hekate21 23.08.07, 17:29 Witam. Podajcie proszę najlepsze waszym zdaniem utwory gothic metalowe(mogą być też gothic rockowe).Ja lubię Within Temptation i utwór "The truth beneath he rose")) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blackforever Re: The best of gothic metal IP: *.chello.pl 24.08.07, 10:26 A może być gothic rock? Bo XIII Stoleti metalem trudno nazwać, ale dla mnie są najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowaty Re: The best of gothic metal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:48 no to lu: sisters of mercy: maxisingle (np. temple of love), plyta floodland w całości, paradise lost: no taki 'eternal' z plyty gothic (zresztą cały gothic to taka gothicmetalowa lista przebojów); as i die, your hand in mine, pity the sadness, plyta 'icon' i 'draconian times' cradle of filth: chociażby z nowszych to np. tamptation, nymphetamine fix, babalon AD (so glad for the madness) - zresztą cała 'damnaotion and a day' jest uber-gothik, a poza tym to wszystko tego zespołu lacrimosa: cokolwiek. no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiowaty Re: The best of gothic metal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:50 no i nie można zapomnieć o np. Bauhaus - 'Bela Lugosi's dead' Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 kilka moich typów, niestety nie wszystko jest na 24.08.07, 13:16 youtubie pl.youtube.com/watch?v=5SiBcMCaHL0 pl.youtube.com/watch?v=Dys1_TuUmI4&mode=related&search= pl.youtube.com/watch?v=_o6lX_qdlLI&mode=related&search= pl.youtube.com/watch?vpvJNvp-Uqk&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=Cg7DQcxvQWc www.youtube.com/watch?v=MYW9h08tOWo www.youtube.com/watch?v=yB94g6WwKQo www.youtube.com/watch?v=_sSvi8wRJdw&mode=related&search www.youtube.com/watch?v=2oP2v05JqXU&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=qsCiuY9W1es www.youtube.com/watch?v=fjm4BrNAf6s&mode=related&search www.youtube.com/watch?v=Cdsit08sT5A&mode=related&search Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: The best of gothic metal IP: 193.59.95.* 24.08.07, 13:56 sisters of mercy - marian, lucretia, ribbons, poison door, kiss The mission- naked and savage, wake, spider and the fly Fields of the nephilim - Blue water , Endemoniada, Sumerland, dust, and there will your heart also love like blood - walking in memimondes hmm, WT mi nie pasuje ani do gotyku, ani metalu ) Odpowiedz Link Zgłoś
nephilim79 Re: The best of gothic metal 24.08.07, 15:18 Gość portalu: mj napisał(a): > > hmm, WT mi nie pasuje ani do gotyku, ani metalu ) mi w ogóle nie pasuje do czegokolwiek, no ale ja nie mam 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś