miecio4 06.07.03, 23:27 Myślę że jest to jeden z najlepszych kawałków zespołu i jeśli wyjdzie na drugim singlu to będzie hicior. I zgadzam sie z recenzją www.muza.art.pl/archiwum/archiwum3/recenzje_radiohead.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dekris Re: Radiohead- Where I End And You Begin 06.07.03, 23:41 rzeczywiscie ale nie lepiej We Suck Young Blood? )))) ======= I have myxomatosis. Odpowiedz Link Zgłoś
led_a Re: Radiohead- Where I End And You Begin 06.07.03, 23:46 miecio4 napisał: > Myślę że jest to jeden z najlepszych kawałków zespołu i jeśli wyjdzie na > drugim singlu to będzie hicior. Mieciu, nie narzucaj swych opinii innym) A "A wolf at the door"? Piękny. I w dodatku walc > I zgadzam sie z recenzją To teraz tak zupełnie na poważnie - czytałam recenzję z tej płyty z rosnacym niepokojem (bardzo pozytywnym!!!) - kto się podpisze pod tym tekstem. Skojarzenia?: "Co innego widzisz, co innego słyszysz" - panie Piotrze, BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Radiohead- Where I End And You Begin 07.07.03, 00:56 led_a napisała: >"Co innego widzisz, co innego słyszysz" - panie Piotrze, BRAWO!!! > Swoją drogą ciekawa jest sprawa ze Kostrzewa oceniajac tą płytę w Teraz Rocku nie dał jej najwicej punktów. A co do Stelmach to czuję że to jego ostatnia dobra recenzja- ożenił sie niedawno i zapewne żona powoli wynosi cichaczem płyty do komisu. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Radiohead- Where I End And You Begin 07.07.03, 19:38 miecio4 napisał: > Swoją drogą ciekawa jest sprawa ze Kostrzewa oceniajac tą płytę w Teraz >Rocku nie dał jej najwicej punktów. jakby sie nazywala OK Computer 2 to by dał P ok ok, sam jestem zdziwiony... > A co do Stelmach to czuję że to jego ostatnia dobra recenzja- ożenił sie > niedawno i zapewne żona powoli wynosi cichaczem płyty do komisu. Rozmawiałem z nią po którymś z koncertów - nie pamiętam, chyba Marillion w X 2001 (przypuszczam że to ta sama białogłowa), więc może lubi tego typu muzykę? Ony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewers Re: Radiohead- Where I End And You Begin IP: 195.116.133.* 14.07.03, 13:45 z tego co mi wiadomo, zona stelmacha jest sympatyczna brunetka. Zupelnie nie wiem skad ta bialoglowa!!! Pewnie nie z nia rozmawiales! Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Radiohead- Where I End And You Begin 07.07.03, 18:04 taaa, jest dobry a tak na marginesie, to właśnie po raz pierwszy w życiu słucham OK Computer i poprostu...., no jest normalnie wyjebista... Odpowiedz Link Zgłoś
fallingsky Re: Radiohead- Where I End And You Begin 08.07.03, 22:06 To wg mnie jedna z najlepszych płyt w ogóle, w historii muzyki i swiata i wszechświata i czegokolwiek jeszcze chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Radiohead- Where I End And You Begin 07.07.03, 19:42 "Najlepszym kawałkiem albumu jest przestrzenny Where I End And You Begin, z kapitalną figurą basową" dokładnie. cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Radiohead- Where I End And You Begin 24.07.03, 16:11 Ech nic z tego. Jako drugi singiel wybrany został "Go to Sleep". Szkoda, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Radiohead- Where I End And You Begin 24.07.03, 20:19 jak dla mnie zajebioza)))))) Odpowiedz Link Zgłoś