ilhan 25.06.03, 12:42 www2.gazeta.pl/im/891/m891061.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesmeredia Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 12:49 Hm... jakiś niewymiarowy jesteś, żeby nie powiedzieć kurdupel I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 12:57 mesmeredia napisała: > Hm... jakiś niewymiarowy jesteś, żeby nie powiedzieć kurdupel To te nie-powiem-co z gazety tak mnie załatwili Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 12:49 No zajebiscie strzelasz, a może nawet przykurwiscie.)) Kurwa staryyyy, a przy tym wszystkim to ci kumpla nawet faulowali. hehehehehehe))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 12:57 Też mnie to zastanawiało, ale nie chciałem byc wscibski. Ale skoro to pytanie już padło, to zapytam się także, dlaczego nie potuszasz nuzkami tylko suniesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 12:59 aric napisał: > dlaczego nie potuszasz nuzkami tylko suniesz?? Sunę jak tur na senegalską bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 12:59 janek0 napisał: > a gdzie masz rączki ? Z tego ujęcia kamery kiepsko to widać. Ale poprosimy zaraz realizatora o obraz z kamery za bramką. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:02 to ja nie będę wnikać coś nimi robił... I. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:04 mesmeredia napisała: > to ja nie będę wnikać coś nimi robił... No a co może robić rączkami piłkarz? Przebiera nimi oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:07 ilhan napisał: > No a co może robić rączkami piłkarz? > Przebiera nimi oczywiście. > No fakt, wszyscy tam przebierają. To zaraźliwe? I. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:08 Nie otwiera mi się!!! Czym to otworzyć?I czy masz gajer na sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:13 Nie no ewidentny faul i żółta kartka..... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:19 gregkor napisał: > Nie no ewidentny faul i żółta kartka..... Gregkor, no ale utrzymali się przy piłce przecież, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:19 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > Nie no ewidentny faul i żółta kartka..... > > Gregkor, no ale utrzymali się przy piłce przecież, nie? Tzn. utrzymaliśmy się ) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:22 ilhan napisał: > ilhan napisał: > > > gregkor napisał: > > > > > Nie no ewidentny faul i żółta kartka..... > > > > Gregkor, no ale utrzymali się przy piłce przecież, nie? > > Tzn. utrzymaliśmy się ) No tak sędzia skorzystał z przywileju korzyści..i dał czarnoskóremu zawodnikowi żółtą kartkę po bramce...a grę wznowił ze środka boiska..... > Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:24 gregkor napisał: > No tak sędzia skorzystał z przywileju korzyści..i dał czarnoskóremu > zawodnikowi żółtą kartkę po bramce...a grę wznowił ze środka boiska..... Nieprawda. Bo to złota bramka była ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Patrzcie jak strzelam 25.06.03, 13:25 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > No tak sędzia skorzystał z przywileju korzyści..i dał czarnoskóremu > > zawodnikowi żółtą kartkę po bramce...a grę wznowił ze środka boiska..... > > Nieprawda. > Bo to złota bramka była ;P > A to przepraszam...nie pamiętałem...))))...zółta kartka dla sedziego..))) Odpowiedz Link Zgłoś