Gość: cukerro IP: *.chello.pl 27.06.03, 10:07 Robbie wystapi na poczatku listopada w katowickim spodku! Wreszcie zaszczyci nas swoim wystepem! Najwyzsza pora!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boobie Re: Robbie Williams w Polsce IP: *.man.polbox.pl 27.06.03, 12:18 Gość portalu: cukerro napisał(a): > Robbie wystapi na poczatku listopada w katowickim spodku! > Wreszcie zaszczyci nas swoim wystepem! > Najwyzsza pora!!!!! Człowieku, już jest taki wątek. Po co zaśmiecać Forum kilkunastoma takimi samymi wątkami? A swoją drogą jestem pewien, że ten koncert będzie niewypałem frekwencyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Robbie Williams w Polsce 27.06.03, 13:26 Gość portalu: boobie napisał(a): > A swoją drogą jestem pewien, że ten koncert będzie niewypałem frekwencyjnym Dlatego Robbie powinien wystąpić przed Beatą. Wtedy cała Polska by poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Robbie Williams w Polsce IP: *.man.polbox.pl 27.06.03, 14:07 vulture napisał: > Gość portalu: boobie napisał(a): > > > > A swoją drogą jestem pewien, że ten koncert będzie niewypałem frekwencyjny > m > Dlatego Robbie powinien wystąpić przed Beatą. Wtedy cała Polska by poszła. > Myślę, że przed Blue Cafe byłoby lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś