szeptana_propaganda 01.08.07, 18:15 krew mnie zalała... Świnkę bierzesz tylko na noc www.gazetawyborcza.pl/1,82709,4352639.html Ciekawam czy więcej wielbicieli zespół Boys ma wśród pisiątek czy chamoobrońców. Stawiam na remis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda Hmmmmm 01.08.07, 18:18 "A mimo to jest tego lata piosenką kolonijną". Czyli to jest piosenka dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda A gdy federacja na rzecz kobiet 01.08.07, 18:21 woda.woda napisała: > "A mimo to jest tego lata piosenką kolonijną". > > Czyli to jest piosenka dla dzieci. > i planowania rodziny chciała, aby na koloniach i obozach harcerskich byly darmowe prezerwatywy to nastąpilo święte oburzenie, z prawa i z lewa. Co za hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Przywykłam 01.08.07, 18:25 woda.woda napisała: > Nie przywykłaś jeszcze? > Myslalam, że już nic nie jest mnie w stanie zbulwersować. Ale chętnie zrobiłabym z tym dresiarzem to co zrobiłby Owsiak z Rydzykiem gdyby ten obraził jego żonę. I ten obleśny uśmieszek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Godzi w moje poczucie estetyki 01.08.07, 18:29 woda.woda napisała: Jest na to jakiś paragraf? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Godzi w moje poczucie estetyki 01.08.07, 18:30 Na to nie ma. Ale na obrazę uczuć jest. Nie wiem tylko, czy uczucie przyzwoitości też jest pod ochroną, czy tylko uczucie religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Godzi w moje poczucie estetyki 01.08.07, 18:33 woda.woda napisała: > Na to nie ma. > Ale na obrazę uczuć jest. > Nie wiem tylko, czy uczucie przyzwoitości też jest pod ochroną, czy tylko > uczucie religijne. > Bierzesz co się da, uuuuuuu i na drzewo nie ucieka. ja p***ę..... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: A gdy federacja na rzecz kobiet 01.08.07, 23:11 gdyby to byla piosenka "prosiaczka bierzesz tylko na noc" to byłaby poprawna politycznie - uczyłaby dzieci tolerancji wobec gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda i uczy się szacunku do Matek Polek 01.08.07, 18:21 wujaszek_joe napisał: > Czy bierzesz sobie tę oto świnkę za żonę... Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Litości 01.08.07, 19:42 poryczałem się ze śmiechu)) Ale skąd to określenie "świnka"? Niby gó..arz jestem, a się nie spotkałem, jezu, starzeję się, zaraz zacznę siwiec i wypadną mi włosy (( Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Omija remizy strażackie z daleka, a potem 01.08.07, 20:44 socjalliberal napisał: > poryczałem się ze śmiechu)) > > Ale skąd to określenie "świnka"? Niby gó..arz jestem, a się nie spotkałem, > jezu, starzeję się, zaraz zacznę siwiec i wypadną mi włosy (( > się dziwi)) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Epoka remiz strażackich już minęła;) 01.08.07, 20:47 Teraz TO COŚ jest na topie )) : www.skyclub.pl/skyclub.htm Nie: -nie byłem i być nie będę -i nie mieszkam tam Niemniej, sama nazwa miejscowości mnie zawsze rozbraja)) A to coś jest w zdaje się, w jakiejś stodole Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum LOL!! 01.08.07, 20:52 socjalliberal napisał: Ciekawe jak teraz wygląda taki przeciętny bywalec. Dresy i wąsy na przedzie, czy raczej gajer? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: LOL!! 01.08.07, 20:56 Żadnych dresów i wąsów, wszystko ładnie wygolone, plus tona żelu na łbie Ubranko typowo marynarki raczej nie, koszulinki zapinane wzorzyste mniej lub bardziej, takie od dresu eleganciej bardziej)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:24 a co tu dziwnego muzyka disco polo jest w Polsce bardzo lubiana.Wystarczy przejechać się na działki co ludzie puszczają,albo przy czym się bawią na wiejskich weselach. No tekst faktycznie ambitny,ale takie właśnie chwytają. a jaką kasę robią te rózne Boyse i inne zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Widzieliście chyba film "Wesele" 01.08.07, 18:26 Wojtka Smarzewskiego. To je Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Widzielim:-)) 01.08.07, 18:29 woda.woda napisała: > Wojtka Smarzewskiego. > > To je Polska. > Tylko, że nie nazwałabym tego komedią... Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:28 ariadna-enta napisała: > a co tu dziwnego muzyka disco polo > jest w Polsce bardzo lubiana.Wystarczy przejechać się na działki co ludzie > puszczają,albo przy czym się bawią na wiejskich weselach. > No tekst faktycznie ambitny,ale takie właśnie chwytają. > a jaką kasę robią te rózne Boyse i inne zespoły. Dla mnie to nie jest jakiś tam numer disco polo. Czegoś tak szowinistycznego i seksistowskiego w życiu nie słyszałam. A w koncu te mlode dziewczyny nie czytają, bo w ich domach się jei czyta. Dla nich punktem odniesienia są właśnie takie wiejskie imprezy i ewentualnie Viva. Gdyby ktoś do mojej córki powiedział świnko- już by się nie podniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:33 owszem,ale czy myślisz,że ktoś się tym przejmuje i zwraca na to uwagę. Ilu rodziców wie czego ich dzieci słuchają poza nielicznymi wyjątkami. Na zabawach towarzystwo rozpite i kto by się tam martwił,że tekst jest szowinistyczny i seksistowski. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:36 ariadna-enta napisała: > owszem,ale czy myślisz,że ktoś się tym przejmuje i zwraca na to uwagę. > Ilu rodziców wie czego ich dzieci słuchają poza nielicznymi wyjątkami. > Na zabawach towarzystwo rozpite i kto by się tam martwił,że tekst jest > szowinistyczny i seksistowski. Dokładnie. Nawet nie wiadomo do kogo by tu zaapelować... Można tylko bezradnie rozłożyć ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 19:44 Żebyś ty wiedziała czego my słuchaliśmy na zimowiskach z 4 lata temu )) A obawiam się, że kolejne pokolenia są jeszcze "ciekawsze" Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Ale przyznasz, że jest różnica między 01.08.07, 20:43 socjalliberal napisał: > Żebyś ty wiedziała czego my słuchaliśmy na zimowiskach z 4 lata temu )) > > A obawiam się, że kolejne pokolenia są jeszcze "ciekawsze" > "chciałbym cię mydlić mydełkiem FA", a "chciałbym cię dymać świnko" Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Ale przyznasz, że jest różnica między 01.08.07, 20:51 Mydełko Fa? To chyba już staroć wtedy był Pamiętam tylko dwa "lżejsze kawałki", był jeden dużo ostrzejszy, ale nie mogę znaleźć, do pupy te google www.teksty.izg.pl/t/toples/stracilas_cnote.html tekstpiosenki.emuzyka.pl/6873/1.html Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Mydełko FA dla Pana:-))) 01.08.07, 20:55 socjalliberal napisał: pl.youtube.com/watch?v=mTSMrt_Cue8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Mydełko FA dla Pana:-))) 01.08.07, 20:57 Kondrat musi mieć przez to koszmary, że ktoś wziął to na poważnie)) Ale won mi z tym, wooon! Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 19:45 >Gdyby ktoś do mojej córki powiedział świnko- już by się nie podniósł. Na wszelki wypadek postaram się pamiętać)) Choć sądzę, że za paręnaście lat to będzie kompletnie neutralne określenie w porównaniu z "nowymi"... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 19:48 > Choć sądzę, że za paręnaście lat to będzie kompletnie neutralne określenie w > porównaniu z "nowymi"... Myślę, że nietety masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:32 Ja stawiam,że najgłośniej śpiewają dzieci i wnuki moherów Babcia/mama z Rydzykiem intonuje, a syn/wnuczka z Millerem Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:33 bebe3 napisała: > Ja stawiam,że najgłośniej śpiewają dzieci i wnuki moherów > Babcia/mama z Rydzykiem intonuje, a syn/wnuczka z Millerem ================================================================================ Odczep się ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:35 > Odczep się ode mnie. A śpiewasz to? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:41 bebe3 napisała: > A śpiewasz to? ================================================================================ My,mohery mamy inny repertuar o czym doskonale wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:42 To jeszcze sprawdź co Twoje dzieci lub wnuki śpiewają Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:46 bebe3 napisała: > To jeszcze sprawdź co Twoje dzieci lub wnuki śpiewają ================================================================================ To samo co ja,ciągłość kulturowa musi być zachowana. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 18:50 Więc dlaczego odebrałeś mój post jako opisujące Twój przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 20:00 bebe3 napisała: > Więc dlaczego odebrałeś mój post jako opisujące Twój przypadek? ================================================================================ Dlatego,że jestem moher. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda off_nick 01.08.07, 18:51 ja doskonale pamiętam, jaka mzykę nam tu linowałas. serio chcesz, aby twoje dziedzi kontynuowały tradycję i słuchały piosenek pełnych wulgaryzmów? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: off_nick 01.08.07, 20:02 woda.woda napisała: > ja doskonale pamiętam, jaka mzykę nam tu linowałas. > > serio chcesz, aby twoje dziedzi kontynuowały tradycję i słuchały piosenek > pełnych wulgaryzmów? ================================================================================ Ten link miał adresata,konkretnego,oburzył tylko Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: off_nick 01.08.07, 20:19 Być może. W kazdym razie był to bardzo niemiły zgrzyt - jeśli idzie o mnie. Dlatego zapamiętałam. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Strach się bać je je 01.08.07, 18:32 czyli idole wyksztalciuchów w akcji: www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=23423 www.youtube.com/watch?v=VOK7OaZ2_CQ > Ciekawam czy więcej wielbicieli zespół Lady Pank ma wśród LiDowców czy > POwców. Stawiam na remis. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Strach się bać je je 01.08.07, 18:35 a-siek napisała: 1. nie słucham Panasewicza 2. Musiał oddać pieniądze za koncert, przeprosić publiczność i więcej tam nie zagra A ten który mówi o kobietach per świnki robi to legalnie i włos mu z głowy nie spadnie. Jak zwykle nie zauważysz różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Strach się bać je je 01.08.07, 18:38 Panasewicz z Lady Pank nie przyszedł na przesłuchanie tłumacząc się... żałobą narodową gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/753156.html > A ten który mówi o kobietach per świnki robi to legalnie i włos mu z głowy nie > spadnie. Jak zwykle nie zauważysz różnicy. A co - mają go za to do lochów wtrącić? )) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Strach się bać je je 01.08.07, 18:39 a-siek napisała: > > Panasewicz z Lady Pank nie przyszedł na przesłuchanie tłumacząc się... żałobą > narodową To tak jak premier > Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Strach się bać je je 01.08.07, 18:37 jaki sens asieńko miało przeciwstawienie durnej pioseneczki boysów z piosenką lady punk. Czy ktoś tu pisze,że lady punk ma świetne utwory. I nie ma co się oburzać nie da się ukryć,ze disco polo ma duże wzięcie w polskim społeczeństwie i co niby do tego mają wykształceniuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Strach się bać je je 01.08.07, 18:41 ariadna-enta napisała: > jaki sens asieńko miało przeciwstawienie durnej pioseneczki boysów z piosenką > lady punk. Nie pioseneczki tylko zachowania wokalisty. Chyba szanowna pani nie doczytała tego co komentuje. > Czy ktoś tu pisze,że lady punk ma świetne utwory. Czy ktoś tu twierdzi, ze boys fajnie spiewa? > I nie ma co się oburzać nie da się ukryć,ze disco polo ma duże wzięcie w > polskim społeczeństwie Sama sobie to oburzenie wymyslasz wiec nie ma zcego komentować i co niby do tego mają wykształceniuchy. Hipokryzję? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Strach się bać je je 01.08.07, 18:50 jaką hipokryzję dlaczego zakładasz,że wyborcy PO słuchają Lady Punk. poza tym nie zrozumiałaś o czym pisała autorka wątku nie o samej muzyce tylko o tekście tej głupawej pioseneczki Nie widzisz w nim nic niestosownego? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Strach się bać je je 01.08.07, 18:55 ariadna-enta napisała: > jaką hipokryzję > dlaczego zakładasz,że wyborcy PO słuchają Lady Punk. a co słuchają disco-polo? > poza tym nie zrozumiałaś o czym pisała autorka wątku > nie o samej muzyce tylko o tekście tej głupawej pioseneczki Jak się nie wie co napisac, to sie tak wlaśnie miota we własnych przemyśleniach. > Nie widzisz w nim nic niestosownego? Nie widzę w niej nic godnego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Strach się bać je je 01.08.07, 19:07 aha tekst,który przytoczyłaś jest niedobry bo śpiewany przez jakiegoś SLD-owca, a słowa typu wszystko dymać naokoło albo zaliczona,odstawiona są w porządku bo ma zwolenników gdzie indziej. chociaż obydwie sa w podobnym stylu. no to jestem w domu. Niech mocherki śpiewają o dupachi zaliczaniu to przecież nic takiego a jak ten sam tekst zaśpiewa wykształceniuch to zupełnie inna para kaloszy. masz pokrętny sposób myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek zastanawiam sie jak bardzo można zabrnac 01.08.07, 19:10 w analizę szkodliwosci i niepoprawności discopolowego bełkotu, zamiast po prostu tego nie słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Mozna tego nie słuchać. 01.08.07, 19:13 Powiedz to dzieciom na koloniach, gdzie ponoc bije on rekordy popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Mozna tego nie słuchać. 01.08.07, 19:17 woda.woda napisała: > Powiedz to dzieciom na koloniach, gdzie ponoc bije on rekordy popularności. > Moj brat latami słuchał death-metalu doprowadzajac rodzinę do rozpaczy i łkań co z niego wyrośnie. Wyrosło. Właśnie obronił dyplom polibudy na 5 na najbardziej prestizowym wydziale. Death metalu dalej słucha, ale ciszej. No i wygląda już jak człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Mozna tego nie słuchać. 01.08.07, 19:25 No tak. Nie spodziewałam się, że dostrzeżesz róznicę między death-metalem a demoralizującą wulgarnościa podanego tekstu.. Korci mnie, żeby napisać "Świnko" - bo to przeciez nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Bredzisz złociutka jak nawiedzona :))) 01.08.07, 19:37 woda.woda napisała: > No tak. > Nie spodziewałam się, że dostrzeżesz róznicę między death-metalem a > demoralizującą wulgarnościa podanego tekstu.. > Korci mnie, żeby napisać "Świnko" - bo to przeciez nic takiego. > Demoralizująca wulgarność disco-polo. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda To jest twoje zdanie. 01.08.07, 19:40 Ja uważam, że słowa piosenki disco polo podanej w tytule są demoralizujące i wulgarne. Tobie mogą się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Bredzisz dalej, nic na to nie poradzę 01.08.07, 19:42 szkoda czasu na dyskusję z koniem. woda.woda napisała: > Ja uważam, że słowa piosenki disco polo podanej w tytule są demoralizujące i > wulgarne. > > Tobie mogą się podobać. > > Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Chciałabyś :) 01.08.07, 19:46 Ale każdy może tem watek przeczytac i samodzielnie wnioski wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: zastanawiam sie jak bardzo można zabrnac 01.08.07, 19:57 wycofujesz sie asieńko teraz rakiem przed chwilą pisałaś,że ten tekst to nic takiego,a teraz,że nie ma się nad czym rozwodzić. owszem jest bo takich tekstów słucha młodzież. Ja bym nie chciała,zeby mój syn do koleżanki mówił dupa czy świnka i w miarę możliwośći interesują się tym chociaż wiadomo,że nie wszystko człowiek jest w stanie dopilnować.Na sczęście u nas disco polo nie uświadczysz,ani żadnych piosenek biesiadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: zastanawiam sie jak bardzo można zabrnac 01.08.07, 21:40 ariadna-enta napisała: > wycofujesz sie asieńko teraz rakiem > przed chwilą pisałaś,że ten tekst to nic takiego,a teraz,że nie ma się nad czym > > rozwodzić. A gdzie tu niekonsenwencja? > owszem jest bo takich tekstów słucha młodzież. > Ja bym nie chciała,zeby mój syn do koleżanki mówił dupa czy świnka > i w miarę możliwośći interesują się tym > chociaż wiadomo,że nie wszystko człowiek jest w stanie dopilnować.Na sczęście u > > nas disco polo nie uświadczysz,ani żadnych piosenek biesiadnych. Tekst jest przede wszystkim debilny i jeśli chce się dziecko wychować to trzeba je nauczyć odróżniać dobro od zła a nie izolować i trzymac pod kloszem. Ponizej zacytowałam słowa rapera TEDE, narzeczonego Weroniki Rosati. Kiedyś w programie Wojewódzkiego były wstawki w których facet w zielonym fotelu głębokim głosem recytowal tę piosenkę tak jak to zwykle robi się z wielkimi poematami. To było w tvn, zestawienie patosu z obscenicznym tekstem wyszło genialnie, pomimo, że za formułą programów z Wojewódzkim nie przepadam. I jakoś nikt się nie oburzał, nie trząsl ze zgorszenia, k***wa co nie dała bo miała okres też nikogo nie gorszy. Strach pomyśleć, co by było gdyby TeDe zakręcił się wokół Marty Kaczyńskiej. Tekst Boys przy TEDE to nędzna próba prowoakcji, do tego gdyby nie tenwątek - nie zostałby przeze mnie w ogóle zauważony. Ludzie, miejcie dystans - takie teksty zdarzały się i zdarzać będę, szczególnie u niszowych gwiazdek, które potrzebują promocji. Im więcej się o nich pisze tym lepiej sprzedaja płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Rzeczywiście niesmaczne, ale na litość boską, 01.08.07, 18:40 o czym mają być wakacyjne przeboje? O cierpieniach Wertera? Aj ludzie, tylko mi wspomnień narobiliście, przypomniały mi się zabawy w remizie, szczególnie te odpustowe, wino Sangria, i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Rzeczywiście niesmaczne, ale na litość boską 01.08.07, 18:44 l.o.r.t.e.a napisał: > o czym mają być wakacyjne przeboje? O cierpieniach Wertera? > > Aj ludzie, tylko mi wspomnień narobiliście, przypomniały mi się zabawy w > remizie, szczególnie te odpustowe, wino Sangria, i tak dalej. ================================================================================ i biełyje rozy Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Rzeczywiście niesmaczne, ale na litość boską 01.08.07, 18:45 A jak wtedy nazywałeś dzisiejsze świnki? Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Roz biełych to nie pamiętam, aż tak stary nie 01.08.07, 18:45 jestem. Makumba, Agnieszka, i kilka innych, o te klimaty mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Roz biełych to nie pamiętam, aż tak stary nie 01.08.07, 18:58 www.youtube.com/watch?v=3HXQ_zMcRbU&mode=related&search= Coś mi się wydaje, ze z Olgą z podobnej półki jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Roz biełych to nie pamiętam, aż tak stary nie 01.08.07, 19:58 a-siek napisała: www.youtube.com/watch?v=3HXQ_zMcRbU&mode=related&search= > Coś mi się wydaje, ze z Olgą z podobnej półki jesteśmy ================================================================================ Cześć, coś mi się wydaje,że moja półka bliżej księżej obory. Ja słucham gothic metalu a śpiewam "Chwalcie łąki umajone" po swojemu,bo słuchu u mnie za grosz nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Roz biełych to nie pamiętam, aż tak stary nie 01.08.07, 21:14 > Cześć, > coś mi się wydaje,że moja półka bliżej księżej obory. > Ja słucham gothic metalu a śpiewam "Chwalcie łąki umajone" po swojemu,bo słuchu > > u mnie za grosz nie uświadczysz. Chodziło mi o półkę roczników. Wczesne lata 70-te. Moja półka z płytami pomieszanie z poplątaniem. Słuchu też nie mam. A śpiewam ostatnio sobie Summer wine. Ale tylko w aucie, co latem bywa ryzykowne, szczególnie jak sie ma wersję dla ubogich - bez klimy. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Na litość boską... 01.08.07, 18:45 l.o.r.t.e.a napisał: > o czym mają być wakacyjne przeboje? O cierpieniach Wertera? > > Aj ludzie, tylko mi wspomnień narobiliście, przypomniały mi się zabawy w > remizie, szczególnie te odpustowe, wino Sangria, i tak dalej. > Podskakujesz przy byle czym? Wystarczy Ci zwykłe umpa umpa, żeby się dobrze bawić? I co mają wakacje do tego? W wakacje zostawiasz mózg na wieszaku w domu? W ten sposob mozna usprawiedliwić kazdą wakacyjną głupotę. A jakby przyszła Twoja córka i powiedziała - Tato. Poznałam fajnego chłopaka na wakacjach i zaszłam. A chlopak dodaje - fajna świnka z tej pańskiej córki. Jakbyś się poczuł? Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Re: Na litość boską... 01.08.07, 18:48 bio.mum napisała: > W ten sposob mozna usprawiedliwić kazdą wakacyjną głupotę. A jakby przyszła > Twoja córka i powiedziała - Tato. Poznałam fajnego chłopaka na wakacjach i > zaszłam. A chlopak dodaje - fajna świnka z tej pańskiej córki. Jakbyś się pocz > uł? Nie jestem już tak młody by chodzić do remizy, pomijając fakt że jestem od dłuższego czasu w Szkocji, ale do posiadania córki też mi jeszcze sporo brakuje, więc nie oczekuj ode mnie wczuwania się w taką sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Lortea poczułby się swietnie. 01.08.07, 18:48 Tato. Poznałam fajnego chłopaka na wakacjach i > zaszłam. A chlopak dodaje - fajna świnka z tej pańskiej córki. Jakbyś się pocz > uł? Przypomniałyby mu sie jego własne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a "cicha woda brzegi rwie" 01.08.07, 18:50 youtube.com/watch?v=fPvWVfZuW5w Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda :)) 01.08.07, 18:53 no przecież, gdybys inaczej zareagował, wyszedłbyś na hipokrytę Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Na litość boską... 01.08.07, 18:48 Brawo Bio.mum Moherki najczęściej bagatelizują postępowanie własnych dzieci,..niech się dzieci wyszumią, a te wychowanie patriotyczne i moralność to oczywiście tyczy się innych. BLeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Bebe, 01.08.07, 18:49 wydaje mi się, że popełniasz błąd nadając ludziom etykietki )"moherki"). Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Bebe, 01.08.07, 18:52 Może, ale mam niedaleko siebie podobny przypadek. Zaangażowana słuchaczka RM dziwiła się ,że wnuczka która zaszła w ciąże nie usunie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Bebe, 01.08.07, 18:53 Tak, ale to budzi niepotrzeną, a uzasadnioną poniekąd ahresję. Niepotrzebnie zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Bebe, 01.08.07, 18:55 U mnie też budzi zupełnie niepotrzebną wściekłość i agresję zakłamanie i kołtuństwo innych Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Bebe, 01.08.07, 18:56 Ale jestem pewna, że potarfisz nad tym zapanowac Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Bebe, 01.08.07, 18:58 Bardzo się staram. Nie mogę się jedynie opanować, gdy ludzie ci każą mi żyć wg reguł do których sami nie są w stanie, bądź nie chcą się stosować Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Bebe, 01.08.07, 19:01 Ale mi chodzi tylko o to, żeby nikogo nie stygmatyzować żadnym okresleniem. "Moher" to tez taki stygmat, jak "żyd", tylko a rebours. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Bebe, 01.08.07, 19:13 Nie ma żadnego problemu w nazewnictwie. Dlaczego uważasz,że słowo moher, czy Żyd mają kogoś obrażać? Wypowiadałam się na ten temat już w 2005 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31927724&a=31929308 To nie kwestia nazewnictwa, lecz własnego samopoczucia. Czy gdy powiem Szwed, Czech też kogoś obrażę? Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Wyluzuj bejbe, trafił się jeden muzyczny wątek 01.08.07, 18:53 na politycznym forum, a ty z mocherami wyskakujesz, a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Wyluzuj bejbe, trafił się jeden muzyczny wąte 01.08.07, 18:56 Co to "mocherami"? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek To kawałek wykształciucha 01.08.07, 18:51 czyli jak spiewa przyszły ziec prominentnego polityka SLD : Baunsuj ze mną, bausuj, hehe Baunsuj ze mną, bausuj, co Wielkie joł Baunsuj ze mną Ej Borys wiesz, opiewiem ci tą historię, co? joł To był ciepły letni wieczór Klub zapach ganji w powietrzu Setki dup Wyrwać coś lub paść jak trup Na..y Jestem z jednej z warszawskich grup Znanych Na to tutaj panny lecą Oczy sie do takich pannom świecą Pokazują kobiecość takim Myślą bierzcie nas chłopaki Tak dla draki Podchodze do jednej Jej koleżankę dyskretnie odsuwam sprzed niej W formie odpowiedniej Mówie tancuj Dziś pewnie bym powiedział baunsuj ze mną Na sali ciemno baunsowanie Sytuacja przymiarka na podanie Ej kochanie Poczekaj na mnie weź tu A ja skocze tam do baru do koleszków Ref. Ten wieczór jest twój Tede! Atakuj Tede! x4 Raz kolejka dwa driny i następna W końcu mam imieniny nie zwalniam tempa Tamta już zajęta Z innym typem w kącie Znajdzie sie następna po tym joincie Po wielokącie Ten joint krążył Każdy sie załapać zdążył Nan Potem powrót do łowienia pan Ciemny hall ktoś mówi stań To jaka lala ale czy znam ją Nie czego ona ode mnie chce A ona buzi buzi Ja myśle sobie weźmie Będzie nieźle Usiedliśmy na krześle I już było hot Wziąłem ja za miłośniczkę psot Powiedziała chodź na skłot Jedziemy do mnie Tam jest dużo spokojniej Ref. Jedziemy do niej Dotykają mnie jej dłonie Zaraz będzie oficjalnie przy mikrofonie Rozumiesz co nie? Przysłowie P.K.P. Wtedy przypomniałem sobie je Buzi buzi dobrze całujesz właśnie Tak sie baunsuje Uwierz ja to czuje Transferuje sie z nią do sypialni Ale jesteś gorąca rozgrzana jak palnik Coraz bliżej weź teraz nic nie palnij Wszystko co najlepsze daj mi Dobrze weź sie mną zajmij Uuu kochana Bo tak nam niewiele zostało do rana Ona rozebrana Obok mnie leży Zajarana do mnie sie szczerzy Nie uwierzysz Borys Czuje jej ciało mokre A ta ku.. mówi że ma okres Ref Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To kawałek wykształciucha 01.08.07, 19:11 a-siek napisała: Pewnie kupujesz Wprost. Niechcący dostał się dzisiaj w moje ręce. Na jednej z ostatnich stron jest felieton ()nazwiska nie pamiętam) pt. Mentalność Talmudyczna a mentalność krowy. Nie każ mi myśleć, że masz mentalność krowy. Zanim się obrazisz przeczytaj. Tu chodzi tylko o bezsensowne upieranie się przy swoim i głuchotę na jakiekolwiek argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Odpowiedziałabym ale znów dyskusja pójdzie 01.08.07, 19:14 nie tym torem co Ci pasuje i dostaniesz fizia. Dlatego, po prostu pozdrawiam /tu już bez złosliwości/ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Odpowiedziałabym ale znów dyskusja pójdzie 01.08.07, 19:16 a-siek napisała: > > Dlatego, po prostu pozdrawiam /tu już bez złosliwości/ Doceniam > Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Ja w imieniu małych miasteczek 01.08.07, 19:40 Pamiętajcie, u nas też są (w miarę) normalni! Ale i tak się nie przyznam gdzie mieszkam )) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Gadaj mi tu szybciutko:-)))) 01.08.07, 20:41 socjalliberal napisał: > Pamiętajcie, u nas też są (w miarę) normalni! > > Ale i tak się nie przyznam gdzie mieszkam )) > Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Gadaj mi tu szybciutko:-)))) 01.08.07, 20:44 Żeby jeszcze ktoś zobaczył, i zaprosił ten zespół do mnie ))? Po moim trupie! Niestety, nie mieszkam w mieście tego typu : "Na stronie www zespołu jeden z fanów pisze, że niedługo będzie koncert w Gołębiewie, w związku z tym ma problem: w jakim to będzie powiecie, bo miejscowości o tej nazwie są aż trzy i każda w powiecie innym." Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Odpali brykę 01.08.07, 20:50 socjalliberal napisał: > > "Na stronie www zespołu jeden z fanów pisze, że niedługo będzie koncert w > Gołębiewie, w związku z tym ma problem: w jakim to będzie powiecie, bo > miejscowości o tej nazwie są aż trzy i każda w powiecie innym." > załaduje "blacharę" (to nie moje określenie, tak okreslaja chłopaki dziewczyny, które lecą na facetów z samochodami) i obskoczą wszystkie Gołębiewa w 5 min Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Odpali brykę 01.08.07, 20:53 Wiem co to blachara, AŻ TAK )) stary to nie jestem )))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Odpali brykę 01.08.07, 20:57 socjalliberal napisał: > Wiem co to blachara, AŻ TAK )) stary to nie jestem )))) Ja nie wiedziałam. Przeczytałam w Dużym Formacie:_)) To ja stara jestem)) Za moich czasów licealnych chłopaki mieli maluchy)) > Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Odpali brykę 01.08.07, 20:58 A maluchy to z czego, z drewna nie z blachy? Podjedź kiedyś pod jakieś liceum, obejrzyj parking, zobaczysz czym teraz szlachta uczelniana jeździ ) ja w małym mieście, a też szpanerstwo na całego Choć już na szczęście rzadko wiejski tuning Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Odpali brykę 01.08.07, 21:02 socjalliberal napisał: > A maluchy to z czego, z drewna nie z blachy? > > Podjedź kiedyś pod jakieś liceum, obejrzyj parking, zobaczysz czym teraz > szlachta uczelniana jeździ ) ja w małym mieście, a też szpanerstwo na całego; > ) > > Choć już na szczęście rzadko wiejski tuning > U mnie na podwórku nowy Zetor z podnośnikiemDD Też jestem blachara?)) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Odpali brykę 01.08.07, 21:07 To zależy od reakcji gdyby któryś z tych z tej grupy nażelowany tam siedział i zapraszał na przejażdżkę )) Ale na chodzie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Odpali brykę 01.08.07, 21:10 socjalliberal napisał: > > Ale na chodzie jest ? Nówka!! Mucha nie siada!!D Potem ci podeślę zdjęcie Kredyt wzięłam, Unia za mnie spłaci)))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Odpali brykę 01.08.07, 21:14 Judaszowe srebrniki )) Hmm, to w sumie teraz możesz poeksperymentować, w końcu skoro są blachary, to i, err, blacharze? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Gminna wieść niesie 01.08.07, 21:19 socjalliberal napisał: > Judaszowe srebrniki )) > > Hmm, to w sumie teraz możesz poeksperymentować, w końcu skoro są blachary, to i > , > err, blacharze? że pod sklepem stoi często taki jeden napity co to żony z traktorem szukaD I żeby jeszcze byłą ładna i mądra, acha, i gospodarna oczywiście)) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Gminna wieść niesie 01.08.07, 21:32 Żeby to w jednej gminie )) www.socjalizm.boo.pl/pliki/plakaty/img35.htm Niech sobie powiesi nad łóżkiem, może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Autorytet muzyczny z tego Marcina wprost na miarę 01.08.07, 19:46 naszego społeczeństwa, gdzie autorytetem moralnym jest Rydzyk, a ekonomicznym Gierek. --- Tzw. "Prawo i Sprawiedliwość", patrz --> nadużycie semantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 19:54 BTW, jest jakaś różnica pomiędzy Dodą a tym Millerem właśnie? Nie wiem, może ja mam przytępiony słuch jakiś, ale dla mnie i to, i to, to dzicz jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 20:44 Żeby jeszcze ktoś zobaczył, i zaprosił ten zespół do mnie ))? Po moim trupie! Niestety, nie mieszkam w mieście tego typu : "Na stronie www zespołu jeden z fanów pisze, że niedługo będzie koncert w Gołębiewie, w związku z tym ma problem: w jakim to będzie powiecie, bo miejscowości o tej nazwie są aż trzy i każda w powiecie innym." Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Kto do różańca sie nadaje niech nie slucha pieśni 01.08.07, 21:12 tej! )))))))))))))))))))))))))))))))) Wiecie co to poczucie humoru??????? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Jak ktoś cię pyta 01.08.07, 21:16 goldenwomen3 napisała: > tej! )))))))))))))))))))))))))))))))) > Wiecie co to poczucie humoru??????? "chcesz się dymać świnko?" to parskasz śmiechem? To chyba retoryczne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 smutasy won z forum! :))))))))))))))))))))))))))) 01.08.07, 21:18 > > Wiecie co to poczucie humoru??????? > > Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal [...] 01.08.07, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No przeciez w artykule jest wyjasnione na kogo 01.08.07, 21:13 glosuja wielbiciele zespolu "Agnieszka ma 24 lata. Skończyła liceum, pracowała w supermarkecie na stoisku mięso-wędliny, a potem zrobiła kurs przedłużania włosów i robienia tipsów. W ostatnich wyborach do Sejmu głosowała na SLD, w prezydenckich na Tuska. Głosowałaby na Leppera, ale wiedziała, że nie ma szans, a nie chciałan by wygrał Kaczyński. Aktualnie samotna, bo jej chłopak wyjechał do pracy w Irlandii i znajomość się urwała." Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: No przeciez w artykule jest wyjasnione na kog 01.08.07, 21:18 frank_drebin napisał: > glosuja wielbiciele zespolu > "Agnieszka ma 24 lata. Skończyła liceum, pracowała w supermarkecie na stoisku > mięso-wędliny, a potem zrobiła kurs przedłużania włosów i robienia tipsów. W > ostatnich wyborach do Sejmu głosowała na SLD, w prezydenckich na Tuska. > Głosowałaby na Leppera, ale wiedziała, że nie ma szans, a nie chciałan by > wygrał Kaczyński. Aktualnie samotna, bo jej chłopak wyjechał do pracy w > Irlandii i znajomość się urwała." > Nie będę się z tobą kłócić Franek, bo skoro to jest forum polityczne musiałam jakoś zahaczyć opolitykę Zauważ jednak, że to pisiątka bronią w tym wątku zespołu Boys. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Sorki o gustach sie nie dyskutuje. Jak komus sie 01.08.07, 21:21 podoba niech slucha. bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > glosuja wielbiciele zespolu > > "Agnieszka ma 24 lata. Skończyła liceum, pracowała w supermarkecie na sto > isku > > mięso-wędliny, a potem zrobiła kurs przedłużania włosów i robienia tipsów > . W > > ostatnich wyborach do Sejmu głosowała na SLD, w prezydenckich na Tuska. > > Głosowałaby na Leppera, ale wiedziała, że nie ma szans, a nie chciałan by > > > wygrał Kaczyński. Aktualnie samotna, bo jej chłopak wyjechał do pracy w > > Irlandii i znajomość się urwała." > > > > Nie będę się z tobą kłócić Franek, bo skoro to jest forum polityczne musiałam > jakoś zahaczyć opolitykę Zauważ jednak, że to pisiątka bronią w tym wątku > zespołu Boys. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Oj Franek, Franek 01.08.07, 21:22 frank_drebin napisał: >a myślalam, że w końcu coś raz z sensem napiszesz( Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jak mozna z sensesm pisac o dosc kretynskim 01.08.07, 21:25 watku, ktory podpina ni z gruchy niz z pietruchy polityke pod jakis zespolik disco-polo ? Zaznaczylem o gustach sie nie dyskutuje dla mnie to zespolik, ale jak ktos slucha jego wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum To mój wątek Franuś 01.08.07, 21:26 frank_drebin napisał: > watku, ktory podpina ni z gruchy niz z pietruchy polityke pod jakis zespolik > disco-polo ? Zaznaczylem o gustach sie nie dyskutuje dla mnie to zespolik, ale > jak ktos slucha jego wolna wola. Nie musisz przepraszać Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Za co mam przepraszac ? Za to, ze ci rzeczowo wy- 01.08.07, 21:31 jsnilem na kogo glosuja fani tego zespoliku ? W koncu cie to strasznie meczylo. Do tego stopnia, ze watek zalozylas "Ciekawam czy więcej wielbicieli zespół Boys ma wśród pisiątek czy chamoobrońców. Stawiam na remis." bio.mum napisała: > frank_drebin napisał: > > > watku, ktory podpina ni z gruchy niz z pietruchy polityke pod jakis zespo > lik > > disco-polo ? Zaznaczylem o gustach sie nie dyskutuje dla mnie to zespolik > , ale > > jak ktos slucha jego wolna wola. > > > Nie musisz przepraszać > Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Sorki o gustach sie nie dyskutuje. Jak komus 01.08.07, 21:25 Niektórzy mają ciekawe gusta, taka Twierdza, white rock, fajna sprawa)) img85.imageshack.us/img85/4061/z3765904xeu5.jpg ŁAJT PAŁER ŁAJT PAŁER ŁAJT PAŁER )) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 teraz wiem skad na FK tyle tematów o Kk 01.08.07, 21:46 tu siedzą inkwizytorzy z epoki kamienia łupanego. ))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Goldi w tym roku spędzalam Sylwestra 01.08.07, 21:53 na imprezie pod hasłem: Komuno wróć. Na orłowskiej plaży, cała knajpa pełna trójmiejskich wykształciuszków, w repertuarze kawałki z lat 70,80 i co ciekawsze disco-polo. Jak puślili Jesteś szalona, to parkiet się zatłoczył i nie wiedzieć skąd wszyscy znali słowa. Ale jakby się zapytałać czego słuchają, to oczywiście same ambitne kapele Całe szczeście znajomych mam normalnych i nikt się nie gorszy jak uslyszy tani syntezator Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Uratowałaś honor tego forum!!!!!!!! :))))))))))))) 01.08.07, 21:57 a-siek napisała: > na imprezie pod hasłem: Komuno wróć. Na orłowskiej plaży, cała knajpa pełna > trójmiejskich wykształciuszków, w repertuarze kawałki z lat 70,80 i co > ciekawsze disco-polo. > > Jak puślili Jesteś szalona, to parkiet się zatłoczył i nie wiedzieć skąd > wszyscy znali słowa. > Ale jakby się zapytałać czego słuchają, to oczywiście same ambitne kapele > Całe szczeście znajomych mam normalnych i nikt się nie gorszy jak uslyszy tani > syntezator > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Uratowałaś honor tego forum!!!!!!!! :)))))))) 01.08.07, 22:01 Czy na podium czy na dno, zawsze z Tobą Golden Stawiam winko na wieczór, wchodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 jasne! dobre Twoje , dobre moje! 01.08.07, 22:04 a-siek napisała: > Czy na podium czy na dno, zawsze z Tobą Golden > Stawiam winko na wieczór, wchodzisz? stawiam " krzynkę", do pól litra szkoda sie dosiadac he he he WCHODZISZ? > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: jasne! dobre Twoje , dobre moje! 01.08.07, 22:09 goldenwomen3 napisała: > a-siek napisała: > > > Czy na podium czy na dno, zawsze z Tobą Golden > > Stawiam winko na wieczór, wchodzisz? > > > stawiam " krzynkę", do pól litra szkoda sie dosiadac he he he WCHODZISZ? Pytanie! Jasne, ze wchodzę. No to zaczynamy megabal Odpalam muzę: www.youtube.com/watch?v=S0T7MLc2THs Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy same 01.08.07, 22:18 a-siek napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > a-siek napisała: > > > > > Czy na podium czy na dno, zawsze z Tobą Golden > > > Stawiam winko na wieczór, wchodzisz? > > > > > > stawiam " krzynkę", do pól litra szkoda sie dosiadac he he he WCHODZISZ? > > > Pytanie! Jasne, ze wchodzę. No to zaczynamy megabal > > Odpalam muzę: > www.youtube.com/watch?v=S0T7MLc2THs bedziemy grzecznie w kóleczku )))))))))))))))) Niech żyje wolność, wolnośc i swoboda la la la ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy sam 01.08.07, 22:24 Poprosiliby ale się boją co na to ich politycznie poprawne i wyemancypowane divy Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy sam 01.08.07, 22:29 Ja poproszę piosenkę pt."Złoty drążek" albo "krążek" było cuś takiego. PS Divy to są operowe i przeważnie politycznie niepoprawne. PS2 Co pijecie? