moje marzenia i domysły )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugar Re: buuuuuuuuuuuuuuuuu!!! IP: *.retsat1.com.pl 28.06.03, 22:48 vulture napisał: > Gość portalu: Hollow napisał(a): > > > Ludzie o czym wy mówicie ? Nie rozumiecie? Na tym właśnie polega cały wałe > k, > > żebyście się nad tym głowili, a tak naprawdę gość mówi "bla bla bla", czy > coś > > równie interesującego. > > Zniszczyłeś moje marzenia i domysły )) Kolejny wartościowy wątek by vulture... PS: Co u matki? Dalej tańczy w klubach? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: buuuuuuuuuuuuuuuuu!!! 28.06.03, 22:50 > > Zniszczyłeś moje marzenia i domysły )) > > Kolejny wartościowy wątek by vulture... Taki znaczek oznacza żart. > PS: Co u matki? Dalej tańczy w klubach? Nie wiem, co robi twoja matka. Nie interesuje mnie to. Pożyczyła ci szpilki i boa? Odpowiedz Link Zgłoś
mellodi MTV2 28.06.03, 23:54 Nie wiem co mówi ale na MTV2 był rozpisany konkurs czy cuś takiego i wczoraj widziałam urywki z podklejonymi tekstami podesłanymi przez widzów. Jeden był: leżę tu bo ubiegam się o zasiłek dla niepełnosprawnych i jak wstanę to nici (moje dowolne tłumaczenie). Drugi: i lie here because Simon says "Lie down" (co tłumaczy dlaczego po tym wszyscy leżą). Więcej nie widziałam ale z tym Simonem jest niezłe. Polecam, może powtórzą (to było pomiędzy wywiadem z panem od QOTSA). Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: MTV2 29.06.03, 01:19 mellodi napisała: > Nie wiem co mówi ale na MTV2 był rozpisany konkurs czy cuś takiego i wczoraj > widziałam urywki z podklejonymi tekstami podesłanymi przez widzów. Jeden był: > leżę tu bo ubiegam się o zasiłek dla niepełnosprawnych i jak wstanę to nici > (moje dowolne tłumaczenie). Drugi: i lie here because Simon says "Lie down" > (co tłumaczy dlaczego po tym wszyscy leżą). Więcej nie widziałam ale z tym > Simonem jest niezłe. Polecam, może powtórzą (to było pomiędzy wywiadem z panem > od QOTSA). Niestety, nie mam MTV ( Ale z tym konkursem to niezły pomysł, może zrobimy polską edycję? Moja propozycja: "Kombajn zabrali, traktor zabrali, pole zabrali, no to leżymy..." Odpowiedz Link Zgłoś