Gość: wand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:17 Czy ktoś leciał tymi liniami do Grecji,będę wdzięczna za wrażenia z lotu,podobno mają jeden stary samolot z nowymi silnikami,czy jest się czego obawiac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: db Re: alexandrair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 09:40 Samolot w wieku dojrzałeym ale nie stary. Dostarczony został 16,09,1985 roku co oznacza że ma niespełna 21 lat. Aż dwadzieścia przelatał w liniach Austrian Airlines a od 28,03,2005 lata dla Greków. Odpowiedz Link Zgłoś
nathalka2 Re: alexandrair 30.06.06, 13:50 Lecialam calkiem niedawno - tydzien temu. Samolot do najnowszych nie nalezy, ale tez nie straszy swoim stanem. Silniki ma z tylu, tylem tez wchodzi do samolotu czesc pasazerow! Ale za to jest posilek i to calkiem dobry. Lot z Grecji minal szybko, tylko ladowanie w Poznaniu z powodu pogody mielismy nie najlepsze, ale to nie ich wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: alexandrair IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.06, 15:54 Ja leciałem nim do Grecji w zeszłym tygodniu. Samolot nie jest nowy, to fakt 21 lat. Osobiście wybrałbym Fischera, ma dużo nowsze i lepsze samoloty i ostatnio jest punktualny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dideq Re: alexandrair IP: 85.198.201.* 02.07.06, 14:32 Gość portalu: Arek napisał(a): > Ja leciałem nim do Grecji w zeszłym tygodniu. > Samolot nie jest nowy, to fakt 21 lat. > Osobiście wybrałbym Fischera, ma dużo nowsze i lepsze samoloty i ostatnio jest > punktualny :) Pytanie było do pasażerów, a nie do pracowników Fischera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: alexandrair IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:13 ja też zdecydowanie wolałbym lecieć nowszym fischerem, a poza tym boeingem a nie MD82 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: alexandrair IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.06, 16:14 Skucha, zgaduj dalej. Niestety nie jestem pracownikiem FAP:) A szkoda, bo bardzo bym chciał być stewardem w ogóle, niekoniecznie FAP. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oriano Re: alexandrair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:09 Witam, no wlasnie ja jutro z nimi lece i nie ukrywam, ze mam pewne obawy. Tym bardziej, ze lecimy z polrocznym dzieckiem,wiec obsluga na pokladzie jest dla nas dosc istotna ;) Jak to z nimi jest naprawde? W necie sporo niepochlebnych opinii, ale niewiele konkretow. Lecial ktos z nimi? Maja duze spoznienia? Pozdr. Oriano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: alexandrair IP: *.chello.pl 05.07.06, 08:30 A to dziwne bo od tych co już lecieli w tym sezonie są same pochlebne opinie. Nie dostaliśmy posiłku na pokładzie ale napoje były gratis. Odpowiedz Link Zgłoś