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy sam 01.08.07, 22:30 off_nick napisała: > Ja poproszę piosenkę pt."Złoty drążek" albo "krążek" było cuś takiego. > > > PS > Divy to są operowe i przeważnie politycznie niepoprawne. > PS2 > Co pijecie? Full wypas Oleńko. Siadaj i dołączaj się do impry. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy sam 01.08.07, 22:32 a-siek napisała: > Full wypas Oleńko. Siadaj i dołączaj się do impry. ================================================================================ Jestem i dziękuję za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy sam 01.08.07, 22:39 off_nick napisała: > a-siek napisała: > > > Full wypas Oleńko. Siadaj i dołączaj się do impry. > > =============================================================================== > = > > Jestem i dziękuję za zaproszenie. > > Dobrze że to tylko net. Jakbyśmy tak we trzy wpadły na zakopiański albo sopocki deptak to strach pomyśleć trzy mohery na baletach, dla tej chwili warto żyć. Zdrówko. Riocha reserva - tylko, bo jutro rano do pracy trzeba wstać. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy sam 01.08.07, 22:43 a-siek napisała: > Dobrze że to tylko net. Jakbyśmy tak we trzy wpadły na zakopiański albo sopocki > > deptak to strach pomyśleć > trzy mohery na baletach, dla tej chwili warto żyć. Zdrówko. Riocha reserva - > tylko, bo jutro rano do pracy trzeba wstać. ================================================================================ A ja rano na grzyby skoro świt. No to strzemiennego i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy sam 01.08.07, 22:45 > A ja rano na grzyby skoro świt. > No to strzemiennego i do jutra. No to chlup Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: ciekawe czy ktoś nas do tańca poprosi czy sam 01.08.07, 22:47 a-siek napisała: > No to chlup =============================================================================== Rzekłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 beze mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????? 01.08.07, 22:56 a-siek napisała: > > A ja rano na grzyby skoro świt. > > No to strzemiennego i do jutra. > > No to chlup > Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 masz kolegę? zapraszamy !!!!!!!!!! he he he 01.08.07, 22:54 off_nick napisała: > a-siek napisała: > > > Full wypas Oleńko. Siadaj i dołączaj się do impry. > > =============================================================================== > = > > Jestem i dziękuję za zaproszenie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 ktoś sie do nas dosiadł ? :))))))))))))))))) 01.08.07, 22:54 off_nick napisała: > Ja poproszę piosenkę pt."Złoty drążek" albo "krążek" było cuś takiego. > > > PS > Divy to są operowe i przeważnie politycznie niepoprawne. > PS2 > Co pijecie? > > cwieq.wrzuta.pl/audio/trkNbfxvUl/przelec_mnie_w_tej_koniczynie Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 wiesz , że ja jestem szalona ??????he he he he 01.08.07, 22:20 a-siek napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > a-siek napisała: > > > > > Czy na podium czy na dno, zawsze z Tobą Golden > > > Stawiam winko na wieczór, wchodzisz? > > > > > > stawiam " krzynkę", do pól litra szkoda sie dosiadac he he he WCHODZISZ? > > > Pytanie! Jasne, ze wchodzę. No to zaczynamy megabal > > Odpalam muzę: > www.youtube.com/watch?v=S0T7MLc2THs Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: wiesz , że ja jestem szalona ??????he he he h 01.08.07, 22:25 He he he To jest nas dwie. Czy szalone? Raczej wolne od politycznej poprawności hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 ot co :))))))))))))))))))))))) 01.08.07, 22:27 a-siek napisała: > He he he > To jest nas dwie. > Czy szalone? Raczej wolne od politycznej poprawności hi hi hi > Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 " asiek" l e c i m y !!!!!!!!!!!!!!! he he he 01.08.07, 22:22 a-siek napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > a-siek napisała: > > > >www.youtube.com/watch?v=qBGD2H1B14Q&mode=related&search= > > > > > > stawiam " krzynkę", do pól litra szkoda sie dosiadac he he he WCHODZISZ? > > > Pytanie! Jasne, ze wchodzę. No to zaczynamy megabal > > Odpalam muzę: > www.youtube.com/watch?v=S0T7MLc2THs Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek No to jeszcze trochę obciachowej muzy: 01.08.07, 22:27 www.youtube.com/watch?v=T0-_P9CtO4U z forumowymi wykształciuchami Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 a propo Twojego wspomnienia to ................... 01.08.07, 22:15 a-siek napisała: > na imprezie pod hasłem: Komuno wróć. Na orłowskiej plaży, cała knajpa pełna > trójmiejskich wykształciuszków, w repertuarze kawałki z lat 70,80 i co > ciekawsze disco-polo. > > Jak puślili Jesteś szalona, to parkiet się zatłoczył i nie wiedzieć skąd > wszyscy znali słowa. > Ale jakby się zapytałać czego słuchają, to oczywiście same ambitne kapele > Całe szczeście znajomych mam normalnych i nikt się nie gorszy jak uslyszy tani > syntezator przypomnial mi sie wywiad jakiego swego czasu udzielil w TVP K. Krawczyk ktory zapewne jak pamietasz w czasach posuchy dorabial na POLSACIE w disco polo! pamietasz????? zbil na tym ponoc fortune bo wczesniej jak zaznaczyłam "pościł" Ale do sedna! Otoz powiedzial mniej wiecej tak: w disco polo jak wystepowal to byl to dla niego ogromny WSTYD! uwazaJ WSTYD! a ze kase zbil na tym nie mala, ze wypromowal sie na tym ,że o sprzedanych plytach nie wspomne . Powiedz czy to nie żenada? To tak jak wspomnialas o Sylwestrze to jest to to samo. > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: a propo Twojego wspomnienia to .............. 01.08.07, 22:22 A wiesz, że słyszałam inny wywiad z tym panem i powiedział, o tym, że faktycznie miał posuchę z kasą, pukal do drzwi róznych ambitnych wytwórni i tylko discopolowe mu dały szansę. I że się wstydzi tego okresu, ale to jego profesja i sposób na życie - uczciwie te pieniądze zarobił. Mnie bardziej zażenował inny chałturnik, niejaki J.M.Jarre. Zagrał w POlsce koncert z okazji 25lecia Solidarności, w stoczni jako symbolu walki z komuną, hasła, patos etc... Parę dni później na urodziny dostałam jego koncert z Chin z 2004 roku. Gdański koncert był kompilacją tego chińskiego, te same aranżacje, organy stalina, oxygene zagrane z dzwonem ... Tyle, że zamiast murów było coś po chińsku a zamiast stoczniowych żurawi - czerwone tło na cześć czerwonych władz. A to wszystko na placu Tienamen KOszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 asiek! l e c i m y !!!!!!!!!!!!! 