Gość: piano&I IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.07, 00:05 Słyszeliście nowego singla Alicii "No one"? Świetny! Zapowiada się dobra płyta, jak mówiła Alicia, będzie "rockowo z soulową duszą", już nie mogę sie doczekać)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piano&I Re: Alicia Keys IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.07, 00:08 Tutaj link do piosenki: www.youtube.com/watch?v=vmjl5ARtQWM Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda Re: Alicia Keys IP: 62.29.248.* 05.09.07, 15:49 Ja też nie mogę sie doczekać, piosenka super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globus Re: Alicia Keys IP: *.chello.pl 05.09.07, 17:12 Jakoś mnie nie przekonuje ta piosenka. W porównaniu do porzednich kawałków miałka i banalna. Nie zmienia to faktu, że dalej oczekuję na całą płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akfan Re: Alicia Keys IP: *.litnet.osi.pl 29.10.07, 15:30 Po raz kolejny gorąco namawiamy fanów Alicii do wzięcia udziału w małej akcji pod nazwą "Żądaj Alicii". Każdy fan-posiadacz konta e- mailowego proszony jest o dopisanie się na tę listę! Jeśli uzbiera się pokaźna liczba chętnych na koncert Alicii w Warszawie to będzie można pokazać tę listę ekipie Alicii, a może i znajdą się jacyś chętni organizatorzy koncertu! Nie czekaj więc i dopisz się! eventful.com/demands/D0-001-000195230-1 !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akfan Re: Alicia Keys IP: *.litnet.osi.pl 29.10.07, 15:30 Po raz kolejny gorąco namawiamy fanów Alicii do wzięcia udziału w małej akcji pod nazwą "Żądaj Alicii". Każdy fan-posiadacz konta e- mailowego proszony jest o dopisanie się na tę listę! Jeśli uzbiera się pokaźna liczba chętnych na koncert Alicii w Warszawie to będzie można pokazać tę listę ekipie Alicii, a może i znajdą się jacyś chętni organizatorzy koncertu! Nie czekaj więc i dopisz się! eventful.com/demands/D0-001-000195230-1 !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalista Re: Alicia Keys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 17:03 Najpierw wkurzala mnie ta piosenka,a pozniej nie moglam przestac jej sluchac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piano&I Re: Alicia Keys IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.07, 22:42 No i jest juz drugi singiel z "As I Am"!!! Tu mozna posłuchać; www.aliciakeys.com/frameset Moim zdaniem rewelacja, na to czekałem, po dwóch numerach myslę że cały album będzie świetny... To już za tydzień)))))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
glebogryzarka1 Re: Alicia Keys 05.11.07, 04:06 "no one" produkcyjnie świetny, kompozycyjnie żaden. bardzo unfocused. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Alicia Keys IP: *.grupazpr.pl 11.10.13, 12:08 wielki powrót Alicii Keys, która nagrała kawałek na potrzeby filmu. Co myślicie o piosence? Myślicie że będzie przebój na miarę fallin? www.eska.pl/news/alicia_keys_-_better_you_better_me_nowa_piosenka_do_filmu_the_inevitable_defeat_of_mister_pete_audio/88871 Odpowiedz Link Zgłoś