Gość: Rozpaczona! IP: 46.113.191.* 07.12.10, 11:43 Chciałabym żeby znalazł się moja historia w Czasie Chełmna.Chodzi o to jak zostałam potraktowana u jednego z Chełmińskich weterynarzy SKANDAL!!!.Co mam zrobić albo z kim się skontaktować?Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atu Re: Czas Chełmna IP: *.ip.netia.com.pl 07.12.10, 12:28 Wystarczy ze pójdziesz na ulice grudziądzką do biura Czasu i tam "zdasz" relacje z zajścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penio Re: Czas Chełmna IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.10, 12:41 tylko oby firma którą chcesz "obsmarować" nie pozwała cię do sądu o pomówienie / zniesławienie... zanim cokolwiek powiesz- skonsultuj to z adwokatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozpaczona! Re: Czas Chełmna IP: 188.33.187.* 07.12.10, 13:19 Do penio: Dzięki bardzo,dziś na pewno się wybiorę do znajomego adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Czas Chełmna IP: 188.33.16.* 07.12.10, 23:22 nie musisz iść do prawnika jeśli zamierzasz powiedzieć prawdę, prawda sama się broni więc nic Ci nie grozi, ale Czas Chełmna raczej się tym nie zainteresuje jeśli nie ma tam jakiejś historii rodem z brukowców bo to nasz chełmiński brukowiec jest, nie słyszałem aby komuś pomogli w jego realnych problemach przez nagłośnienie niedbalstwa albo naruszania prawa przez jakieś urzędy, lekarzy, firmy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Czas Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 16:14 Jeżeli masz opory przed pójściem do gazety,to opisz tutaj ! Odpowiedz Link Zgłoś