01.08.07, 22:41 a-siek napisała: > smutki precz! lecimyyyyyyyyyyyyyyyyyy > > radek78.wrzuta.pl/audio/xMyU2Ehti1/bayer_full_-_moja_mala_blondyneczka Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: asiek! l e c i m y !!!!!!!!!!!!! 01.08.07, 22:46 goldenwomen3 napisała: > a-siek napisała: > > > smutki precz! lecimyyyyyyyyyyyyyyyyyy adulaa.wrzuta.pl/audio/a3S3pN09ft/polskie_-_disco_polo_-_bayer_full_-_majteczki_w_kropeczki Asiek GIWi na dyzurze sie nudzi moze zaprosimy? jestem ZA ! he he Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek GIWI. Odłoż nożyce i wpadnij na balety i wódeczkę 01.08.07, 22:53 Babskie party. Ale bez żadnej politpoprawności, my się kochamy, ale lesby nie jesteśmy. Kielonek czeka - muza z dedykacją dl Giwi też /oczywiście obciach / www.youtube.com/watch?v=9VYa0GBaOiU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: GIWI. Odłoż nożyce i wpadnij na balety i wóde 01.08.07, 23:00 a-siek napisała: > Babskie party. Ale bez żadnej politpoprawności, my się kochamy, ale lesby nie > jesteśmy. > Kielonek czeka - muza z dedykacją dl Giwi też /oczywiście obciach / > > spion.wrzuta.pl/film/xlyuJayMYj/sabrina_-_boys_uncensored_1987 GIWI jest na co popatrzeć )))))))) i niech moherowcy tez sie przypatrza jak wygladaja PIERSI Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: GIWI. Odłoż nożyce i wpadnij na balety i wóde 01.08.07, 23:10 goldenwomen3 napisała: > a-siek napisała: > > > Babskie party. Ale bez żadnej politpoprawności, my się kochamy, ale lesby > nie > > jesteśmy. > > Kielonek czeka - muza z dedykacją dl Giwi też /oczywiście obciach / > > > > spion.wrzuta.pl/film/xlyuJayMYj/sabrina_-_boys_uncensored_1987 > > > GIWI jest na co popatrzeć )))))))) i niech moherowcy tez sie przypatrza jak > wygladaja PIERSI > Cycki w wersji nacjonalistycznej i nieco wolniej: www.youtube.com/watch?v=XhuJNFiVrpM Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 asiek a to dla Ciebie na dobranoc :)))))))))))))) 01.08.07, 23:22 www.wrzuta.pl/audio/tdEfZuTzzv/wojciech_gasowski_-_gdzie_sie_podzialy_tamte_prywatki do miłego Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 GIWI a to dla Ciebie na dobranoc :)))))))))) 01.08.07, 23:32 goldenwomen3 napisała: " target="_blank">izkahipiska.wrzuta.pl/audio/6L5W6nD8X4/disco_polo_-_milano_-_bara_bara> > do miłego GIWI daj mi znać kiedy mnie ...................odbanujesz? ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek I na koniec ..... 01.08.07, 23:39 www.wrzuta.pl/audio/c9UroQ1kXl/mewa Dla pana H. )) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: asiek! l e c i m y !!!!!!!!!!!!! 01.08.07, 23:05 goldenwomen3 napisała: > goldenwomen3 napisała: > > > a-siek napisała: > > > > > smutki precz! lecimyyyyyyyyyyyyyyyyyy > > > >don_davido.wrzuta.pl/audio/hjqGP0zuWL/disco_polo_-_voyager_-_polskie_dziewczyny > > Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hyhy a ja juz widze co by sie dzialo gdyby zalozmy 01.08.07, 21:57 ktos z rzadzacych "siepaczy" cos zlego powiedzial o tym tekscie piosenki i tym zespole. GW by pierwsza grzmiala, ze niszczy sie wolnosc wypowiedzi artystycznej goldenwomen3 napisała: > tu siedzą inkwizytorzy z epoki kamienia łupanego. ))))))))))))))))))))))))))) > )) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 pomyliłam się ?????? nie! 01.08.07, 21:59 frank_drebin napisał: > ktos z rzadzacych "siepaczy" cos zlego powiedzial o tym tekscie piosenki i tym > zespole. GW by pierwsza grzmiala, ze niszczy sie wolnosc wypowiedzi > artystycznej > goldenwomen3 napisała: > > > tu siedzą inkwizytorzy z epoki kamienia > łupanego. ))))))))))))))))))))))))))) > > )) > > Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A w ogole gdzie sa feminazistki ? Taka Sroda to 01.08.07, 22:01 wypatrzyc umie jak trzeba najmniejszy kawalek cycka w kazdej reklamie i uznaje to za przejaw seksizmu a tu jakos dziwnie milczy goldenwomen3 napisała: > frank_drebin napisał: > > > ktos z rzadzacych "siepaczy" cos zlego powiedzial o tym tekscie piosenki > i tym > > zespole. GW by pierwsza grzmiala, ze niszczy sie wolnosc wypowiedzi > > artystycznej > > goldenwomen3 napisała: > > > > > tu siedzą inkwizytorzy z epoki kamienia > > łupanego. ))))))))))))))))))))))))))) > > > )) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 gdzie? np. taka "woda-woda" poszła spać :) 01.08.07, 22:07 frank_drebin napisał: > wypatrzyc umie jak trzeba najmniejszy kawalek cycka w kazdej reklamie i uznaje > to za przejaw seksizmu a tu jakos dziwnie milczy > goldenwomen3 napisała: > > > > > > > > tu siedzą inkwizytorzy z epoki kamienia > > > łupanego. ))))))))))))))))))))))))))) > > > > )) > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek A ja widze co by było gdyby TEDE zamiast 01.08.07, 22:00 do panny Rosati przykleił się do Marty Kaczyńskiej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=66842223&a=66843937 Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 he he he he he he he 01.08.07, 22:03 a-siek napisała: > do panny Rosati przykleił się do Marty Kaczyńskiej > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=66842223&a=66843937 > > Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa.aaaa Re: he he he he he he he 02.08.07, 01:03 od chaziaja dla goldy www.wrzuta.pl/audio/uAAsH2KhZO/ goldenwomen3 napisała: > a-siek napisała: > > > do panny Rosati przykleił się do Marty Kaczyńskiej > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=66842223&a=66843937 > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 [...] 02.08.07, 10:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: he he he he he he he 02.08.07, 10:55 twoje zachowanie to nic innego jak wp........ (wproszenie )się na imprezke bez zaproszenia na tzw. krzywy ryjek Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Nawet jakbyś mi chciała zapłacić 02.08.07, 12:04 goldenwomen3 napisała: > twoje zachowanie to nic innego jak wp........ (wproszenie )się na imprezke bez > zaproszenia na tzw. krzywy ryjek to nie wzięłabym udziału w tej imprezie. Goldenwomen jako wodzirej...chowaj się kto może. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek :))) A ja bym nie wzięła nawet za darmo 02.08.07, 12:33 Mercedesa S-klase Duze to, pali jak smok a i ukraść mogą. Wolę tramwaj )) Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: :))) A ja bym nie wzięła nawet za darmo 02.08.07, 12:37 a-siek napisała: > Mercedesa S-klase > > Duze to, pali jak smok a i ukraść mogą. Wolę tramwaj )) Mogłabyś parkować na parkingu strzeżonym pod kancelarią premiera. Należy Ci się jak psu zupa, za ten kawał roboty jaki odwaliłaś na FK Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: he he he he he he he 02.08.07, 12:37 goldenwomen3 napisała: > twoje zachowanie to nic innego jak wp........ (wproszenie )się na imprezke bez > zaproszenia na tzw. krzywy ryjek Za darmochę to i w pisowskiej gorzałce chętnie umoczy gębę. W końcu jakoś te nasze elity do fortuny muszą dochodzić, a wódka droga. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 dla wszystkich moherów z FK :) 01.08.07, 23:12 szeptana_propaganda napisała: > krew mnie zalała... > > www.wrzuta.pl/audio/jb7m5hrAu9/jadwiga_dotknij_mego_dziwiga > Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Jadwiga jest the best :))) 01.08.07, 23:24 goldenwomen3 napisała: > szeptana_propaganda napisała: > > > krew mnie zalała... > > > > > > > > www.wrzuta.pl/audio/jb7m5hrAu9/jadwiga_dotknij_mego_dziwiga > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa.aaaa .. dla moherów Oj.Dyra z FK... 02.08.07, 00:54 sylwinkas.wrzuta.pl/audio/8Z5mXLd1G9/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekch Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 01.08.07, 23:57 Prymityw prymitywnie dla prymitywów. W świetle ostatnich tzw. seksafer powinni go zatrudnić jako naczelnego zapiewajłę samooobrony. Pasowałby jak ulał, nie uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Wypij z nami i zatańcz 02.08.07, 00:11 od razu zmienisz poglądy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=66842223&a=66856726 Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Wypij z nami i zatańcz 02.08.07, 00:13 Nie kazdy gustuje w prymitywnej rozrywce Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Wypij z nami i zatańcz 02.08.07, 00:20 woda.woda napisała: > Nie kazdy gustuje w prymitywnej rozrywce > Dla wody: merymaid.wrzuta.pl/audio/tuYi46jERy/j._s._bach_-_toccata_i_fuga_d-mol i donperinią - jakkolwiek by się to nie pisało Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa.aaaa Przebój moherowych miasteczek i wsi..? 02.08.07, 01:19 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8kajzrgwt0gwxy3s.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa.aaaa Re: Przebój moherowych miasteczek i wsi..? 02.08.07, 01:27 ********Moherowe tango********** Miłe Panie! Panowie! Ekscelencje! Rozpoczynamy przebój kadencji! Jak się go tańczy pokażą nam teraz Toruńskie pierniki w moherach. Moherowe tango, Toruński Rydzyk dance. Moherowe tango, Kto go nie tańczy jest bez szans. Moherowe tango Dziś Rydzyk Band nam gra. Moherowe tango, Kto go nie tańczy, przegwizdane ma. Tańczą w rządzie, sejmie i w senacie. Nawet w Pałacu tańczy brat przy bracie. Lecz na odległość, bo każdy się stara, Aby przypadkiem wartości nie skalać. Moherowe tango, Toruński Rydzyk dance. Moherowe tango, Kto go nie tańczy jest bez szans. Moherowe tango Dziś Rydzyk Band nam gra. Moherowe tango, Kto go nie tańczy, przegwizdane ma. Tańczą już przechodnie na ulicy, Tańczy policja, wojsko i celnicy. Tańczą strażacy, a za małą chwilę Zatańczy każdy, komu życie miłe. Moherowe tango, Toruński Rydzyk dance. Moherowe tango, Kto go nie tańczy jest bez szans. Moherowe tango Dziś Rydzyk Band nam gra. Moherowe tango, Kto go nie tańczy, przegwizdane ma. O lè! prostozlomzy.pl/Czytelnicy-pisza-./Moherowe-tango.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 02.08.07, 05:44 szeptana_propaganda napisała: > krew mnie zalała... > > > Świnkę bierzesz tylko na noc > www.gazetawyborcza.pl/1,82709,4352639.html > Ciekawam czy więcej wielbicieli zespół Boys ma wśród pisiątek czy > chamoobrońców. Stawiam na remis. > Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 02.08.07, 05:45 szeptana_propaganda napisała: > krew mnie zala > Ciekawam czy więcej wielbicieli zespół Boys ma wśród pisiątek czy > chamoobrońców. Stawiam na remis. > Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 02.08.07, 08:18 ludzie co wy o prymitywach. W porównaniu z Dodą czy hip-hopem piosenki zespołu Boys są szczytem elegancji, co prawda w wydaniu małomiasteczkowym. Ale wolę już małe miasteczka, niż dresiarskie blokowiska w wielkich miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 02.08.07, 08:24 Co Ty chcesz od Dody? Image ma plastikowej kretynki, ale wokalu mogą jej pozazdroscić Gosie Andrzejewicz, Anie Dądrowskie czy Eweliny Flinty. I repertuar, przynajmniej ten za czasów Virgin, nie odbiega od modnej i promowanej w mediach popeliny. A że kreuje się na głupią blondynkę? Dzięki temu jest rozpoznawalna Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 02.08.07, 09:01 no właśnie ja nie lubię Dody za ten image plastikowej kretynki, ale jej piosenki nigdy mi się nie podobały. A piosenki Boysów są jak wino - im starsze tym lepsze - na przykład "Szalona". Odpowiedz Link Zgłoś
brucelee00 Re: Przebój polskich miasteczek i wsi 02.08.07, 08:35 "Wszystko przemija nawet najdłuższa żmija" Sztaudynger. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Odwięczę się wierszykiem waligórskiego:-) 02.08.07, 12:01 brucelee00 napisał: > "Wszystko przemija nawet najdłuższa żmija" > Sztaudynger. Rodaku! Nie wpadaj w kobiece objęcia! "Płód będzie chroniony od chwili poczęcia". Daj żonie banana lub kup jej wibrator, Bo już na nas czyha zgrzybiały senator, Już patrzą na stoper, ukryci za krzakiem, Duchowny Chudzielak z gliniarzem Miziakiem, By wpisać dokładnie do swego zeszytu O której twa babka kwiknęła z zachwytu, Ty jeszcze na dobre nie zlazłeś z kanapy, A Państwo już stoi na straży Kuciapy. Wzruszony tym kultem czcigodnych otworów, Wraz z Lechem domagam się szybszych wyborów! Stawiajcie kabiny! Podnieście strop cieśle! Tym razem na pewno już wiem, kogo skreślę. A.Waligórski Odpowiedz Link Zgłoś
aaaa.aaaa Re: Odwięczę się wierszykiem waligórskiego:-) 02.08.07, 19:10 ......... Rodaku! Nie wpadaj w kobiece objęcia! "Płód będzie chroniony od chwili poczęcia". Daj żonie banana lub kup jej wibrator, Bo już na nas czyha zgrzybiały senator, Już patrzą na stoper, ukryci za krzakiem, Duchowny Chudzielak z gliniarzem Miziakiem, By wpisać dokładnie do swego zeszytu O której twa babka kwiknęła z zachwytu, Ty jeszcze na dobre nie zlazłeś z kanapy, A Państwo już stoi na straży Kuciapy. Wzruszony tym kultem czcigodnych otworów, Wraz z Lechem domagam się szybszych wyborów! Stawiajcie kabiny! Podnieście strop cieśle! Tym razem na pewno już wiem, kogo skreślę. A.Waligórski: .......... skopiuję sobie..na wybory tych.. z PiS'duuu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MnieTeżKrewZalewa Re: Przebój polskich miasteczek i wsi IP: *.timplus.net 03.08.07, 15:03 Wcale się nie dziwie… tez nie znoszę tych wspaniałych boys bandów za ich ambitne teksty i bardzo melodyjną jeszcze ambitniejszą muzykę. Gdyby to ode mnie zależało w ogóle nawet bym starała się nie wiedzieć o istnieniu tego czegoś, czego nie ośmielę się nazwać muzyką. Piosenka kolonijna, myślę ze nie tylko, niestety. Moja młodsza siostra (lat piętnaście) potrafi godzinami tego słuchać razem ze swoją sąsiadką w tym samym wieku. Zachwycają się tym i mówią ze „disco polo powraca” itd. Żadne moje próby wytłumaczenia im że to nie muzyka tylko jakiś debilny wymysł „Miśka z kajdanem na szyi w swojej becie z Kryśką z borsukiem na głowie u boku” nie działają. Mówią, że teksty są życiowe i mówią prawdę o ludziach i ze kochają disco polo za takie właśnie teksty. W takich momentach wychodzę i pozostaje mi się tylko modlić o rozum dla tych biednych dziewczynek. Myślę, że tego typu hm…. Utwory (?) są poniekąd opisem indywidualnych przeżyć stałego bywalca typowej dyskoteki. Pisząc „typowej”, mam na myśli obrazek „miśki z niuniami przy barze, stoliku, kanapie, na jakimkolwiek siedzeniu, siedzą i się mizdrzą. On myśli „patrzcie, jaka dupa” i łapie ją z tyłek a ona jest szczęśliwa i czeka aż ją zobaczą koleżanki o jej pokroju intelektualnym i kulturowym, czyli również „niunie” i będą zazdrościć. Na to niunie w akcie desperacji, „bo ona ma a ja nie” zawierają znajomość z jakimkolwiek „miśkiem” z dyskoteki, którego jedynym celem sobotniej eskapady jest „wejść, wypić kilka browarów i wyjść z panienką”, i oczywiście już jest tak pijana, że nie wie, co robi lub taka głupia, że nie wie, co robi i idzie z nim do samochodu albo jadą gdzieś dalej i ona robi mu, co on tylko chce. Tak, więc jest pewna grupa ludzi, która pasuje do tego typu „muzyki”, może autor chciał się dowartościować? Może opisał konkretny przypadek? To naturalne tak samo dla ludzi z takimi obyczajami jak i dla gó..arzy 13-15 lat, którzy wiedzą ze dzwoni, ale nie wiedza gdzie. No i na koniec przepraszam za słownictwo, ale chciałam oddać klimat sytuacji, którą opisuję. Odpowiedz Link Zgłoś